ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την Ηλιούπολη και όχι μόνο σε ένα λεπτό....

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Ειδήσεις για την Ηλιούπολη και όχι μόνο σε ένα λεπτό....



  • Σας ευχαριστούμε που δεν μας έχετε (ακόμα τουλάχιστον) στο no data , και δευτερευόντως  που μας στηρίζετε  για να συνεχίζουμε.... Οι πολλοί μας διαβάζουν αλλά οι λίγοι μας επιτρέπουν να κάνουμε το χόμπι μας με επαγγελματικό τρόπο,  όσο και εάν κάποιοι αμφιβάλλουν για αυτό. Και βέβαια η ομάδα μεγάλωσε ,αφού θα ήταν αδύνατον να αντιμετωπιστούν τόσοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

  • Εμείς δεν περιμένουμε "θαύματα" εάν και πιστοί,  θεωρούμε όμως αναγκαίο κάποιοι να δικαιολογούν τουλάχιστον τους μισθούς τους , που δεν είναι και κρατικό μυστικό για να μην έχουν αυταπάτες πως θα σεβαστούμε τα τάχα προσωπικά δεδομένα που έχουν καταργηθεί εδώ και καιρό στην πράξη για όλους όσους πληρώνονται από τον δημόσιο κορβανά. Για τους άλλους ουδόλως μας ενδιαφέρει.  Υπάρχει άλλωστε το επιτελικό κράτος των 95 δισ ευρώ τον χρόνο που κοντεύει τα 100! , για να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους! 
  • Δεν μαθαίνουμε ευχάριστες ειδήσεις για την συμμετοχή των Νεοδημοκρατών στις εσωκομματικές εκλογές της πόλης μας. Βιαστείτε για να έχετε δικαίωμα εκλογής του νέου Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και να μην γκρινιάζετε μετά ως ενεργοί φασίστες! 
  • Τα "δαχτυλίδια" στο ΠΑ.ΣΟ.Κ σε υποψήφιους δημάρχους  τα μοίραζαν πρώην πρωθυπουργοί ! Έτσι τουλάχιστον "έλυσε" την διαδικτυακή μας απορία συνδημότη μας! Δεν είμαστε του χώρου για να μπορούμε να πούμε πως έχει δίκιο σε όσα ισχυρίζεται και φυσικά μια πόλη γεμάτη ΠΑ.ΣΟ.Κ είμαστε για να του απαντήσουν οι σύντροφοί του. 

  • Άννα - Μαρία Σουνίου- Δημήτρης Ρέππας και Γιάννης Λαμπαδάκης είναι η δική μας τριάδα για τις εσωκομματικές εκλογές της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης για το νέο Δ.Σ αφού ο πρόεδρος που στηρίξαμε έχει ήδη εκλεγεί και είναι ο κ. Στάθης Ευσταθόπουλος! 

  • Μην μας στέλνετε φωτογραφίες με άπλυτους κάδους απορριμμάτων εδώ με το ζόρι τους αδειάζουν υπάρχει περίπτωση να τους πλύνουν! Άλλωστε αλλαγή χρειάζονται και όχι πλύσιμο,  αφού οι περισσότεροι κάδοι είναι για πέταμα! Οι επισκευές που είχε προαναγγείλει η διοίκηση δεν ξέρουμε σε πιο στάδιο βρίσκονται , αλλά για εμάς το θέμα παραμένει ως έχει και όχι όπως το θέλετε. Όσο και να σκούζετε και με δεδομένο πως η κυβέρνηση δεν θα προσλάβει άλλους  300 υπαλλήλους για τον τομέα καθαριότητας , η μόνη εφικτή ΛΥΣΗ για να είναι καθαρή η πόλη μας είναι η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της δομής. Άρα όσοι ψηφίζετε Τάσους και Αραμπατζήδες πιέστε προς αυτή την κατεύθυνση,  και αφήστε τα τάχα προγράμματα και συντονισμούς των υπαλλήλων , για τους ενεργούς φασίστες αυτούς που θεωρούν πως με την ίδια αποτυχημένη συνταγή θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. 

  • Οι διαρροές από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" συνεχίζονται και δεν βλέπουμε να προβληματίζεται και ουδείς! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: