ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι δικές μας επιλογές για την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Οι δικές μας επιλογές για την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Φωτογραφία από παλιότερη εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης 



Στις  24 Οκτωβρίου τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης θα αναδείξουν τον νέο πρόεδρο της,  και φυσικά τα μέλη του νέου Δ.Σ , με διάρκεια θητείας τους τα δύο έτη. 

Ως το μοναδικό ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ,  και ως μέλη του κόμματος θα συμμετάσχουμε όπως είναι λογικό για εμάς , στην γιορτή αυτή της Δημοκρατίας. Το θέμα των εσωκομματικών εκλογών αναδείξαμε ( ως δεξιοί)  νωρίτερα από όλους ,θέτοντας εξαρχής την αναγκαιότητα να υπάρξουν ικανά άτομα στην τοπική της πόλης μας.

Μέχρι τώρα έχουμε  μόνο μία υποψηφιότητα ( σε μερικές ώρες λήγει η προθεσμία υποψηφιοτήτων) για τη θέση του προέδρου,   αυτή του νυν προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης  κ. Στάθη Ευσταθόπουλου,  ενώ σίγουρα στο πλευρό του συντάσσονται δύο πολύ καλές επιλογές αγωνιστών της παράταξής μας , αυτές των κ. Γιάννη Λαμπαδάκη και Δημήτρη Ρέππα .

Στέφανος Αθανασιάδης - Δημήτρης Ρέππας- Γιάννης Λαμπαδάκης οι δύο τελευταίοι διεκδικούν την ψήφο μας για το ΔΣ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Έτσι και επειδή εμείς παίρνουμε πάντα ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις με βάση πάντα τις υπάρχουσες επιλογές. 

Στηρίζουμε την επανεκλογή του νυν προέδρου κ. Στάθη Ευσταθόπουλου,  και θα ψηφίσουμε τους κύριους Γιάννη Λαμπαδάκη και Δημήτρη Ρέππα για μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης στις κάλπες της 24ης Οκτωβρίου. 

Για όσους θέλουν να ανανεώσουν την κάρτα τους ή να εγγραφούν ως νέα μέλη του κόμματος της ΝΔ,  για να έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν  έχουν ακόμα χρονικό περιθώριο δύο εβδομάδων  για να το πράξουν. 

Τα γραφεία της ΝΔ είναι ανοιχτά σε καθημερινή βάση από τις 18:00 έως τις 20:00,  και μπορούν να επικοινωνήσουν και τηλεφωνικά για να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες. 

Το τηλέφωνο επικοινωνίας μπορούν να το  βρουν στη σελίδα της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης  στο facebook ( κάντε κλικ εδώ

Για νέους και εξοικειωμένους με το ίντερνετ,  όλα μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά ακόμα και η ψήφος τους,  μπαίνοντας στην σελίδα της ΝΔ ( κάντε κλικ εδώ).   

Σ.Μ

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Δεν ενημερώθηκα ποτέ από το δημοκρατικό σας κόμμα ΝΔ αν το μέλος της ΝΔ Ηλιούπολης Σούλα Μανώλη έχει διαγραφεί για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκα από εκείνη.
Προφανως παραμείνει μέλος της ΝΔ Ηλιούπολης και για αυτό δεν ενημερώθηκα για την εξέλιξη :))))
Να αναφέρω ότι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Ηλιούπολης(Κουρής) στάθηκε στο πλευρό της Σούλα Μανώλη διαδικτυακά υποστήριζοντας τα δεκάδες ψέματα και χυδαιότητες που έχει γράψει εναντίον μου. Οι ρατσιστές και οι ψεύτες υποστήριζαν ότι μπήκα στο χώρο του δημοτικου συμβουλίου της Ηλιούπολης και έκανα "σκάνδαλο". Στο χώρο του δημοτικου συμβούλιου Ηλιούπολης "μπήκα" μόνο στις φαντασιώσεις που έχουν αυτοί οι "δημοκράτες" της ΝΔ Ηλιούπολης.
Δεν "αντέχονται" τόσα "δημοκρατικά" στελέχη που έχει η ΝΔ της Ηλιούπολης...