ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τάσος Ευσταθίου: Εμείς τρέχαμε ως δήμος δεκαετίες για την δημόσια περιουσία και τελικά δεν έχουμε τίποτα! - Αδρανεί η νυν διοίκηση να πράξει όσα οφείλει για το θέμα της δημόσιας περιουσίας

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Τάσος Ευσταθίου: Εμείς τρέχαμε ως δήμος δεκαετίες για την δημόσια περιουσία και τελικά δεν έχουμε τίποτα! - Αδρανεί η νυν διοίκηση να πράξει όσα οφείλει για το θέμα της δημόσιας περιουσίας


Περνάνε τα χρόνια της διοίκησης Χατζηδάκη και στην ουσία δεν έχει κάνει  ΤΙΠΟΤΑ στο θέμα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,  που κερδήθηκε με τον αγώνα διαδοχικών διοικήσεων , και του λαού της πόλης μας. 

Αυτά τόνισε ο κος Ευσταθίου στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο όπου επισήμανε την ολιγωρία της νυν διοίκησης να αναλάβει πρωτοβουλίες έτσι ώστε η δημόσια πλέον περιουσία να γίνει δημοτική. 

Να περάσουν δηλαδή τα πρώην ακίνητα των κληρονόμων Νάστου που κερδήθηκαν μετά από μακροχρόνιους αγώνες των διοικήσεων του δήμου μας,  σε εμάς (στον δήμο μας)  για να αξιοποιηθούν για δομές που έχουν ανάγκη οι δημότες μας. 

Σαφείς οι αιχμές του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και υποψήφιου δημάρχου κ. Τάσου Ευσταθίου για την αδράνεια που επιδεικνύει η νυν διοίκηση στο θέμα της δημόσιας περιουσίας. 

Στη φωτογραφία που είναι από το σημερινό δημοτικό συμβούλιο τον βλέπετε με τον μαχητικό δημοτικό του σύμβουλο κ. Παναγιώτη Καρανδρέα που πάντα έχει καίριες ερωτήσεις για την διοίκηση στις οποίες βέβαια δεν παίρνει τις περισσότερες φορές απαντήσεις. 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Διαφωνούμε βέβαια πλήρως με τέτοιας μορφής αγώνες πολιτών που θεωρούν πως με καταλήψεις και όχι με τίτλους ιδιοκτησίας κερδίζονται εκτάσεις από καταπατητές αλλά τις δικές μας θέσεις για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ τις έχουμε αναπτύξει εδώ και καιρό και δεν θεωρούμε σκόπιμο να επανέλθουμε.  Σε κάθε περίπτωση επειδή το θέμα για εμάς δεν είναι πόσα ακίνητα θα υφαρπάξει ο δήμος μας από τον οιοδήποτε, αλλά εάν ως πολίτες ανεχόμαστε να ονομάζονται "αγώνες" οι παράνομες καταλήψεις δημοτικών αρχών σε ιδιωτικούς χώρους για τις οποίες θα έπρεπε να έχουν τιμωρηθεί. Εξαιτίας αυτής της νοοτροπίας έχει  χρεοκοπήσει η χώρα μας, εμείς σταθερά θα παραμείνουμε στην άλλη πλευρά της Ιστορίας αυτή που εμείς θεωρούμε  την σωστή, ευελπιστώντας πως  τελικά θα επικρατήσει. Ήδη οι εξελίξεις δείχνουν πως μετά από σχεδόν 40 χρόνων "αγώνων" η δημόσια περιουσία αποτελεί ένα "αγκάθι" που θα έχουν να αντιμετωπίσουν και οι επόμενες διοικήσεις αφού με τόση η περιουσία ο δήμος μας και ακόμα πληρώνει ενοίκια σε ιδιώτες για ένα σωρό δομές του! Δεν θα υπάρξει ελληνική κυβέρνηση που να δώσει αυτά που διεκδικούμε για τα επόμενα 99 χρόνια αφού τα ακίνητα αυτά έχουν δεσμευτεί και είναι η "εγγύηση" πως η χώρα μας θα αποπληρώσει τους δανειστές της. Κάποια ήδη ενοικιάζονται και κάποια αναγκαστικά θα πωληθούν αφού ό,τι και εάν σας λένε 13 χρόνια μετά το πρώτο μνημόνιο το χρέος της Ελλάδας παραμένει ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: