ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν έχουν ίντερνετ οι δημοτικοί μας σύμβουλοι ή δεν έχουν εμπιστοσύνη στη ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ;

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Δεν έχουν ίντερνετ οι δημοτικοί μας σύμβουλοι ή δεν έχουν εμπιστοσύνη στη ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ;


 Θέμα συζήτησης σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και από τις ερωτήσεις κάποιων δημοτικών συμβούλων καταλάβαμε πως ούτε γνωρίζουν ποια ακίνητα υφάρπαξε ο δήμος μας από την οικογένεια Νάστου αλλά δεν διαθέτουν και ίντερνετ για να διαβάσουν μέσω της Βικιπαίδειας την Ιστορία της πόλης στην οποία έχουν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι. 

Κάνοντας κλικ εδώ τους λύνεται κάθε απορία και δεν πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης από νομικούς που θεωρούν πως  αντιμετωπίζουν τα πάντα κάτω από το δικό τους ιδεολογικό πρίσμα. Παραμορφώνουν μια αλήθεια που δεν μπορεί να κρυφτεί , και θεωρούν λογικό πως και οι επόμενες γενιές της πόλης μας θα γαλουχηθούν με τις κομμουνιστικές ιδεοληψίες που ακούσαμε και σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο. 

 Βλέπετε λοιπόν πως οι ιδρυτές της πόλης μας αγόρασαν εκτάσεις από τον "καταπατητή" Αλέξιο Νάστο και πως το τσιφλίκι Καρά αγοράστηκε από τον τελευταίο για το 1922 για 9500 χρυσές λίρες και πως η έκταση του υπολογίζεται στα 15.000 στρέμματα σύμφωνα με το αρχείο του πρωθυπουργού Ελευθέριου Βενιζέλου το οποίο είχε έρθει και στη Βουλή σε μορφή υπομνήματος από τον προοδευτικό βουλευτή Σπύρο Θεοδωρόπουλο. 

Τα τσιφλίκια της Αττικής είχαν καταγραφεί από την κυβέρνηση Βενιζέλου αλλά μάλλον κάποιοι θεωρούν λογικό πως για ακόμα μισό αιώνα θα μας παρουσιάζουν ως ΑΛΗΘΕΙΑ όσα βολεύουν τις πολιτικές τους επιδιώξεις. 

Η αλήθεια ήταν πως ο βοσκός Αλέξιος Νάστος μεταπώλησε τις εκτάσεις τις οποίες είχε αγοράσει νόμιμα και έδωσε μάλιστα αρκετές από αυτές ως ΔΩΡΕΕΣ για να δημιουργηθούν  κοινόχρηστοι χώροι, εκκλησίες και δημοτικές δομές. 

Από ευεργέτης με οδό αφιερωμένη σε αυτόν ( η σημερινή λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα είχε το όνομα του) μετατράπηκε από μαύρους και κόκκινους φασίστες σε τσιφλικά από όσους ήρθαν στην πόλη μας δεκαετίες μετά και καιροσκοπώντας ( ο ένας ήταν και δοτός δήμαρχος της χούντας) έχτισαν πολιτικές καριέρες πουλώντας τον ίδιο σανό που ακούσαμε και σήμερα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο από δήθεν προασπιστές της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ που σε λίγο θα κατηγορούν ( κάποιοι το κάνουν ήδη) το πολιτικό σύστημα πως ξεπουλάει την χώρα! 

Και το λένε αυτοί που με τον άκρατο λαϊκισμό τους,  και με την ΨΗΦΟ μας  οδήγησαν  σε τρία μνημόνια μετά από την χρεοκοπία μιας χώρας που αποτελεί την τελευταία ΣΟΒΙΕΤΙΑ της Ε.Ε. 

Ακούσαμε και άλλες ανοησίες σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο,  αφού κάποιοι αγνοούσαν πως ο ΟΣΕ είναι ακόμα κρατικός και ο μοιραίος σταθμάρχης ένας ακόμα δημόσιος υπάλληλος.

 Αλλά αυτά σε άλλη μας ανάρτηση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: