ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι συναντήσεις συνεχίζονται αλλά τίποτα σημαντικό δεν ανακοινώνεται επίσημα από όσους παλεύουν όπως και "όλοι" για το καλό της πόλης

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Οι συναντήσεις συνεχίζονται αλλά τίποτα σημαντικό δεν ανακοινώνεται επίσημα από όσους παλεύουν όπως και "όλοι" για το καλό της πόλης

 

 Πέρα της νέας δημοτικής παράταξης του συνδημότη μας κ. Θανάση Κουρέτση τίποτα ανακοινώσιμο δεν έχουμε από τις συναντήσεις ετερόκλητων ομάδων συνδημοτών μας που πίνοντας καφέ σχεδιάζουν την δική τους αντίδραση στο κακό που βρήκε την πόλη! 

Δεν βάζουμε εισαγωγικά στο κακό γιατί καλό δεν την βρήκε , και ούτε θα την βρει όσο οι ΠΟΛΛΟΙ στηρίζουν και κυρίως ΨΗΦΙΖΟΥΝ την λάθος συνταγή που ακολουθούν όσοι ανακατεύονται με τα κοινά της πόλης. 

Και ομιλούμε φυσικά για την αποτυχημένη συνταγή του κρατισμού που θέλει εν έτει 2021 να εξακολουθούν να είναι υπό κρατικό - δημοτικό έλεγχο δομές όπως η καθαριότητα και το Πράσινο με τα γνωστά αρνητικά αποτελέσματα για όλες και όλους μας. 

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ αναμένουμε άλλες λύσεις στα προβλήματα της πόλης και δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη στον οιοδήποτε που θεωρεί πως είμαστε διατεθειμένοι να ακούσουμε ευχολόγια τα οποία έχουν ως κοινό παρονομαστή την συνέχιση της Σοβιετίας. 

Μιας ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ που δεν ευελπιστούμε πλέον πως θα διαλυθεί από αυτοδιοικητικούς από την κεντρική διοίκηση που κόβοντας τις γενναίες επιχορηγήσεις στους ΟΤΑ θα οδηγήσει κάποιους που βλέπουν το μέλλον να κάνουν τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στους δήμους για το καλό όλων μας. 

Η αρχή στον δήμο θα γίνει  με την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του οδοφωτισμού για 12 χρόνια και βλέπουμε και σε αυτή την θετική κίνηση βλέπετε ήδη τις αντιδράσεις όσων δεν επιθυμούν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ για να μην θιγούν τα μικροσυμφέροντά τους. 

Το να συναντηθούν δύο κρατιστές για να μας πουν πως ο Γιώργος Χατζηδάκης και η διοίκησή του δεν τα πάει καλά για εμάς είναι μάταιος κόπος. 

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ που υπηρετούμε συγκεκριμένες αρχές και Αξίες δεν θέλουμε να μας πουν πόσο άχρηστος είναι ο τάδε ή ο δείνα αλλά τι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ και ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ θα έκαναν αυτοί εάν ήταν στη θέση του. 

Έτσι βασική προϋπόθεση για την προβολή   υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα κάνουμε για τις κάλπες  του 2023 θα είναι η ΔΗΜΟΣΙΑ τοποθέτησή τους πως ιδιωτικοποιήσουν εάν τους δώσετε την ΔΥΝΑΜΗ με την ψήφο σας όσες δομές είναι αναποτελεσματικές και κυρίως δαπανηρές για το πορτοφόλι μας. 

Το να συναντηθεί λοιπόν ένας πρώην με έναν νυν ή ένας οπαδός της Αστικής Δημοκρατίας με έναν εχθρό της δεν αποτελεί για εμάς ΘΕΤΙΚΗ είδηση για το καλό της πόλης. Και δεν αποτελεί γιατί είμαστε ξεκάθαροι πως το καλό της πόλης περνάει μόνο ΜΕΣΑ από το γκρέμισμα δομών που εξυπηρετούν μόνο ψηφοθηρικούς λόγους και όχι τους πολίτες. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: