ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Πάνε για μονοψήφια σαν το ΠΑ.ΣΟ.Κ και αυτοί!

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Πάνε για μονοψήφια σαν το ΠΑ.ΣΟ.Κ και αυτοί!

 


Σε εκδήλωση υποψήφιου βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο Νότιο Τομέα παραβρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Φωτεινή πόλη" κος Δημήτρης Ευαγγέλου και στελέχη της . 

Ζήλεψαν τα μονοψήφια του ΠΑ.ΣΟ.Κ και ετοιμάζονται να τα επαναλάβουν στις δημοτικές κάλπες του Οκτωβρίου , αφού το στίγμα που δίνουν δεν  ενθουσιάζει την πλειοψηφία των κεντροδεξιών της πόλης μας που ξεπερνούν το 40%.

Επιλογές είναι αυτές και ίσως υπάρχουν και κάποιοι που θεωρούν εφικτή την συνεργασία ανάμεσα σε δημότες με διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές. 

Εμείς δεν πιστεύουμε σε αυτή και έχουμε τονίσει δεκάδες φορές πως ανάμεσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και τον ΣΥΡΙΖΑ ο δεύτερος έχει προξενήσει στη χώρα μικρότερη ζημιά και για τον λόγο αυτό αντέχει ακόμα παρόλο που οι διεθνείς συγκυρίες δεν τον ευνοούν. 

Στα δημοτικά έως τώρα δεν βλέπουμε την μεγάλη ανατροπή της σημερινής διοίκησης που όλοι περιμένουμε αφού η αντιπολίτευση αναλώνεται σε λαϊκισμούς που πλέον δεν πουλάνε! 

Η πλειοψηφία των έως τώρα υποψηφίων της νέας παράταξης του κ. Ευαγγέλου έχουν κεντροαριστερή προέλευση και θεωρούμε απίθανο το γεγονός να καταφέρουν να ξεπεράσουν σε σταυρούς αυτή του πρώην δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου. 

Μπορεί να κάνουμε και λάθος,  άλλωστε οι δημότες αυτής της πόλης έχουν τα δικά τους κριτήρια επιλογής δημάρχων, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ  από τα δικά μας,  και άδικα παραπονιούνται ως πλειοψηφία για το πως κατάντησε η πόλη. 

Και βέβαια δεν έγινε ΚΑΙ το απόλυτο κακό μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια.

 Από την μεταπολίτευση και μετά ΟΛΕΣ οι διοικήσεις ακολούθησαν τον βηματισμό της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και για τον λόγο αυτό έχουμε γεμίσει με ως πόλη με οπαδούς των δύο άκρων. 

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ακόμα και εάν τελικά αλλάξει η σημερινή διοίκηση , η επόμενη δεν θα κάνει κάτι προς διαφορετική κατεύθυνση , αφού θα φοβηθεί να έρθει αντιμέτωπη με μια πλειοψηφία που ασχολείται με τα ασήμαντα και δίνει ελάχιστη σημασία στα σημαντικά. 

Και επειδή εδώ είμαστε για να στεναχωρούμε,  μετά τις βουλευτικές εκλογές το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα τελειώσει οριστικά αφού άδικα περιμένουν κάποιοι ανάσταση "πολιτικών πτωμάτων". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: