ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στην εκπομπή "Πρωϊνοί Τύποι" του ΑΝΤ1 μίλησε πριν λίγο ο δήμαρχος της Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης (βίντεο & φωτογραφίες)

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Στην εκπομπή "Πρωϊνοί Τύποι" του ΑΝΤ1 μίλησε πριν λίγο ο δήμαρχος της Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης (βίντεο & φωτογραφίες)

Από γνωστό καφέ της πόλης μας μίλησε σήμερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Πρωϊνοί Τύποι" και στους Νίκο Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη ο δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Χατζηδάκης. Για ακόμη μια φορά στην πόλη μας βρέθηκε συνεργείο τηλεοπτικού σταθμού κάτι που προφανέστατα μόνο θετικό είναι και ενοχλεί όσους διαχρονικά μέμφονται τα ΜΜΕ επειδή φανερά ή συγκεκαλυμένα κλείνουν το μάτι στον κόκκινο ή το μαύρο φασισμό. 

Άλλωστε ο δημοσιογράφος Νίκος Ρογκάκος είναι  συνδημότης μας,  και ενδιαφέρεται για τα θέματα που απασχολούν την πόλη στην οποία ζει , κάτι που τονίζεται και στο ολιγόλεπτο βίντεο που παρακολουθείτε για όσους δεν το είδατε ζωντανά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 .

Γενικά ήταν μια καλή συνέντευξη ,και αμέσως μετά ο δήμαρχος θα μεταβεί στο πάρκο Καλαβρύτων για την προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί δενδροφύτευση.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα επανέλθουμε με περισσότερο ρεπορτάζ αφού ευχαριστήσουμε την αναγνώστριά μας για το υλικό που εξασφάλισε για όλες και όλους εσάς που καθημερινά, μας επιλέγεται για την ενημέρωσή σας.










Όποιος θέλει να παρακολουθήσει την τηλεοπτική παρουσία του δημάρχου σήμερα στον ΑΝΤ1 κάνει κλικ εδώ  και ο χρόνος είναι στην 2:40:35 ( το ρολόϊ δείχνει 9:24 και επειδή στην Ηλιούπολη αρκετοί δεν είναι πρωϊνοί τύποι μπορούν να το παρακολουθήσουν σε "μαγνητοσκόπηση") μπορούν να ακούσουν τον δημοσιογράφο κ. Νίκο Ρογκάκο να λέει πως ως δημότης της πόλης μας θεωρεί τον Γιώργο Χατζηδάκη έναν εξαιρετικό δήμαρχο. 

Το επισημαίνουμε επειδή ο κος Ρογκάκος είναι ιδιαίτερα συμπαθής ανάμεσα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους της πόλης μας και κάποια τοπικά στελέχη της ΝΔ μας τον "διαφήμιζαν" προεκλογικά το 2019 . Του είχαν μάλιστα προτείνει και να είναι υποψήφιος με μία εκ των δύο κεντροδεξιών  παρατάξεων ,  αλλά προτίμησε να μην κατέβει και να συνεχίσει αυτό που κάνει πετυχημένα τα τελευταία χρόνια με δική του εκπομπή στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. 

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης  τόνισε πως τηρούνται τα μέτρα προστασίας στις καφετέριες της πόλης μας. Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας κος Μαρούλης τόνισε πως όλα πάνε καλά ενώ έκανε το παράπονό του που δεν επιτρέπεται η μουσική στους χώρους εστίασης. Στο βίντεο βλέπεται και την δημοτική μας αστυνομία εν δράσει να μοιράζει φυλλάδια με όσα πρέπει να τηρούνται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: