ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σάρωσε ο Παρασκευάς Γιαννόπουλος στην ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων του Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών - Σε καλές θέσεις και οι Γιάννης Αναγνώστου και Στάθης Ευσταθόπουλος

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Σάρωσε ο Παρασκευάς Γιαννόπουλος στην ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων του Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών - Σε καλές θέσεις και οι Γιάννης Αναγνώστου και Στάθης Ευσταθόπουλος

 

Τα τελικά αποτελέσματα των συνέδρων του Νοτίου Τομέα έτσι όπως διαμορφώθηκαν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ που διεξήχθησαν στις 24 Οκτωβρίου έφεραν σε υψηλές θέσεις τους συνδημότες μας Παρασκευά Γιαννόπουλο, Γιάννη Αναγνώστου και Στάθη Ευσταθόπουλο. 

Σάρωσε ο συνδημότης μας Παρασκευάς Γιαννόπουλος με 1012 σε σύνολο 4.317 έγκυρων ψηφοδελτίων. Σε καλές θέσεις και ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολη Γιάννης Αναγνώστου και ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθης Ευσταθόπουλος. 






Δείτε και αναλυτικά τους πρώτους 23  σε σταυρούς προτίμησης συνέδρους του Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών και ανάμεσα σε αυτούς και τους "δικούς" μας που,  έβγαλαν ασπροπρόσωπη την πόλη μας αφού κάποιοι πήγαν απλώς για την συμμετοχή. 

Εάν αναρωτιέστε σε τι θέση βγήκαν όσους υπερασπίζονται με πάθος οι ενεργοί φασίστες της πόλης μας,  σας λέμε απλώς πως μπορούσαν και χειρότερα , και βέβαια δεν φταίμε εμείς για την κατάντια τους. 

Γιατί προφανέστατα και γκαντέμης και άχρηστος  στο τετράγωνο είσαστε εσείς κ. Κάνδηλα   ως αποτυχημένος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος , ως υβριστής της μοναδικής κεντροδεξιάς υποψηφιότητας που θα πέρναγε δεύτερο γύρο στις κάλπες του 2019 και μιλάμε φυσικά  για αυτή του τέως ευρωβουλευτή κ. Πουπάκη . Εσείς με το ιστολόγιό σας δεν θέλατε την επιλογή του κόμματος αφού άλλωστε το φασιστικό σας ιστολόγιο απηχεί περισσότερο τις απόψεις των Χρυσαυγιτών και των Κουκουέδων παρά των ψηφοφόρων της ΝΔ. 

Ασφαλώς οι υποτιμητικές αναφορές των "Θανασάκηδων" για ιστορικά στελέχη της κεντροδεξιάς στην πόλη μας δεν βρίσκουν καμία απήχηση στους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες που προτιμούν τους "ηλικιωμένους" και τους μάχιμους αντί τους τυχοδιώχτες και τους οπαδούς των δύο άκρων με τους οποίους είσαστε προνομιακοί συνομιλητές αφού δεν σας χωρίζει και τίποτα. 

Στις κάλπες λοιπόν του 2023 κ. Κάνδηλα , η ΝΔ θα πάει με δικό της υποψήφιο,  σας το λέμε από τώρα να το  πείτε  και στον 10% ,  να μην κάνει όνειρα για επικεφαλής το 2023. 

Το παρακάτω απόσπασμα από το ιστολόγιο των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ προφανέστατα και προσπαθεί να παραποιήσει την ΑΛΗΘΕΙΑ. Και φυσικά μπήκαμε στον κόπο να του απαντήσουμε. 



ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Το 2014 στον δεύτερο γύρο στηρίξαμε τον κ. Βασίλη Βαλασόπουλο και βγήκε και φυσικά . Εάν θέλει να μάθει ο κος  Κάνδηλας ποιος δεν θα εκλεγεί ποτέ δήμαρχος,  να του πούμε από τώρα πως είναι αυτός που ο ίδιος στηρίζει. Άλλωστε το 2019 σας έγραφε για δήμαρχο Τάσο  Ευσταθίου ( αφού καιροσκοπικά ενεργεί καθότι ήταν υποψήφιός του) και τελικά εξαιτίας και του ιδίου που πολέμησε την υποψηφιότητα του κ. Πουπάκη "έστρωσαν" το "χαλί" στον Γιώργο Χατζηδάκη. 

Την υποψηφιότητα του πρώην ευρωβουλευτή και συνδημότη μας κ. Κώστα Πουπάκη στήριζε ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου, ο  μακαρίτης Δημήτρης Παρράς , το δικό μας τοπικό ΜΜΕ , και φυσικά ο Κάνδηλας την πολέμησε όπως και τώρα σε κάθε ευκαιρία πολεμάει την παράταξη στην οποία ανήκει , αφού δεν χάνει εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμα και του ΚΚΕ που να μην καλύπτει τάχα για το "καλό" της πόλης. 

Οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες βλέπουν και κρίνουν και στις κάλπες του 2023 θα τους μαυρίσουν για ακόμη μια φορά.

Εάν  και η δική μας εκτίμηση είναι πως δεν θα κατέβουν τελικά με την δημοτική παράταξη "Η πόλη που θέλω" αφού δεν τους θέλει ούτε το 5% πλέον των συνδημοτών μας. Εάν το επιχειρήσουν θα εκλέξουν μόνο τον επικεφαλής τους δηλαδή τον Γαβριήλ Αραμπατζή. 

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε όλους τους συνέδρους και τις ψήφους που έλαβαν. Ανάμεσα σε αυτούς και οι Αραμπατζής - Αθανασίου που τάχα ήθελαν να "σώσουν" την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης από την "αδράνεια" που μόνο οι ίδιοι βλέπουν. Και την βλέπουν επειδή η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης δεν μετέχει σε φιέστες λαϊκισμού και δεν κλείνει το μάτι σε όσους αποτελούν διαχρονικά τροχοπέδη για το κόμμα υμνώντας δικτάτορες και θέλοντας να μπλέξουν ένα φιλελεύθερο κόμμα σε τραγικές περιπέτειες. 
 
Για τους "Κασιδιάρηδες" της πόλης και τους "ψεκασμένους" ανεξαρτήτως κόμματος η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης θα παραμείνει ένας ΑΦΙΛΟΞΕΝΟΣ χώρος! 


Σ.Μ 

1 σχόλιο:

k k είπε...

Την υποψηφιότητα του Κώστα Πουπάκη, επ ουδενί λόγω δεν ήθελε το σύστημα που λυμαίνεται τον Δήμο. Το ίδιο σύστημα, βολεύεται άριστα με τους κομπάρσους της ΝΔ . Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των εσωκομματικών εκλογών, τα μεγάλα ποσοστά αποχής και ειδικά των 630 άκυρων και λευκών, στέλνει ηχηρό μήνυμα στον πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό της χώρας, για την αδιαφορία προς τους χιλιάδες ιδεολογικά προσκείμενους δημότες της Ηλιούπολης. Ο αδέξιος χειρισμός και η ανοχή στη πολυδιάσπαση και κατακερματισμό των δυνάμεων, με ευθύνη του ιδίου και των συμβούλων του, απέτρεψαν το ικανό στέλεχος , με μεγάλη απήχηση στην τοπική κοινωνία, αλλά και με πανελλαδική ακτινοβολία Κώστα Πουπάκη, να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές 2019. Οι δημότες δεν ξεχνούν...