ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα φιλοχουντικά αποβράσματα επιθυμούν το "κόψιμο" μιας τηλεοπτικής εκπομπής επειδή δεν συνάδει με τα "χρηστά τους ήθη"

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Τα φιλοχουντικά αποβράσματα επιθυμούν το "κόψιμο" μιας τηλεοπτικής εκπομπής επειδή δεν συνάδει με τα "χρηστά τους ήθη"

 


Οι δημότες μας κύριε Αραμπατζή γνωρίζουν πολύ καλά όλους μας. Εσάς με τις φιλοφρονήσεις σας στον δοτό δήμαρχο της χούντας κ. Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα και εμάς που παλεύουμε τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό. 

Δεν γνωρίζουμε από που ορμώμενος κ. Αραμπατζή  γράψατε τις γνωστές ανοησίες των Μωραΐτηδων και των ξεφτιλισμένων αποστράτων που περιβάλλουν την φιλοχουντική δημοτική σας παράταξη στο site σας Cityofilioupolis.gr .  Αλλά προφανώς σας συμβούλευσαν λάθος εσκεμμένα όπως έχουν πράξει και άλλες φορές στο παρελθόν. 

Αντί να απαντήσετε για τον υποψήφιό σας που απειλεί με ειδικά δικαστήρια υπουργούς του κόμματος που και εσείς ανήκετε δηλαδή τη ΝΔ  ( βέβαια στην 62η θέση σας ψήφισαν για σύνεδρο και τον κ. Παρασκευά Γιαννόπουλο στην δεύτερη!) και να τον μαζέψετε,  έχουμε νέο ατόπημα από τον δημοτικό σας σύμβουλο κ. Θανάση Αθανασίου ο οποίος θεωρεί πως σε αστικές δημοκρατίες "ψηφίζουν" διαδικτυακά  οι πολίτες,  για το τι θα προβάλλει ή τι όχι ένας τηλεοπτικός σταθμός. 

Στις αστικές δημοκρατίες αποφασίζει η κυβέρνηση για το νομικό πλαίσιο που διέπει τους ιδιωτικούς σταθμούς και όχι οι κόκκινοι ή οι μαύροι φασίστες που προφανέστατα και αγνοούν τι σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ. Αθανασίου είναι να σεβόμαστε τους νόμους ενός κράτους και μιας νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης που είναι σε θέση να μεριμνήσει εάν ένα τηλεοπτικό προϊόν προσβάλει τα "χρηστά ήθη" που εσείς προσωπικά και οι συνοδοιπόροι σας δεν έχετε. 

Και δεν έχετε γιατί ουδέποτε υπηρετήσατε τίποτα άλλο παρά τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και τα πάθη σας. 

Και βέβαια επειδή εμείς δεν είμαστε εδώ για να γράφουμε ευχολόγια , να είσαστε σίγουρος πως θα έχετε την ίδια αντιμετώπιση με τους Μωραίτηδες,  εάν βέβαια εξακολουθήσετε να ασχολείστε με τα κοινά. 


Γιατί προφανώς και δική μας υποχρέωση είναι να αναδεικνύουμε με στοιχεία όσα όλοι οι άλλοι προσπαθούν να προσπερνούν. Όσο για τις ανοησίες περί ακροδεξιών είναι όλοι στα ψηφοδέλτιά σας και εκτός του νέου Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης όπως είδατε και εσείς με τα αποτελέσματα των εσωκομματικών μας εκλογών. 

Ο συγχρωτισμός σας με ακροαριστερούς και ακροδεξιούς σας κάνει να  μπλέκεται το ιστολόγιό μας με χώρους που δεν ανήκει και που πολεμάει μεθοδικά. 

Έτσι εμείς που δεν ήρθαμε χθες στην πόλη και που δεν χρειάζεται και πολύ να ψάξουμε για να βρούμε τα τάχα προσωπικά δεδομένα του οιοδήποτε,  σας ετοιμάζουμε πολλές προεκλογικές εκπλήξεις γιατί δύο χρόνια πριν τις κάλπες του 2023 και να τα αναρτήσουμε θα τα "ξεχάσουν" όσοι ακόμα και σήμερα αναζητούν τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και δεν τους βρίσκουν για να μην στεναχωρήσουν μάλλον συγγενικά τους πρόσωπα. 

Και οι αποκαλύψεις μας για στελέχη σας θα σας οδηγήσουν να μας αποκαλείτε τρελούς,  όπως άλλωστε και οι οπαδοί του Δημήτρη Μωραίτη που αναζητούν ακόμα τα πτυχία του "Μεσσία" πριν υποστούν τον εξευτελισμό της τηλεφωνικής συνομιλίας τους με πρόσωπο που  έχουμε ενημερώσει και μας έχει δώσει το οκ στο να χρησιμοποιήσουμε τα όσα μας αποκάλυψε. 

Δεν θα πέσει και κανείς από τα σύννεφα όπως δεν είχε πέσει και κανείς από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις των τηλεοπτικών εκπομπών στις οποίες συμμετείχα . 

Γιατί από τα σύννεφα πέφτουν μόνο οι υποκρίτριες και οι υποκριτές αλλά εσείς δεν έχετε τέτοια θέματα άρα θα ευχαριστηθείτε από το ρεπορτάζ μας. 

Και βέβαια το απόστημα θα σπάσει,  και καθένας σε αυτή την πόλη θα πολιτεύεται με το φύλο του , και όχι με αυτό που αναγράφει η ταυτότητά του. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: