ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η ψησταριά της επιχείρησης "Suvles is More" ξαναβγήκε στο πεζοδρόμιο και είπαμε να τους "διαφημίσουμε"

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Η ψησταριά της επιχείρησης "Suvles is More" ξαναβγήκε στο πεζοδρόμιο και είπαμε να τους "διαφημίσουμε"

 


Μια εβδομάδα πριν το Πάσχα και η μετακινούμενη ψησταριά της επιχείρησης εστίασης της πόλης μας "Suvless" εθεάθη και πάλι στο πεζοδρόμιο έξω από την επιχείρηση εάν και η δημοτική αρχή μας διαβεβαίωσε πως ήταν παράνομη και πως έχουν επιβληθεί και τα σχετικά διοικητικά πρόστιμα. 

Φαίνεται πως αυτά είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ από το κέρδος που προσδοκά να βγάλει η επιχείρηση τις μέρες του Πάσχα "διαφημίζοντας" τα κρέατα να γυρίζουν στις σούβλες λες και βρισκόμαστε στα "βλάχικα".

Μια πόλη που δείχνει ΑΝΟΧΗ σε κάθε λογής μικροπαραβατικότητα , δεν θα πει ΤΙΠΟΤΑ και όταν υποψήφιος δήμαρχος κάνει ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΉ , ούτε φυσικά θα αφυπνιστεί όταν με στοιχεία μέσα από εδώ σας παρουσιάζουμε την υποκρισία όλων μας. 

Επειδή η τοποθεσία του μαγαζιού είναι στην κεντρική πλατεία της πόλης όλες και όλοι που την επισκέπτονται αντιλαμβάνονται το τι είμαστε! 

Άλλωστε είπαμε δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει και ο τελευταίος κάτοικος αυτής της χώρας τι πρεσβεύει η πλειοψηφία σε  αυτή η πόλη.

Τζάμπα και το μπράβο μας στη διοίκηση Χατζηδάκη που όσο αρέσκεται σε "χορούς" με "πουτάνες" προεκλογικά θα μας κατηγορεί ως συκοφάντες . Όμως εμείς δεν είμαστε Notia.gr,  δεν πιστεύουμε στα προσωπικά δεδομένα και έχουμε τους τρόπους να "αποφεύγουμε" τη Δικαιοσύνη των κάθε λογής "Κανελλόπουλων". 

Στο μόνο που έχει δίκιο η επιχείρηση είναι πως δεκάδες άλλοι επιχειρηματίες καταλαμβάνουν παράνομα κοινόχρηστους χώρους αλλά η διοίκηση κυνηγάει μόνο αυτούς. Οι λόγοι προφανείς και θα αναλυθούν προεκλογικά γιατί οι περισσότεροι είσαστε και ξεχασιάρηδες!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: