ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο δήμαρχος δεν έχει ανάγκη να σου κλείσει το στόμα γιατί απλά γελάει μαζί σου

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Ο δήμαρχος δεν έχει ανάγκη να σου κλείσει το στόμα γιατί απλά γελάει μαζί σου


Ένας ακόμα ενεργός πολίτης- δημόσιος υπάλληλος που κινείται στον χώρο της κεντροαριστεράς και που προφανώς δεν προτείνει καμία λύση για το που θα ταφούν οι νεκροί της πόλης μας.



Με δεδομένο πως το Κοιμητήριο μας δεν έχει χώρο αυτός συνεχίζει να λασπολογεί εναντίον του μοναδικού τοπικού ΜΜΕ που πήρε ξεκάθαρη θέση για ένα θέμα που μας αφορά. Γιατί όλοι θα φύγουμε από αυτό τον μάταιο κόσμο που φυσικά θα ήταν επίγεια κόλαση εάν επικρατούσαν τα πρότυπα του κ. Τασούλα.  

Μαζί με αυτόν και διάφοροι άλλοι ενεργοί πολίτες που θεωρούν πως η ανάδειξη θεμάτων της καθημερινότητας (τα οποία γνωρίζουν όλοι οι δημότες) είναι αρκετή και για την ω θαύματος λύση τους.

Βέβαια ο συνδημότης μας αυτός δεν πιστεύει στα θαύματα και για τον λόγο αυτό αντιδρά σε κάθε προσπάθεια που γίνεται να αλλάξει επιτέλους προς το καλύτερο αυτή η πόλη με πρωτοβουλίες της εκάστοτε διοίκησης.

Κατά καιρούς βάλλει κατά ιερέων επειδή διαφωνεί με τις απόψεις τους και θεωρεί πως πρέπει ο ποιμαντικός τους λόγος να μπει στα "καλούπια" μιας ιδιότυπης Σοβιετίας που διαφεντεύει την πόλη μας για δεκαετίες.

Οι αγώνες για υφαρπαγή ιδιωτικής περιουσίας προς όφελος τάχα των πολλών , η καθυστέρηση της ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Τιμοθέου και Αγίας Μαύρας, και ένα σωρό τέτοια "επιτεύγματα" είναι αυτά που δίνουν χαρά σε πολίτες τύπου Τασούλα.

Το 2014 ήταν υποψήφιος με την παράταξη του κ. Κοκοτίνη για να πολεμήσει τους κακούς μνημονιακούς που υπέγραψαν τα μνημόνια της υποταγής και ένα χρόνο μετά πανηγύριζε στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ την υπογραφή ενός ακόμα αχρείαστου μνημονίου. 

Άλλωστε με κάθε κυβέρνηση η μόνιμη θέση στο δημόσιο είναι εξασφαλισμένη αφού βλέπεται δυτικό κράτος θα γίνουμε μόνο μετά την άτακτη χρεοκοπία της χώρας αφού εάν εξαιρέσεις την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου καμία άλλη δεν θέλησε να μικρύνει το μεγάλο δημόσιο τομέα που απειλεί την οικονομία μας και εξαφανίζει τις ελπίδες μας να ορθοποδήσουμε από την παρατεταμένη οικονομική κρίση 10 χρόνια μετά το πρώτο μνημόνιο.

Μετά τους "αγώνες" λοιπόν για να μην γίνει ο ναός στον Προφήτη Ηλία, την μάχη με τους "ανεμόμυλους"για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας , ξεκινάει το διαδικτυακό "ροκάνισμα"θεωρώντας τον δήμαρχο της πόλης παντελώς ανεύθυνο στο να προασπίσει τα συμφέροντα των πολλών.

Θεωρώντας και τους πολλούς που εξαπατήθηκαν από φωνές σαν την δική του και έστειλαν στο σπίτι του τον τέως δήμαρχο που με τέτοιους συνεργάτες που είχε ήταν αναμενόμενο να ηττηθεί εκ των έσω.

Παράλληλα πρώην σύντροφοι του Αντιδημάρχου κ. Στασινόπουλου τον καλούν σε παραίτηση (χρήσιμο για τους πολλούς θα ήταν ) επειδή θεωρούν πως η δημοτική αρχή πρέπει να μην κάνει ΤΙΠΟΤΑ επί τέσσερα χρόνια αλλά να κατέβει στο πεζοδρόμιο μαζί με τους αλλόφρονες που κρατάνε για δεκαετίες την πόλη πίσω. Οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη που αποχώρησαν και συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος τους θεωρεί πως η συνεργασία με την διοίκηση δεν είναι σωστή τώρα αλλά όταν συμμετείχε και έδωσε το οκ και ο ίδιος. Θα μας εξηγήσει λέει στο μέλλον για ποιους λόγους αποχώρησε. Το οφείλει στα λιγότερο από 1000 άτομα που τους ψήφισαν γιατί εμάς δεν μας αφορά.

Και βέβαια το πρόβλημα της πόλης δεν ήταν ο Δημήτρης Κιντής και οι δήθεν ίδιου φυράματος "επαναστάτες" αλλά όσοι τους έδωσαν με την ψήφο τους θέσεις ευθύνης για να παραδώσουν μια πόλη στον μετέπειτα δήμαρχο Θεόδωρο Γεωργάκη που θύμισε αλβανική επί Χότζα!

Όχι αθώοι του αίματος και όσοι από τον χώρο της κεντροδεξιάς εξακολουθούν να τιμούν τους τάχα αγώνες της αριστεράς και κάθε φορά που πάει να γίνει κάτι καλό για την πόλη κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. 

Αφού λοιπόν ευχαριστήσουμε τον κύριο Τασούλα που θεωρεί πως δεν είμαστε αντικειμενικοί και ηθικοί επειδή δεν συμφωνούμε μαζί του , να τονίσουμε προς πάσα κατεύθυνση πως δυστυχώς για αυτούς οι πολλοί έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται πως η Σοβιετία είναι το πρόβλημά τους και όχι τα ΜΜΕ.

ΥΓ: Κάποια στιγμή είχαμε πιστέψει πως ο κ. Τασούλας είχε σταθερές απόψεις αλλά μετά την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 όλοι κατάλαβαν πως δεν είχε αυταπάτες όπως ο Αλέξης Τσίπρας αλλά μας δουλεύει όπως και πολλοί άλλοι που ασχολούνται τάχα με το κοινό καλό.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: