ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν ξέρουμε εάν φταίει ή όχι η αλαζονεία Βαλασόπουλου για την ΝΙΚΗ Χατζηδάκη το 2019 , το σίγουρο "φταίνε" όσοι τους εμπιστεύθηκαν κατηγορώντας το ιστολόγιο μας που είχε ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ για το τι ακριβώς πρεσβεύουν!

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Δεν ξέρουμε εάν φταίει ή όχι η αλαζονεία Βαλασόπουλου για την ΝΙΚΗ Χατζηδάκη το 2019 , το σίγουρο "φταίνε" όσοι τους εμπιστεύθηκαν κατηγορώντας το ιστολόγιο μας που είχε ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ για το τι ακριβώς πρεσβεύουν!

 


Το δημοτικό μας αναψυκτήριο "Δημήτρης Κιντής" επισκέφθηκε σύμφωνα με όσα καταλάβαμε από την ανάρτησή του ο συνδημότης μας Γιώργος Παπαμώκος όπου διαπίστωσε την αλαζονεία του τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου. 

Δηλαδή εάν υποθέσουμε πως ο κ.  Βασίλης Βαλασόπουλος,  ήταν αλαζόνας έπρεπε οι δημότες να πάνε από το κακό στο χειρότερο ;

Ρητορικό το ερώτημα αφού οι δημοτικές εκλογές του 2019 είναι παρελθόν και οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι που σας έπεισαν πως ο Βασίλης Βαλασόπουλος είναι ένας αυταρχικός και κακός δήμαρχος βλέπουν πως και ο Γιώργος Χατζηδάκης είναι μία από τα ίδια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: