ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό..... (9/4/2023)

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..... (9/4/2023)



  • Είναι τόση η "αλληλεγγύη" στο δήμο μας όπου κάθε φορά που γινόμαστε αρνητικό πρωτοσέλιδο στα ΜΜΕ "πέφτουμε από τα σύννεφα"! Άντε να συλλάβουν και τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ να πέσουμε όλες και όλοι σε κατάθλιψη! 


  • Ρευματοκλοπές ένα σπορ ιδιαίτερα διαδεδομένο στην πόλη μας . Φταίει η ενεργειακή κρίση ή είναι διαχρονικό; 

  • Τέλη Μαίου διαρρέεται πως θα υπάρξει και άλλη υποψηφιότητα δημάρχου για την πόλη μας κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί. Σε κάθε περίπτωση όποιον θεωρούμε ικανό να περάσει σε δεύτερο γύρο επιλογή σαν του 2019 για ΔΕΞΙΑ φωνή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο που ποτέ δεν ακούσαμε δεν πρόκειται να έχουμε! 


  • Κάποιοι προκαλούν την τύχη τους με τους υποψηφίους που επιλέγουν. Δεν λέμε δύσκολο σε αυτή την πόλη να βρεις 87 ικανούς αλλά όχι και έτσι! 


  • Δεν γνωρίζει καν σε τι χώρα ζει ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης και θεωρεί πως τα αυτονόητα που συμβαίνουν στο δυτικό κόσμο συμβαίνουν και στην πατρίδα μας. Βέβαια δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες αλλά θα το κάνουν αυτοί που τους θεωρεί  "βαλτούς" και "αναξιόπιστους" εάν και στηρίζουν τον ίδιο πολιτικό χώρο από τον οποίο και αυτός προέρχεται. 


  • Ραγκούση δεν σώζεσαι από την Ουκρανή είναι δύσκολα τα πράγματα. Όσο σε κρατάνε στο κόμμα τόσο μειώνουν τα εκλογικά τους ποσοστά! 

  • Πήγαν οι κρεοπώλες να αισχροκερδήσουν από το αρνάκι της Λαμπρής αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης τους είχε "στημένους" αφού γνώριζε τα τιμολόγια με τα οποία πουλούσαν 7,5 ευρώ το αρνί στο εξωτερικό (Ιταλία) και έτσι πέτυχε και μπράβο του σε αυτό να μην δούμε το αρνάκι στα 15-16 ευρώ όπως το ετοίμαζαν όσοι δεν μπορούν να υπηρετήσουν τον καπιταλισμό που φυσικά και επιτρέπει τον ανταγωνισμό και δεν ζητάει "πατερούληδες" για να αυξήσει τα κέρδη του. Έτσι σοβαρεύτηκαν και κατανόησαν πως ό,τι και εάν ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές ή αλλάζουν κερδοσκοπικές συνήθειες ή βάζουν λουκέτο!

  • Ο Άδωνις Γεωργιάδης βέβαια ό,τι έκανε για το αρνάκι του Πάσχα δεν το έπραξε στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές και έτσι ΦΘΗΝΕΣ τιμές θα δούμε σε πέντε χρόνια όταν και θα μείνουν στην αγορά μόνο όσοι μπορούν να επιβιώσουν με ένα κέρδος της τάξεως του 20-30% και όχι με 100% κέρδος! 


  • Η Ελλάδα πρωταθλήτρια και στη φοροδιαφυγή σύμφωνα με ευρωπαϊκή έκθεση. Τελικά σε όλα τα "καλά" πρώτοι είμαστε και με διαφορά. 

  • Στο και πέντε πάει να βάλει σύγχρονο οδοφωτισμό τύπου led ο δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη κος Ιωακειμίδης και επειδή κατεβαίνει υποψήφιος για Περιφερειάρχης Αττικής το έργο θα ολοκληρώσει ο επόμενος δήμαρχος! Το ευτελές κόστος για τα 2500 φωτιστικά έχει να κάνει με την κινεζική προέλευσή τους και έτσι θα τον θυμούνται για χρόνια οι Νικαιώτες αφού σε 1-2 χρόνια μετά την τοποθέτησή τους δεν θα έχουν καμία διαφορά με τα φωτιστικά παλιού τύπου. Θα κάνουν τουλάχιστον οικονομία στην κατανάλωση αλλά από φωτισμό θα είναι δυστυχώς ανάλογα με τα αντίστοιχα που έχουν τοποθετηθεί στα ΒΒΒ και στον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης που δεν χρειάζεται παρά μια βραδινή βόλτα για να αντιληφθεί και τυφλός την μηδαμινή φωτεινότητα που προσφέρουν. Πάλι καλά που η παρούσα διοίκηση δεν άκουσε τις προτροπές όσων θέλουν τα κινεζικά led και έτσι υπάρχουν ακόμα ελπίδες για ευρωπαϊκά ή Αμερικανικά από την επόμενη διοίκηση. Εκτός και αιφνιδιάσουν και αυτοί εδώ όπως ο κος Ιωακειμίδης και υπογράψουν σύμβαση στο και πέντε αφήνοντας τον επόμενο δήμαρχο να ολοκληρώσει το έργο. Στον δικό μας δήμο ο επόμενος όπως όλα δείχνουν θα είναι και πάλι ο νυν αφού οι περισσότεροι συνδημότες μας όχι μόνο δείχνουν ικανοποιημένοι για τα χάλια της πόλης αλλά εάν εξαιρέσεις μια δεκάδα συνδημοτών μας που ΔΗΜΟΣΙΑ αναδεικνύουν την κακή εικόνα όλοι οι άλλοι ασχολούνται μόνο εάν είναι υποψήφιοι κάποιας δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης. Η πρωτιά του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ στον πρώτο γύρο και αυτό οφείλεται κυρίως στην ανικανότητα της αντιπολίτευσης να προτείνει κάτι το διαφορετικό. Εμείς που δεν ήμασταν ΣΥΝΕΡΓΟΙ ούτε το 2019 απλώς γελάμε με όσους επί ματαίω προσπαθούν να μας "απαλλάξουν" από όσους μας πρότρεπαν να ψηφίσουμε το 2019. Την δική μας επιλογή θα την έχετε στις 13 Μαίου και έως τότε θα μας έχετε να προσπαθούμε να αφυπνίσουμε μια πόλη που ανέχεται νταβατζήδες, ρευματοκλοπείς, και πουτάνες που το παίζουν κυρίες! Αυτά και επειδή κάποιοι αναγνώστες μας έχουν ήδη καταλάβει τι θα προτείνουμε ως επιλογή ήδη γκρινιάζουν επειδή προφανώς μας θεωρούν μ@λ@κ@ς να επιμένουμε σε καταστάσεις που δεν οδηγούν σε ΝΙΚΕΣ και διαιωνίζουν προβλήματα αφού οι πολλοί είναι όχι μόνο μέρος του προβλήματος αλλά απεύχονται στο να βρεθούν ΛΥΣΕΙΣ σαν και αυτές που σας έχουμε προτείνει μέσα από εδώ. 

    Δεν υπάρχουν σχόλια: