ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στις 13 Μαίου η δική μας επιλογή για τον δήμο Ηλιούπολης - Τα περιθώρια στενεύουν και φυσικά δεν είμαστε οπαδοί του "πάμε και όπου βγει"

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Στις 13 Μαίου η δική μας επιλογή για τον δήμο Ηλιούπολης - Τα περιθώρια στενεύουν και φυσικά δεν είμαστε οπαδοί του "πάμε και όπου βγει"

 

Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ τους αναγνώστες μας ως "πρόβατα". Και βέβαια δεν θα τα οδηγούσαμε ποτέ σε "σφαγή" ακόμα και εάν ήταν! 

Όχι δεν γράψαμε λάθος πως στις 13 Μαίου θα σας πούμε ποια είναι η δική μας επιλογή από τους υπάρχοντες υποψηφίους δημάρχους , και είναι σαφές πως εμείς έχουμε την δική μας ατζέντα για όλα τα θέματα της πόλης και θα επιλέξουμε με βάση αυτή. 

Και επειδή ουδείς υιοθετεί το σύνολο ή σημαντικό μέρος μιας ατζέντας που είναι ήδη γνωστή στους πάντες,  θα επιλέξουμε όποιον υποψήφιο δήμαρχο θεωρούμε λιγότερο κακό στο να διαχειριστεί το μέλλον αυτής της πόλης. 

Πέντε χρόνια είναι αρκετά εάν βέβαια υπήρχε κάποιος που δεν θα τον ενδιέφερε η πολιτική του καριέρα αλλά να κάνει τις ΡΗΞΕΙΣ που έχει ανάγκη η πόλη μας. 

Δεν θα ζήσουμε αιώνια και ίσως να μην προλάβουμε ΟΛΟΙ  και τις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2028, αφού για εμάς είναι σχεδόν "κατόρθωμα" που επιβιώσαμε σε μια τοπική κοινωνία που είναι εθισμένοι να ζει μέσα στο ΨΕΜΑ και να πιστεύει σε ΜΥΘΟΥΣ. 

Δεν "στρογγυλέψαμε" ποτέ τις απόψεις μας για να γίνουμε αρεστοί , δεν πιστεύουμε πως υπάρχουν μαγικές λύσεις ούτε εναποθέτουμε τις ελπίδες μας σε "Μεσσίες". 

Δεν απαλλάσσουμε από τις ευθύνες για τα χάλια της πόλης μας την πλειοψηφία των συνδημοτών μας που σίγουρα δεν έχει τις ίδιες απόψεις με εμάς. Δεν περιμένουμε να μας δικαιώσουν όσοι έτσι και αλλιώς δεν κατανοούν τα κείμενά μας και τους φαίνονται "δυσνόητα" . 

Δεν είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τους νταβατζήδες ως επιτυχημένους επιχειρηματίες ούτε να βαρέσουμε παλαμάκια σε πόρνες που το παίζουν "κυρίες". 

Δεν είναι ο ρόλος μας να τα έχουμε καλά με όλους, και αδιαφορούμε πλήρως εάν οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ που γράφονται μας δημιουργούν νέους εχθρούς , που δεν μπορούν να μας βλάψουν. 

Άλλωστε γελάμε με υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης που θεωρεί πως εμείς θα σεβαστούμε προσωπικά δεδομένα ή θα μπούμε σε μια διαδικασία να περιμένουμε τον κάθε εισαγγελέα για να μας επιτρέψει ή όχι να παίξουμε τα στοιχεία κάποιου που κατηγορείτε για ΒΙΑΣΜΟΥΣ ανήλικων κοριτσιών. 

Σε "λάθος χέρια" βρέθηκαν τα επιβαρυντικά στοιχεία που κάποιοι αμφισβητούν  θεωρώντας αναξιόπιστο το Notia.gr , κάτι που εμείς δεν πιστεύουμε. Απλώς η στάση του είναι σύννομη με τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα που καλύπτει ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.  

Εμάς δεν μας αφορούν ποτέ τύποι σαν τον Πάτση , τον Ραγκούση , τον Άδωνι κ.ο.κ που στέλνουν εξώδικες διαμαρτυρίες ή κάνουν μηνύσεις χωρίς να δίνουν πειστικές απαντήσεις. 

Έτσι ας μην έχει κανείς καμία αμφιβολία πως η δική μας επιλογή κεντροδεξιού δημάρχου θα έχει να κάνει πρωτίστως με όσους δεν σέβονται ό,τι δεν ΑΞΙΖΕΙ. 

Ακόμα και να μην είναι κεντροδεξιός ο επόμενος δήμαρχος της πόλης μας θα εφαρμόσει τόσα πράγματα (εξ ανάγκης) από την δική μας ατζέντα που δύσκολα θα τον ξεχωρίζαμε από κάποιον που έχει τις ίδιες απόψεις με εμάς. 

Γιατί η Ηλιούπολη του 2028 θα είναι σίγουρα μια εντελώς διαφορετική πόλη από την σημερινή ,ακόμα και εάν η πλειοψηφία εκλέξει τον χειρότερο από τις υπάρχουσες επιλογές για δήμαρχο! 

Δεν περιμένετε οι φανατικοί αναγνώστες μας  , και ουδείς περιμένει από εμάς να σας προτείνουμε τον χειρότερο,  και για τον λόγο αυτό όσοι μας διαβάζουν ανελλιπώς από το 2013 έως και σήμερα έχουν καταλάβει ποια είναι η δική μας ΕΠΙΛΟΓΗ. 

Για όλες και όλους τους άλλους και κυρίως για να είμαστε εμείς ΚΑΘΑΡΟΙ απέναντι ακόμα και στους εχθρούς μας η δική μας προτίμηση θα έχει και την ανάλογη αιτιολόγηση και κυρίως θα δίνει ελπίδα στις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της πόλης να συνεχίσουν να αγωνίζονται ενάντια σε όσους κάνουν πως δεν βλέπουν πως δεν μας χρειάζεται ούτε ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ψήφος για να περάσει ένας κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος  στο δεύτερο γύρο. 

Από εκεί και πέρα για την έκβαση του δεύτερου γύρου δεν φταίμε σίγουρα εμείς ,αλλά όσοι γέμισαν την πόλη μας με αγάλματα όσων την καταδίκασαν στα σημερινά της χάλια. 

Είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη κάποιων να παραποιήσουν την Ιστορία της πόλης για να επιβιώσουν αυτοί πολιτικά ,που αναρωτιόμαστε πολλές φορές εάν όντως πιστεύουν όσα λένε! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: