ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι Ενεργοί Φασίστες Ηλιούπολης απλώς "φωτογραφίζουν" και ο κος Αθανάσιος Βαμβίνης ενεργεί γιατί προφανέστατα και δεν είναι όλοι το ίδιο!

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Οι Ενεργοί Φασίστες Ηλιούπολης απλώς "φωτογραφίζουν" και ο κος Αθανάσιος Βαμβίνης ενεργεί γιατί προφανέστατα και δεν είναι όλοι το ίδιο!

 


Μας άρεσε η απάντηση του κ. Βαμβίνη (Αυτοδιοικητικό φόρουμ Ηλιούπολης) στο ιστολόγιο Ενεργοί Φασίστες Ηλιούπολης σχετικά με τις υποτιμητικές αναφορές από όσους αποδεδειγμένα χαρίζουν ήττες σε μια κεντροδεξιά που δεν θα ενωθεί όσο υιοθετεί ατζέντες ξένες προς την ιδεολογία της. 


Δεν χρειάζεται να ζήσει κανείς μισό αιώνα σε αυτή την πόλη ,για να καταλάβει τα προβλήματά της και εκείνο που ενοχλεί είναι πως ο "ξένος" κ. Αθανάσιος Βαμβίνης προσπαθεί να αλλάξει μια ατζέντα άκρατου λαϊκισμού  που κάποιοι βολεμένοι θεωρούν ως τοτέμ! 

Έτσι για τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για τα πάντα φταίει ο εκάστοτε δήμαρχος, αλλά ποτέ οι εκατοντάδες εργαζόμενοι του δήμου μας  και φυσικά σε καμία περίπτωση η πλειοψηφία των δημοτών μας που εκλέγει σε θέσεις ευθύνης πρόσωπα με γνώμονα όχι τις ικανότητές τους , αλλά τις ξεπερασμένες  ιδεοληψίες όσων εν έτει 2023 θεωρούν αυτονόητο από Δευτέρα έως Παρασκευή να τιμούν τους "αγώνες" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και όλη την εβδομάδα να θεωρούν τον κρατισμό ως μόνη λύση στα προβλήματά μας. 

Στις εκλογές του 2019 ο κος Κάνδηλας είχε πρόβλημα με τον πολύ μεγάλο σε ηλικία αλλά και ικανότητες  κ. Πουπάκη,  λες και ο κος Τάσος Ευσταθίου που τότε στήριζε ήταν κανένας έφηβος. Το 2023 ο κος Κάνδηλας έχει θέμα με τον κ. Βαμβίνη επειδή είναι πολύ νέος και "ξένος",  ενώ οι ντόπιοι που έχουν καταντήσει την πόλη μας αρνητικό θέμα στα δελτία ειδήσεων δεν ενοχλούν. 

Για όσους νιώθουν περήφανοι για τους πολίτες αυτής της πόλης να υπενθυμίσουμε πως αξίζει να κάνουν μια αναζήτηση μέσω google θέτοντας ως κριτήρια αυτής τις λέξεις ΜΠΡΑΒΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ή το νέο trend ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. 

Τότε θα κατανοήσουν γιατί οι πολλοί εξακολουθούν και διαβάζουν εμάς και όχι αυτούς! 

Ο κος Βαμβίνης έκανε το αυτονόητο που θα μπορούσε να κάνει όποιος τάχα ενδιαφέρεται για μια πόλη χωρίς να κατονομάζει ποτέ όσους την διαφημίζουν αρνητικά στο πανελλήνιο. 


Όλοι θυμόμαστε πως το ιστολόγιο που ασχολείτε με τα "πάντα" και το ενοχλούν οι "ξένοι"   ΣΙΩΠΗΣΕ για την περίπτωση του καθηγητή - παιδεραστή του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης όπως και κάτι τάχα αλληλέγγυες που θεωρούν μάλλον αφελείς τους Ηλιουπολίτες που  γνωρίζουν καλά από που κρατάει η σκούφια τους , και κυρίως  πως  κάνουν τα πάντα για τα μεροκάματα. 

Εάν κάποιοι θεωρούν πως συμβάλλουν θετικά ασκώντας κριτική χωρίς να προτείνουν λύσεις πολύ φοβόμαστε πως θα παραμείνουν να φωτογραφίζουν τα κακώς κείμενα σε αγαστή συνεργασία με  λαϊκιστές που φαντάζονται πως θα γίνουν δήμαρχοι,  ενώ έχουν ήδη κριθεί από τους πολλούς και μας  βγήκαν ανεπαρκείς. 

Οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα λένε πως η πόλη βρώμισε, χόρευαν στις πλατείες μετά την ΝΙΚΗ του κ. Χατζηδάκη στις προηγούμενες εκλογές. Δεκάδες υποψήφιοι έχουν ήδη μεταπηδήσει από την μια παράταξη στην άλλη. Ο κος Κάνδηλας ετοιμάζεται να κατέβει υποψήφιος μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειές του με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με την παράταξη " Η πόλη που θέλω" του κ. Αραμπατζή , που χωρίς ιδεολογικό στίγμα οδεύει προς μονοψήφιο ποσοστό ψήφων. 

Σε πέντε μήνες το παραμύθι των ρατσιστών τελειώνει και τότε θα δούμε σε ποιους θα αναζητήσουν τις ευθύνες της ήττας τους ,που θα μπορούσε να αποφευχθεί εάν έκαναν το αυτονόητο έστω την ύστατη στιγμή. Και ποιο είναι αυτό; Να σοβαρευτούν και να ενωθούν με τις υπόλοιπες κεντροδεξιές δυνάμεις σε μια κοινή υποψηφιότητα δημάρχου στην οποία βέβαια δεν θα ηγείται η μικρότερη σε ποσοστό παράταξη της κεντροδεξιάς αλλά η μεγαλύτερη. 

Και ενώ όλα αυτά δεν προβληματίζουν τον κ. Κάνδηλα ,τον ενοχλεί μην τυχόν έρθει κάποιος "ξένος" και μας χαλάσει μια συνταγή αποτυχίας που λέει πως η πόλη είναι αριστερή και γράφουμε όσα θέλει να ακούσει. 

Έτσι ο κος Παπαϊωάννου βγήκε να λαϊκίσει επειδή τώρα είδε το φρεάτιο που έχασκε επί εποχής δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου του οποίου ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ,  και ο Κάνδηλας μας  έδειξε τα σκουπίδια και τα ογκώδη  που αφήνουν αμάζευτα οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου μας επειδή είναι μόνιμοι και μπορούν. 

Κάθε φορά που τίθεται θέμα μονιμότητας όμως αυτός και η παράταξη στην οποία ανήκει καθώς και όλες οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις χαλάνε τον κόσμο θεωρώντας πως εάν δεν είναι κανείς μόνιμος υπάλληλος  δεν μπορεί να εργαστεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: