ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η "τύχη" δεν ευνόησε τους φασίστες της πόλης μας

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Η "τύχη" δεν ευνόησε τους φασίστες της πόλης μας



Εδώ και ένα χρόνο θα είχαν απαλλαγεί από την καθημερινή παρουσία μας αφού η δική μας απόφαση ήταν και παραμένει να κάνουμε ένα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εκλογών για ανάδειξη ΔΗΜ ΤΟ της ΝΔ και να επανέλθουμε με καθημερινές ειδήσεις το 2023 στην επόμενη εκλογική μάχη. Ως γνωστόν οι δημοτικές εκλογές είναι προγραμματισμένες και θα διεξαχθούν τότε. 

Έτσι οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ και ΜΑΥΡΟΙ φασίστες της πόλης θα "γλίτωναν" από την δική μας διαδικτυακή παρουσία αφού με 1-2 αναρτήσεις την εβδομάδα δεν μπορείς αποτελεσματικά να παλέψεις τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους και τις ασυναρτησίες που εκφέρουν ως τάχα πολιτική πρόταση για την "σωτηρία" της χώρας. 

Οι αήθεις επιθέσεις τους σε αυτό το τοπικό ΜΜΕ ( όχι βέβαια πως ξεφεύγουν των φασιστικών τους επιθέσεων τα μεγάλα και κατά αυτούς τους άθλιους "συστημικά" ) συσπείρωσαν γύρω μας όλους όσους πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία , απεχθάνονται κάθε μορφή ΦΑΣΙΣΜΟΥ , δεν τους αρέσουν τα ΨΕΜΑΤΑ , οι ανέφικτες προτάσεις και κυρίως η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. 

Έτσι σήμερα παραμένοντας πιο ενεργοί από ΠΟΤΕ και περισσότερο αποφασισμένοι για τον ιδεολογικό αγώνα που διεξάγουμε συνεχίζουμε με έμπρακτη πλέον την ΒΟΗΘΕΙΑ όσων απλώς συμφωνούσαν μαζί μας και επιδοκίμαζαν τις προτάσεις μας αλλά δεν ήθελαν να ξοδέψουν ούτε χρόνο αλλά ούτε χρήμα για να δουν αυτές τις προτάσεις να γίνονται εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις για την χώρα μας και για την πόλη μας. 

Η κυβέρνηση αυτή έχει δείξει πως θα αποκαταστήσει πλήρως όσους θρήνησαν θύματα εξαιτίας του κόκκινου φασισμού και το αποδεικνύει στο θέμα της Marfin κόντρα σε όλο το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα που κλείνει διαχρονικά το ΜΑΤΙ στους κόκκινους φασίστες αλλά και σε μεγάλο μέρος της ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ Ελληνικής Δικαιοσύνης. 

Μιας Δικαιοσύνης που "αθώωσε" τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής με την διαχρονική ΑΝΟΧΗ της, μια Δικαιοσύνη που δίνει άδειες σε φυλακισμένους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και που έχει καταντήσει συνήγορος των ποινικών και αρωγός ΑΝΟΜΙΑΣ. 

Δεν ξέρω πως θα αντιδράσει το πολιτικό σύστημα τους επόμενους μήνες όταν η ΕΛ.ΑΣ και η Ελληνική Δικαιοσύνη που δεν σάπισε όλη θα στείλει ξανά στις δικαστικές αίθουσες τέσσερα άτομα τα οποία έχουν απασχολήσει πολλάκις φορές την Δικαιοσύνη ως φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας τεσσάρων ατόμων στη Marfin. 

Δεν ξέρω επίσης πόσοι και ποιοι θα υπερασπίσουν μια ομάδα μόλις 8 ατόμων με όνομα και επώνυμο που υλοποίησαν το έγκλημα στην Μarfin έχοντας στο πλευρό τους ένα αλαλάζων πλήθος "ψεκασμένων" που αναζητεί επαναστάσεις αλλά δεν αναλαμβάνει το τίμημα της αποτυχίας αυτών. 

Και αποτυγχάνουν γιατί η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν επιθυμεί καμία ανατροπή της Αστικής μας Δημοκρατίας προς όφελος της οιαδήποτε ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ. 

Ζήσαμε άλλωστε τους ξεφτιλισμένους καραβανάδες που θέλησαν να ηγηθούν του κράτους χωρίς την ψήφο και εκλογές την περίοδο 1967-1974 και πως μόλις έχασαν στο δικό τους πεδίο ( ηττήθηκαν κατά κράτος από τον τουρκικό στρατό στην Κύπρο) έδωσαν και πάλι την "καυτή" πατάτα στην πολιτική ηγεσία για να σωθούν ή έτσι τότε νόμιζαν. 

Και βέβαια ο στρατός της χούντας δεν ήταν ικανός να προασπίσει όχι την μαρτυρική Κύπρο αλλά ούτε την Πελοπόννησο για όσους φασίστες αναρωτιούνται υποκριτικά γιατί για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή η Κύπρος ήταν μακριά! 

Προφανέστατα την συνετή στάση του Καραμανλή και την απόλυτα πατριωτική αμφισβητούν όσοι κάθε φορά που κλήθηκαν στο δικό τους "προνομιακό" πεδίο δηλαδή στρατιωτικά ηττήθηκαν από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου έως και σήμερα.

Όχι βέβαια πως δεν είχα ηττηθεί και ο φασίστας Μεταξάς παλιότερα από τους φίλους του Ναζί αλλά αυτός τουλάχιστον είχε διαβάσει σωστά την Ιστορία και έτσι παραμέρισε τις φασιστικές του αντιλήψεις τοποθετώντας την χώρα στην σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

Οι σημερινοί του επίγονοι δεν έμαθαν τίποτα από την δική του στάση υπέρ των τότε και τωρινών μας συμμάχων και αποζητούν τον διαμελισμό της χώρας αφού χωρίς συμμαχίες η χώρα αυτή δεν ορθοπόδησε ποτέ  και έμεινε 400 χρόνια σκλαβωμένη στην βαρβαρότητα της Ανατολής επειδή πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν όσοι θεωρούν πως ένα κράτος σαν την Ελλάδα μπορεί να επιβάλλει τα θέλω του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εθνικιστής ήταν ο Δραγούμης που ήταν κατά της Μικρασιατικής Εκστρατείας και του ανέξοδου Μεγαλοϊδεατισμού χωρίς λογική βάση που δημιουργεί με μαθηματική ακρίβεια ΕΘΝΙΚΕΣ τραγωδίες. 

Εθνικό πρέπει να είναι το ΑΛΗΘΕΣ και για τον λόγο αυτό επειδή κάποια αποβράσματα και μαϊμού εθνικιστές θα πουλήσουν σε μερικές μέρες ανέξοδο πατριωτισμό - εθνικισμό εδώ είμαστε εμείς για να καταδείξουμε τον αχαλίνωτο καιροσκοπισμό τους. Γιατί φυσικά και κανέναν σύμμαχο δεν μπορείς να έχεις όταν προσπαθείς να διαβάσεις την Ιστορία με τον τρόπο που σε συμφέρει και μη λέγοντας την αλήθεια στους πολίτες. 

Από "λαγούς" που παλεύουν για το Χριστό  την Ορθοδοξία και την πατρίδα  όπως το σκουπίδι που κρατείται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στις Βρυξέλες   έχουμε χορτάσει διαχρονικά. 

Άλλωστε όλες και όλοι γνωρίζουμε πως ο Ελευθέριος Βενιζέλος υπέγραψε την συνθήκη της Λωζάννης αφού ο καιροσκοπισμός του και το γεγονός πως δεν άκουσε τον Εθνικιστή Ίωνα Δραγούμη οδήγησε στην Εθνική Τραγωδία της Μικρασιατικής Καταστροφής. 

Νωρίτερα είχε τιμωρήσει τους έξι στο Γουδί επειδή έχασαν σε έναν πόλεμο που δεν ήταν δυνατό να κερδηθεί ενώ βάπτισαν επαναστατική μια κυβέρνηση που δεν είχε άλλη επιλογή από μια συμφωνία ή την απώλεια και άλλων εδαφών αφού στον πόλεμο κερδίζει πάντα ο πιο ισχυρός και πάντα αυτός που έχει τους πιο ισχυρούς συμμάχους. 

Έτσι και για να τελειώνουμε με τους ΤΖΑΜΠΑ μάγκες που ονειρεύονται Αυτοκρατορίες και "ξανθά" γένη ή ακόμα χειρότερα θεωρούν την χώρα μας κάτι σαν ΗΠΑ , η Πόλη είναι εκεί και τους περιμένει να την κατακτήσουν! 

Προς το παρόν οι εδώ ξεφτιλισμένοι φασίστες μπερδεύουν την Πόλη με την Ηλιούπολη γράφοντας με κεφαλαίο Π μια πόλη που το μόνο κοινό που έχει με την Βασιλεύουσα είναι πως αρκετοί ζουν με ΜΥΘΟΥΣ και έχουν αυταπάτες. 

Η χώρα μας υπάρχει επειδή είναι κομμάτι του δυτικού κόσμου και θα συνεχίσει να έχει τα σημερινά της εδάφη όσο συνεχίζει να υπηρετεί τις Αξίες του δυτικού κόσμου. Σε κάθε άλλη περίπτωση ή φαντασία των κυβερνώντων της θα έχουμε την ατυχία να ξαναζήσουμε νέες εθνικές τραγωδίες αφού η Ελλάς δεν έχει καταγράψει μόνο περιφανείς ΝΙΚΕΣ στην Ιστορία της αλλά και ΗΤΤΕΣ. 

Επιλέγουμε λοιπόν αυτούς που μας εξασφαλίζουν με τις επιλογές τους μια ισχυρή στο μέτρο του δυνατού Ελλάδα και όχι όσους όπως οι χουντικοί στα λόγια δημιουργούν τον Τέταρτο Ελληνικό πολιτισμό και ονειρεύονται Βασιλεύουσες αλλά όταν χρειάστηκε να προασπιστούν την μαρτυρική Κύπρο φάνηκε η "γύμνια" του στρατού μας. 

Βέβαια επειδή οι "ψεκασμένοι" δεν χάνουν ποτέ τα έριξαν στους συμμάχους και επειδή αυτοί δεν άλλαξαν από τότε για όσους πιστεύουν στις ανοησίες και τα ψεύδη των χουντικών ας μην πάμε κόντρα στα θέλω τους αλλά ας τους πείσουμε για την ΑΛΗΘΕΙΑ των δικών μας αιτημάτων με βάση την λογική και την πραγματικότητα. 

 Κλείνουμε το παρόν με την πεποίθηση πως είμαστε περισσότεροι από ό,τι πριν μερικά χρόνια και σε αυτήν την πόλη και με την ελπίδα πως η δική μας παρουσία θα αποκαλύψει και άλλα ΨΕΥΔΗ και ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ όσων με μοναδικό κριτήριο το προσωπικό τους όφελος θέλουν να μετατρέψουν την χώρα μας από κράτος -μέλος ισχυρών οργανισμών ( ΝΑΤΟ, Ε.Ε) σε ένα κράτος - παρία. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: