ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μικρής έκτασης ζημιές από γκαζάκια στη ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Μικρής έκτασης ζημιές από γκαζάκια στη ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Τα φασιστοειδή έβαλαν για ακόμη μια φορά στο "στόχο" τους  τα γραφεία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. Έτσι άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια , ώστε από την έκρηξη να πιάσουν φωτιά και να  καταστραφούν τα γραφεία της τοπικής του κόμματος,  που έχει κάνει τις σωστότερες επιλογές για την πατρίδα. 

Όλα αυτά συνέβησαν περί τις τέσσερις τα ξημερώματα , όμως διερχόμενος οδηγός αντιλήφθηκε την φωτιά και την έσβησε , έτσι ώστε να αποτύχουν για ακόμη μια φορά να μην  πετύχουν τον στόχο τους,  οι  "γνωστοί- άγνωστοι".

Αναμένουμε από την Ελληνική Αστυνομία να πράξει τα δέοντα και να συλλάβει επιτέλους τους κακοποιούς  , που θεωρούν μάλλον χαβαλέ να βάζουν φωτιά σε γραφείο που βρίσκεται κάτω από οικίες φιλήσυχων συνδημοτών μας. 

Από την έκρηξη θα μπορούσε  να τραυματιστεί ο οιοσδήποτε περαστικός,  και από την φωτιά μπορεί να θρηνούσαμε θύματα ανθρώπων που ουδεμία σχέση έχουν με την ΝΔ ,  εάν δεν το κατανοούν οι ερυθροί φασίστες που επιδίδονται σε βανδαλισμούς  και εμπρησμούς κτιρίων. 

Παλιότερα την ανάληψη ευθύνης για τους  βανδαλισμούς στα γραφεία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης είχε αναλάβει η πρωτοεμφανιζόμενη τότε οργάνωση "Μαύρες Σκιές" ( διαβάστε σχετικά εδώ) 

Δείτε φωτογραφία από το  ρεπορτάζ της εκπομπής  του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1,  με το μαύρισμα που άφησαν τα γκαζάκια στην είσοδο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: