ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το "ηθικό αριστερό" πλεονέκτημα του κ. Τασούλα

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Το "ηθικό αριστερό" πλεονέκτημα του κ. Τασούλα



Μόλις 7 συνδημότες μας μπήκαν στο "μυαλό"  του Προέδρου της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης κ. Μιχάλη Τασούλα και σχολίασαν την ασυναρτησία του. Ενός Τασούλα  που δεν έχει φυσικά με αυτά που γράφει ούτε Ιερό ούτε Όσιο. 



Έχει όμως τίτλο, ρόλο και άποψη για την εκπαίδευση των παιδιών μας στα σχολεία. Την ανοησία τους εκτός από το προφίλ του την έχει κοινοποιήσει και σε ομάδες της πόλης. Πήρε και τα like της η χυδαιότητά του και φυσικά ανάμεσα σε αυτούς που βρίσκουν αστείο το "χτύπημα" σε εκπρόσωπο της Εκκλησίας μας  και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Σούλα Μανώλη! 

Το ανεβάζουμε ΤΩΡΑ για να μην "υποκύψει" κανένας κεντροδεξιός  δημοτικός σύμβουλος στα φθηνά αστεία ,κάνει like ή γελάσει. . Άρα μάλλον ο ιερέας έβλεπε καλύτερα στηρίζοντας όσους τουλάχιστον δεν διανοούνται να παίζουν με θέματα ΠΙΣΤΗΣ, και έστω και αργά καταλάβαμε την "περίεργη" για εμάς στάση του στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Γιατί ο ατυχής πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης αγνοεί παντελώς τι είναι το κομποσκοίνι και τι σημαίνει για όλους εμάς που το φοράμε.

Και ο "κακός" δημοσιογράφος ερωτά: Συμφωνούν τα μέλη της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης με τις "εξυπνάδες" του προέδρου τους;

Γιατί είπαμε εμείς είμαστε εδώ για να καυτηριάζουμε την υποκρισία όλων σας . Άλλωστε κρινόμαστε καθημερινά και οι αναγνώστες μας, μας παρακαλάνε να γίνουμε ακόμα πιο σκληροί με τέτοιου είδους ανθρώπους που φυσικά και δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τίποτα στην σωστή εκπαίδευση των παιδιών μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: