ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για να μην έχουν κάποιοι ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες δείτε τι δηλώνουν

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Για να μην έχουν κάποιοι ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες δείτε τι δηλώνουν

Εισοδήματα πάνω από 60.000 ευρώ ετησίως δηλώνουν ΜΟΝΟ 6.100 Έλληνες φορολογούμενοι! Ουδείς πιστεύει πως οι "πλούσιοι" αυτής της χώρας είναι τόσο λίγοι και φυσικά είναι φανερό πως οι περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ. 

Για να επιβιώσουν θα πουν κάποιοι και εν μέρει έχουν δίκιο αφού η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ πρέπει να γίνει από το πρώτο ευρώ με συντελεστή κάπου στο 10% και να νόμο που θα κλείνει όποια επιχείρηση πιαστεί να φοροδιαφεύγει για δεύτερη φορά.

Δεν έχει κανένα συμφέρον η χώρα να διατηρεί χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έτσι και αλλιώς δεν θα αντέξουν τον ανταγωνισμό και οι οποίες προσφέρουν θέσεις εργασίας με χαμηλούς μισθούς και ανασφάλιστους εργαζόμενους. 

Μην ζητάμε καλύτερη υγεία , παιδεία , κ.ο.κ όταν περισσότερους φόρους πληρώνουν μισθωτοί και συνταξιούχοι παρά η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα που ζέχνει κρατισμό. 

Ο φόρος στις επιχειρήσεις διατηρείται σε απαράδεκτα επίπεδα επειδή το Κράτος αφήνει για ψηφοθηρικούς λόγους τους πολλούς να φοροδιαφεύγουν. 

Δεν πειράζει όσο κάποιοι έχουν αυταπάτες πως μπορούν να φορολογήσουν την Google κάποιοι άλλοι θα βλέπουν τους παραπάνω πίνακες και θα αναρωτιούνται πως μια επιχειρηματίες που δηλώνουν 10.000 ευρώ τον χρόνο κυκλοφορούν με πολυτελή αυτοκίνητα , έχουν υψηλές καταθέσεις και έχουν δύο και τρία εξοχικά. 

Ακόμα και στις βαλκανικές χώρες τα πράγματα με την φοροδιαφυγή έχουν αλλάξει και εδώ ακόμα παλεύουμε να ενώσουμε τις ταμειακές μηχανές με την Εφορία μπας και φορολογηθούν έστω αυτοί που κόβουν αποδείξεις ή από εκεί βγει μια άκρη για το πόσα βγάζουν και πόσα τελικά δηλώνουν. 

Η φοροδιαφυγή είναι μαγκιά σε αυτή την χώρα και μ@λ@κ@ς ο νομοταγής πολίτης ανεξάρτητα από ποια κυβέρνηση έχει στα χέρια της τις τύχες του κράτους. 

Με υπουργούς με "αδιευκρίνιστα" δουλειά δεν γίνεται και όσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοξενεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος τέτοια φυντάνια η ώρα που θα έρθει η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ πλησιάζει! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: