ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Άλλη μια επιχείρηση της πόλης έκλεισε μετά από 30 περίπου χρόνια επιτυχημένης πορείας

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Άλλη μια επιχείρηση της πόλης έκλεισε μετά από 30 περίπου χρόνια επιτυχημένης πορείας


 Διαδικτυακά μάθαμε μέσω του Βασίλη Κουβελέτσου το δυσάρεστο γεγονός. Ο φίλος Βασίλης έγραψε : Ένας κύκλος έκλεισε. Είχαμε όλοι και τα καλά μας και τις αναποδιές μας. Νεύρα , άγχος , χαρές , φιλίες. Ο κ. Κώστας (πατέρας) και η Πόντια Σούλα ( μητέρα ) για τους πολλούς βράχοι σε αυτή την πορεία 30 χρόνων. Όμως σήμερα φάνηκε πόσο οικογένεια γίναμε όλοι μαζί ,μιας και η λέξη πελάτης δεν υπήρχε ποτέ στο μυαλό και το λεξιλόγιό μας. 

Ακόμα πιο συγκινητικό το μήνυμα του κ. Κώστα 


Ψυχοφθόρα η επιχειρηματικότητα στην χώρα μας,  και τους καταλαβαίνω αφού και οι δικοί μου γονείς είχαν κάποτε καφενείο στην πόλη μας. Σε περιόδους δύσκολους για την πατρίδα μας. Εύχομαι σε όλη την οικογένεια τα καλύτερα γιατί πραγματικά τα αξίζει. 

Το παραδοσιακό καφενείο που έκλεισε χθες βρίσκονταν στην οδό Λαγκαδίων 3 (απέναντι ακριβώς από το μπασκετάκι του Χαραυγιακού)  έτσι για την Ιστορία. 

Μια ιστορία ευχάριστη για όλες και όλους εμάς που είχαμε την τύχη να περάσουμε κάποιες όμορφες στιγμές εκεί , με ατέρμονες συζητήσεις για την πόλη μας και όχι μόνο. 




Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: