ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άγνωστοι εισέβαλαν στο δημαρχείο Ηλιούπολης πετώντας τρικάκια (φωτογραφίες) - Με ανάρτηση που βρίθει ΨΕΜΑΤΩΝ ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης ο "Ρουβίκωνας" !!!

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Άγνωστοι εισέβαλαν στο δημαρχείο Ηλιούπολης πετώντας τρικάκια (φωτογραφίες) - Με ανάρτηση που βρίθει ΨΕΜΑΤΩΝ ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης ο "Ρουβίκωνας" !!!

Άγνωστοι εισέβαλαν πριν από λίγα λεπτά στο δημαρχείο Ηλιούπολης πετώντας τρικάκια όπως αυτό της φωτογραφίας. 

Αντιδρούν για την τσιμεντοποίηση του Υμηττού όπως διαβάζετε και επειδή ο "Ρουβίκωνας" δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες δράσεις,  είμαστε επιφυλακτικοί έως ότου αναλάβει μέσα από την σελίδα του την ευθύνη αυτής της ενέργειας,  που κάθε άλλο παρά ακτιβιστική δράση μπορεί να νοηθεί αφού μέσα στο δημαρχείο δεν υπάρχει ουδείς που να επιθυμεί τσιμεντοποίηση του Υμηττού!

Τελικά την εισβολή στο δημαρχείο της πόλης μας ανέλαβε η αναρχική συλλογικότητα "Ρουβίκωνας" με ανάρτησή της στη σελίδα της που βρίθει ανακριβειών και ΨΕΜΑΤΩΝ αφού επικαλείται κίνδυνο ΥΓΕΙΑΣ των δημοτών μας από το ΚΥΤ στον Υμηττό! Στο μόνο που συμφωνούμε με την  "αναρχική" συλλογικότητα που την κατάντησαν φορέα "ψεκασμένων" θεωριών συνωμοσίας  είναι πως η κοινωνική βάση οφείλει να αντιδράσει στις φασιστικού τύπου επιθέσεις όσων συγχρωτίζονται με ποινικούς και πουλάνε τάχα "αλληλεγγύη" και "συντροφικότητα" σε δημοκρατικούς πολίτες. Κρίμα για όσους με αγνά  αισθήματα και πιστεύοντας σε αρχές και αξίες ακολουθούν τον κατήφορο αυτού του μορφώματος που ξεκίνησε αλλιώς και κατέληξε να υπηρετεί ένα μαύρο χθες που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εμποδίσει το φωτεινό αύριο που είναι ήδη ΕΔΩ. 



ΥΓ: Όσα αναφέρουν στην ανακοίνωσή στην σελίδα τους,   με την οποία προσπαθούν  να δικαιολογήσουν  την συγκεκριμένη  δράση τους,  τα έχουμε ακούσει και πάλι από τους σταλινοφασίστες της πόλης. 

Τους είχαμε για οπαδούς του Μπακούνιν ,  αλλά τελικά πήραν θέση στο πλευρό των "πατερούληδων" , και όσων θέλουν να επιβάλλουν φασιστικά σε μια κοινωνία τις  μειοψηφικές τους απόψεις. 

Η Δημοκρατία ΝΙΚΗΣΕ,  και δεν εκφοβίζεται από ΚΑΝΕΝΑΝ φασίστα ... Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους αφού έχουν διαβεί τον Ρουβίκωνα και συνασπίζονται με ΦΑΣΙΣΤΕΣ στην λάθος πλευρά της Ιστορίας. 

 Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: