ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χριστίνα Σερέτη: Οι δημοτικές παρατάξεις είναι προσωποπαγείς, η αποχώρηση του Βασίλη Βαλασόπουλου σηματοδότησε την "αρχή του τέλους " για την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Χριστίνα Σερέτη: Οι δημοτικές παρατάξεις είναι προσωποπαγείς, η αποχώρηση του Βασίλη Βαλασόπουλου σηματοδότησε την "αρχή του τέλους " για την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"


Αγαπητοί συμπολίτες

Εκτιμώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Παράταξη, με την οποία εκλέγομαι Δημοτική Σύμβουλος από το 2021, επιλέγω τον δρόμο της ανεξαρτητοποίησης.Γνωρίζετε όλοι, πως οι Δημοτικές Παρατάξεις είναι προσωποπαγείς, και εγώ δεσμεύτηκα και υπηρέτησα, άοκνα και πιστά, τις αξίες και το πρόγραμμα του ιδρυτή της. Πιστεύω όμως, όπως και αρκετοί από τους ψηφοφόρους μας, πως η οριστική αποχώρηση του Βασίλη Βαλασόπουλου, σηματοδότησε την «αρχή του τέλους» για την Παράταξή μας.

Σέβομαι και ευχαριστώ όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Παραμένω ενεργή και μάχιμη από την θέση της ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου, έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλό της πόλης μας.

Ηλιούπολη 3/10/2021

Με εκτίμηση

Σερέτη Χριστίνα

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης


Δεν υπάρχουν σχόλια: