ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι υμνητές του Άρη Βελουχιώτη και των γκουλάγκ μιλάνε για Δημοκρατία!

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Οι υμνητές του Άρη Βελουχιώτη και των γκουλάγκ μιλάνε για Δημοκρατία!

 

 Η δημοτική παράταξη "ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη" έκρινε πως ένα τηλεοπτικό προϊόν προσβάλλει τις γυναίκες και απαιτεί σεβασμό των δημοκρατικών διαδικασιών! Η παράταξη που υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και που δεν έχει καταδικάσει ακόμα τον πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα ο οποίος κυνήγαγε ημίγυμνος τiς υπαλλήλους της πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Αθήνα, θυμήθηκε τις γυναίκες και συντάχθηκε με όσες τον μόνο που δεν έχουν κατηγορήσει ακόμα για σεξισμό είναι τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο,  επειδή το δόγμα του δεν χειροτονεί γυναίκες ως κληρικούς! 

Κατηγορεί η ανακοίνωσή τους , την κυβέρνηση της ΝΔ που έδωσε την δυνατότητα στις γυναίκες της πατρίδας μας να κάνουν το δικό τους MeToo# , καταγγέλλοντας ηθοποιούς συμπαθούντες τον ΣΥΡΙΖΑ για σεξουαλική παρενόχληση  πως τάχα μένει άπραγη,  μπροστά στις ανθρωποκτονίες που για αυτούς είναι μονάχα γυναικοκτονίες βλέποντας κοντόφθαλμα,   ενώ ήδη έχει αυστηροποιήσει τον Ποινικό Κώδικα για κάθε λογής παραβατικό. Η ΝΔ αυστηροποίησε τον Ποινικό Κώδικα που έβγαζε τους εγκληματίες μετά από 8 χρόνια από την φυλακή αλλά για τα ορφανά του Τσαουσέσκου  μένει άπραγη! 

Φωνάζουν και για την αποφυλάκιση της Ρούπας με τους εδώ ποινικούς συνοδοιπόρους τους αλλά δεν είναι της ώρας και κυρίως δεν είναι επειδή την ΕΛ.ΑΣ θα την καθαρίσουμε έως και το 2023 από τα βαρίδια που την έχουν καταστήσει αναποτελεσματική. 

Όταν ο πρέσβης της Βενεζουέλας στην Ελλάδα επιτίθονταν σεξουαλικά σε υπαλλήλους της πρεσβείας η παράταξη που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ σιωπούσε και βγήκε τώρα να μας μιλήσει  για ηθική !

Ποιοι; Οι "Τασούλες" της πόλης που ΣΙΩΠΗΣΑΝ ακόμα και στον παιδεραστή καθηγητή που εξακολουθεί για όσους φίλους ανησυχούν να είναι προφυλακισμένος , επειδή τον άδειασε πρώτη η υπουργός Παιδείας της ΝΔ κα Κεραμέως. 

Μήπως καταδίκασαν οι "φεμινιστές" τα κατάπτυστα κείμενα του μέλους τους κ. Τασούλα που στοχοποιούσε τα ΜΜΕ επειδή αναδείκνυαν το θέμα αποκαλώντας τα ΚΟΡΑΚΙΑ! 

"Κοράκια" ήταν τα ΜΜΕ που ερευνούσαν και έφερναν στη δημοσιότητα στοιχεία για τις ανωμαλίες του καθηγητή - παιδεραστή ή μήπως παντελώς ανήθικοι ήταν και παραμένουν όσοι τα καθύβριζαν; 

Με Λιγνάδη  και Φιλιππίδη ήδη προφυλακισμένους είναι αδύνατον να πείσουν καμία γυναίκα της πόλης πως τάχα ενδιαφέρονται για τα δικαιώματά τους περισσότερο από μία κυβέρνηση που οδήγησε στο ξέσπασμα του Ελληνικού MeToo#,  που βέβαια είναι ένα παγκόσμιο κίνημα που ξεκίνησε στις ΗΠΑ και όχι στα κράτη - παρίες που μας διαφημίζουν οι Συριζαίοι της πόλης. 

Άλλωστε στα κράτη που επικρατούν οι δικές τους αντιλήψεις οι γυναίκες ακόμα και σήμερα εκδίδονται για 5 δολάρια και χιλιάδες πολίτες αναζητούν καταφύγιο για να επιβιώσουν στον πολιτισμένο δυτικό κόσμο. Πρόσφατα έφτασαν και στην χώρα μας πολίτες που δεν εκτίμησαν την κουβανική επανάσταση που για φασιστοειδή όπως οι Συριζαίοι αποτελεί "παράδεισο" και "δημοκρατική" χώρα. 

Και βέβαια στο μόνο που θα συμφωνήσουμε με την ανακοίνωσή τους είναι πως έπρεπε να υπάρχει απόφαση του Δ.Σ του ΠΑΟΔΗΛ ( δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχει αλλά με βάση την  αφωνία της διοίκησης μάλλον δεν υπάρχει) για να αποφασίσει η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ την παραχώρηση ή μη του χώρου που για εμάς δεν έπρεπε να γίνει ΔΩΡΕΑΝ . Όπως δεν πρέπει να παραχωρείται και δωρεάν κανένας δημόσιος χώρος σε καμία συλλογικότητα , κόμμα ή δημοτική παράταξη για να "διαφημίσει" τις Ιδέες της ή ό,τι τελοσπάντων θέλει να προπαγανδίσει. 

Προφανώς για να υπάρχει αυτό το τηλεοπτικό προϊόν κάποιες και κάποιοι το παρακολουθούν και σε καπιταλιστικές κοινωνίες δεν αποφασίσει ΟΥΔΕΙΣ για το τι πρέπει να παρακολουθεί και τι όχι από την στιγμή που δεν προσβάλλει όσα ο δυτικός κόσμος υπερασπίζει ως δικές του Αξίες. 

Για όσους θεωρούν πως δεν τους κάνουν οι αξίες αυτές μπορούν να πάνε να ζήσουν σε κράτη - παρίες όπου η ιδιωτική τηλεόραση ή η κρατική δεν παρουσιάζει τέτοια προγράμματα ή να ψηφίσουν κόμματα τα οποία θα τα καταργήσουν θέτοντας τον εαυτό τους αυτόματα εκτός των αξιών που υπερασπίζεται η Δύση. 

Ελπίζουμε η δημοτική παράταξη "ΗΛΙΟΥ-Πόλις - Ανθρώπινη Πόλη" να φέρει σε δημοτικό συμβούλιο το θέμα για να ακούσει από τους εκπροσώπους της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης πως δεν δικαιείται να στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον διεθνή καπιταλισμό και ιμπεριαλισμό και ταυτόχρονα να διαμαρτύρεται για τηλεοπτικά προϊόντα που είναι απολύτως ΝΟΜΙΜΑ κα πιο ΗΘΙΚΑ από την υποκριτική ηθική γυναικών που προσβάλλουν με την συμπεριφορά τους το γυναικείο φύλο υποτιμώντας όσες με ΕΛΕΥΘΕΡΗ βούληση και όχι με την ΒΙΑ συμμετέχουν ή παρακολουθούν ό,τι σε αυτές δεν αρέσει. 

Ο Φασισμός ηττήθηκε για πάντα και όχι μόνο ο μαύρος όπως ελπίζουν οι οπαδοί του Βελουχιώτη στην χώρα μας αλλά και ο κόκκινος που ήταν εξίσου και περισσότερο επιζήμιος για τα εκατομμύρια θύματά του. Τα κράτη που εξακολουθούν και έχουν αυταπάτες και οι δικτάτορες ηγέτες τους το μόνο που καταφέρνουν είναι να φτωχοποιούν  τους λαούς τους και να τους οδηγούν σε ΠΕΙΝΑ - ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

Οι γυναίκες που αντέδρασαν είναι μια κλίκα και τις καλούμε να αφήσουν τον ανέξοδο αγώνα τους να "σώσουν" μια πλειοψηφία που στέκεται δίπλα στην φιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ και δεν θα επιτρέψει με την ψήφο της  και στις επόμενες εκλογές να ξαναγυρίσουμε στις περιόδους όπου ένας πρωθυπουργός κάλυπτε τον πεινασμένο σεξουαλικά πρέσβη της Βενεζουέλας στην Ελλάδα που μάλλον του λείπουν τα reality τύπου "The Bachelor" και οι τάχα σεξιστικές ταινίες του Χόλιγουντ και κυνηγούσε τις εργαζόμενες μέσα στην πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αθήνα. 

Η "ηθική" της Αριστεράς είναι των 5 ευρώ και η πλειοψηφία των γυναικών και της πόλης μας γυρνάει την πλάτη στις υποκρίτριες και τους υποκριτές. 

Θα χαρούμε να γίνει θέμα το "The Bachelor" στο δημοτικό μας συμβούλιο για να τοποθετηθούν ευκρινώς και οι 41 δημοτικοί μας σύμβουλοι και να μην εκτεθεί μόνο ο Θανάσης Αθανασίου και οι εναπομείναντες στην παράταξη του κ. Ασβεστά που βγήκαν να υπερασπίσουν την κα Γωγώ Τσακογιάννη και τις "συντρόφισσές" της. 

ΥΓ: Ένας Ρομά σκότωσε μια 80χρονη γριούλα πρόσφατα δεν ξέρουμε εάν θα την εντάξουν και αυτή στις γυναικοκτονίες ή αυτές αφορούν μόνο στις περιπτώσεις που ο δράστης είναι λευκός , ξανθός και πλουτοκράτης! Ο "αγαπημένος" τους Δριμυλής μας ενημέρωσε πως το δημαρχείο χρειάζεται κόκκινο φωτάκι για να κάνουν εκεί γυρίσματα οι παίκτριες του "The Bachelor" προφανώς θεωρώντας ανήθικες τις κοπέλες που συμμετέχουν και "ηθικές" όσες προσπαθούν μάταια να μας πείσουν για την δική τους .

Μια "ηθική" που τις κάνει να συγχρωτίζονται με κάθε λογής φασίστα και με τις ίδιες να απαιτούν την κατάργηση μιας εκπομπής με την "δημοκρατική" δικαιολογία πως οι ίδιες θεωρούν πως υποβιβάζει τις γυναίκες! Δηλαδή η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή δεν το είδε , οι συμμετέχουσες δεν το κατανοούν, οι χιλιάδες τηλεθεάτριες που το παρακολουθούν δεν το αντιλαμβάνονται αλλά το είδαν οι φασίστριες της πόλης και βγήκαν να μας ενημερώσουν. 

Το πιο έντιμο ήταν να κάνουν μια κινητοποίηση για να δούμε εάν με τις φαντασίες τους συμφωνεί έστω το 40% των γυναικών της πόλης. Ούτε 10% δεν συμφωνεί και βέβαια θεωρούμε μεγάλο ατόπημα αλλά δεν μας εκπλήσσει πλέον ένα μέλος της ΝΔ όπως ο Θανάσης Αθανασίου να προμοτάρει το κόψιμο μιας τηλεοπτικής εκπομπής . Για τόσο φασίστα δεν τον είχαμε άξιος απόγονος των Ράλληδων και των Παττακών! Δεν είναι και ο Κασιδιάρης στην κυβέρνηση αλλά στην φυλακή για να κόψει την εκπομπή στο άψε- σβήσε και ατυχώς για εκείνους δεν είναι εν ζωή και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος που δεν θα επέτρεπε στην κρατική ΥΕΝΕΔ να παίζει ένα τέτοιο αίσχος! 

Διαβάστε ακόμα : 

To σκάνδαλο με την σεξουαλική παρενόχληση γυναικών από τον πρέσβη της Βενεζουέλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: