ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ουραγός η κρατική ΕΡΤ1 στις προτιμήσεις των τηλεθεατών - Ευτυχώς που υπάρχει και το κανάλι του Σαββίδη που την συναγωνίζεται επάξια

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Ουραγός η κρατική ΕΡΤ1 στις προτιμήσεις των τηλεθεατών - Ευτυχώς που υπάρχει και το κανάλι του Σαββίδη που την συναγωνίζεται επάξια

 


Ο Σαμαράς την έκλεισε δημιουργώντας λιγότερα έξοδα για όλες και όλους μας που την "τροφοδοτούμε" οικονομικά αλλά δεν την βλέπουμε. 

Οι λόγοι είναι πολλοί με κυριότερο πως αποτελεί διαχρονικά φερέφωνο της εκάστοτε κυβέρνησης και χώρος όπου το κυβερνών κόμμα "βολεύει" τα κομματόσκυλα. 

Η δημόσια κρατική τηλεόραση τα πάει το ίδιο "καλά" με οιαδήποτε άλλη κρατική δομή της χώρας μας. 

Δηλαδή ξοδεύει πολλά και εισπράττει με νόμους προστασίας των κρατικών "νταβατζήδων" ποσά δυσανάλογα με τις προσφερόμενες υπηρεσίες. 

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ορθώς μετρίασε την ΣΠΑΤΑΛΗ δημιουργώντας την nerit το θέμα είναι πως οι οπαδοί του κρατισμού επανήλθαν δριμύτεροι και η φιλελεύθερη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζει και συντηρεί ένα μεγάλο σχήμα εις βάρος όλων μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: