ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ......(8/4/2023)

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ......(8/4/2023)



  •  Οι "κλέφτες" το παίζουν αντισυστημικοί σε μια πόλη που οι νταβατζήδες  αποκαλούνται ως "επιχειρηματίες" και οι "πουτάνες" θεωρούν πως ξεγελούν και κανέναν παίζοντας τις "κυρίες". 


  • Και στις κάλπες του 2019 όσοι υποτιμούν την νοημοσύνη μας απλώς θα πετύχουν να αλλάξουν μια κακή διοίκηση με μία ακόμα χειρότερη. Εμείς δεν βλέπουμε και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές κάποιων που θα νικήσει την ΣΑΠΙΛΑ της πόλης που έχει όνομα και επώνυμο και εδώ και δεκαετίες διαφεντεύει τον "αθλητισμό" και τον "πολιτισμό" της! 


  • Εντάξει θα απαντήσει το Notia.gr ας μην ανησυχούν όσοι θεωρούν πως με ένα εξώδικο μπορούν να φιμώσουν επαγγελματίες δημοσιογράφους. Βλέπουμε και τα χάλια του Ραγκούση, είδαμε τι πέτυχε και ο Πάτσης, βλέπουμε και τα καμώματα του τσιρίδα της ΝΔ και τις δεκάδες δικαιώσεις δημοσιογράφων στις δικαστικές αίθουσες. Άλλωστε εάν αναμένει το πολιτικό σύστημα πως θα μας κάνει δημοκρατία αλά Πούτιν ας διαβάσει την έκθεση του Αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ που έχει κρίνει εν πολλοίς και το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών. Όσοι ακόμα δεν το έχουν κατανοήσει πως οι μονοκομματικές κυβερνήσεις μας τελείωσαν ας αναμένουν τα αποτελέσματα των εκλογών. Εμείς δεν τρέφουμε καμία αυταπάτη για μονοκομματική κυβέρνηση και δεν την θέλουμε τώρα γιατί με τέτοιες οι μεταρρυθμίσεις δεν τσουλάνε περισσότερες έγιναν επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και μάλιστα "αναίμακτα"


  • "Καλή" η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" αφού αγνοεί πως η πλατεία Ανεξαρτησίας θα αλλάξει πρόσωπο και θα γίνει πλατεία πρότυπο μέσα στο καλοκαίρι. Που να το γνωρίζουν όμως αυτό οι παπάδες που στήνουν "μαγαζάκια" μέσα σε δημοτικούς χώρους και στηρίζουν την απόλυτη ΦΡΙΚΗ της Κιβωτού του Κόσμου και του πατέρα Αντώνιου! Αυτούς τους νοιάζει να πουλάνε σανό που αγοράζουν όλο και λιγότεροι πιστοί που δεν πάνε στις εκκλησίες για να ακούσουν θεωρίες συνωμοσίας. 


  • Βρε παιδιά πατριώτης μας ο κος Παπαδάτος και καλό παιδί αλλά εδώ είμαστε κεντροδεξιό ΜΜΕ τι να παίξουμε από το πρόγραμμά του; Είναι αριστερός και μαγκιά του εμείς τι ακριβώς θέλετε να διαφημίσουμε ; Άμα δούμε κάτι που θα μας κάνει κλικ και δεν θα είναι ιδεοληπτικό θα το παίξουμε τώρα με ιδεοληψίες και "επαναστάσεις" εμείς δεν ασχολούμαστε έτσι και αλλιώς και σίγουρα δεν πιστεύουμε πως θα είναι στον δεύτερο γύρο η παράταξή του. Εδώ δεν είμαστε ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ να ενθουσιαζόμαστε με συνθήματα. Άμα ήταν θα σας παίζαμε και τον Ηλία Κασιδιάρη που τον κατατρέχουν τάχα τα "συστημικά" ΜΜΕ. Κάντε του κανένα άγαλμα δίπλα σε αυτό του υπασπιστή του Γερμανού Βασιλιά Όθωνα γιατί ετοιμάζεται μέσα από τις φυλακές να κατέβει στις βουλευτικές εκλογές για να μας "σώσει" . 

  • Μαζέψτε τον "ψεκασμένο" υποψήφιό σας δεν νοείται να μιλάει για "σκουπίδια της Βουλής" και για Νέα Τάξη Πραγμάτων και να ζητάει την ψήφο του Ελληνικού λαού για να μπει στη Βουλή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: