ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Με μισές αλήθειες προσπάθησε να εξηγήσει ο κος Καραβέλος το θέμα της δημόσιας περιουσίας στους αδιάβαστους δημοτικούς μας συμβούλους

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Με μισές αλήθειες προσπάθησε να εξηγήσει ο κος Καραβέλος το θέμα της δημόσιας περιουσίας στους αδιάβαστους δημοτικούς μας συμβούλους

Εάν δεν ήταν ένα κράτος όπου επηρέαζε την Ελληνική Δικαιοσύνη και έβγαλε μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση για την οποία ουδείς δημοκρατικός πολίτης δεν θα έπρεπε να πανηγυρίζει σήμερα δεν θα είχε περιουσία η ΕΤΑΔ να διαχειρίζεται μαζί με τους δανειστές μας. 

Όσοι αφελείς θεωρούν πως η περιουσία αυτή που στην κυριολεξία εκλάπη από ιδιώτη που είχε όλα τα έγγραφα ιδιοκτησίας από το Ελληνικό Κράτος για να δοθεί σε όσους συνέργησαν σε αυτό το έγκλημα κατά της Δικαιοσύνης απλώς έχουν αυταπάτες. 

Η περιουσία απλώς έφυγε από έναν Έλληνα ιδιώτη για να καταλήξει σε κάποιον Έλληνα ή αλλοδαπό. 

Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και βέβαια πάνω σε αυτή στήθηκαν πολιτικές καριέρες και σε καμία περίπτωση δεν ωφελήθηκαν οι δημότες μας. 

Μας βαραίνει ένα μεγάλο έγκλημα έστω και εάν σε αυτό δεν συμμετείχαν όλοι οι δημότες μας.  Για όσους συνέργησαν η ΤΙΜΩΡΙΑ θα έρθει έστω και εάν χρειαστεί να περάσουν μερικά χρόνια ακόμα. 

Για τους χουντικούς που έκλεψαν τα πρώτα και τα περισσότερα η ΙΣΤΟΡΙΑ ήδη τους έχει κρίνει. Γιατί αυτή έβαλαν το πρώτο λιθάρι στο ξεχαρβάλωμα . Αυτοί παραμύθιασαν τους έως τότε ευεργέτες. Και αυτοί ήταν που τους έβαλαν να κάνουν δωρεές και τους τίμησαν δίνοντας το όνομα Αλέξιος Νάστος στην σημερινή Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα. Δέχονταν δωρεές από εάν καταπατητή; Ασφαλώς και όχι . Δέχονταν δωρεές από έναν αφελή βοσκό που κατείχε με τους ίδιους τίτλους που κατέχουν ακόμα και σήμερα τεράστιες εκτάσεις Έλληνες βιομήχανοι και η Εκκλησία της Ελλάδος! 

Από τους ισχυρούς και φυσικά από την Εκκλησία δεν τα πήραν από τον Νάστο και τους κληρονόμους τους μικρό το κακό! Αυτή ήταν η Δικαιοσύνη του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ αυτή και η σημερινή που ενώ γνωρίζει τι έχει συμβεί ασχολείται πως θα μπει μπροστινή στο κόμμα Κασιδιάρη! 

Ο κος Ψυρρόπουλος σωστά ζήτησε να υπάρχει πλήρη ενημέρωση για ποια ακίνητα είναι σήμερα διεκδικούμενα, ορθώς ρώτησε για το δήθεν Αθλητικό Κέντρο Χαλικάκι αλλά ως πρώην Αντιδήμαρχος θα έπρεπε να είχε ρωτήσει και να έχει μάθει.  Τουλάχιστον έδειξε ως νέος άνθρωπος ενδιαφέρον για να μάθει και όχι για να ακούει φαντασίες για "τυχαία" περιστατικά που μας έδωσαν μια περιουσία που ποτέ δεν θα πάρουμε ως δήμος στο σύνολό της . Για εμάς θα είναι ντροπή να δεχθούμε έστω και ένα τετραγωνικό μέτρο από αυτήν αλλά δεν σκέφτονται όλη με τον δικό μας τρόπο κάποιοι επιχειρούν σχεδόν τζάμπα σε ακίνητα των κληρονόμων και πληρώνουν ΨΙΧΟΥΛΑ στην ΕΤΑΔ! 

Εμείς χαρτιά ιδιοκτησίας από τον δήμο δεν είδαμε γιατί δεν υπάρχουν ,γνωρίζουμε μόνο πως μια απόφαση του Αρείου Πάγου ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ αποτελεί όχι μόνο ΟΝΕΙΔΟ για την πόλη μας αλλά και για την Ελληνική Δικαιοσύνη που με κάθε λογής "Κανελλόπουλους" μέσα σε αυτή δεν φανταζόμασταν πως θα μπορούσε να είναι ΔΙΚΑΙΗ. 

Στο πρωτοδικείο και στο Εφετείο δικαιώθηκαν οι "καταπατητές" Νάστοι και ξαφνικά ο Άρειος Πάγος χάρισε με μια πολιτική απόφαση χωρίς ίχνος ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ δεκάδες ακίνητα στον εαυτό του! 

Τέτοιο κράτος θεωρεί κανείς πως δεν άξιζε να χρεοκοπήσει; Κράτος που δικαιώνει ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ και διώχνει από τα ακίνητά τους ιδιοκτήτες με συμβόλαια. Κράτος που στο όνομα του λαού χτίζει βίλες σε ένα πολιτικό προσωπικό που ανέχεται και συντηρεί κάτι τόσο ΣΑΠΙΟ! 

Αυτό το μπουρδέλο είμαστε και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κάποια από τα ακίνητα έχουν περιέλθει και πάλι στους κληρονόμους Νάστου  κάτι που έδειξαν να αγνοούν όσοι τάχα παρακολουθούν από "κοντά" το θέμα! 

Ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος δεν ρώτησε εάν το κράτος ή ο δήμος μας είχε τίτλους ιδιοκτησίας σε αυτά ,μετά τους φταίει αυτός που έκλεβε ρεύμα λες και όσοι δεν ρωτάνε τα αυτονόητα είναι καλύτεροι. Κλέφτες είναι και οι ίδιοι και σε λίγο θα κάνουν καταλήψεις για να κλέψουν ένα κράτος που τους άφησε να παίξουν το ρόλο των "μπροστινών" για να τους δώσει κάτι ψίχουλα από τα κλοπιμαία! 

Του ευχόμαστε να βγει και δήμαρχος, αφού από τους ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ πιο έντιμος και περισσότερο καθαρός είναι , και σίγουρα έχει λιγότερα ακίνητα από αυτούς. 

Κλείσανε και τα μικρόφωνα για να μην μάθουν οι πολλοί τα αίσχη που έχουν διαπραχθεί εις βάρος ιδιωτών από τις διοικήσεις του δήμου μας! 

Ένας δήμαρχος προσπάθησε να κατοχυρώσει περιουσία για τον δήμο αλλά τον "έφαγαν" οι διαπλεκόμενοι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: