ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κοντεύουν πέντε χρόνια τίποτα δεν έχει αλλάξει ..

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Κοντεύουν πέντε χρόνια τίποτα δεν έχει αλλάξει ..

 


Για μια χούφτα συνδημοτών μας που τιμάει τους ανύπαρκτους αγώνες της φασιστεράς όλες και όλοι οι υπόλοιποι έχουμε πληρώσει πάνω από 10.000.000 ευρώ για το Μουσείο Εθνικού Διχασμού,  όπου όσοι άτυχοι το επισκεφτούν μαθαίνουν πως ο Άρης Βελουχιώτης πολέμησε για την Ανεξαρτησία της χώρας μας! 

Ελάχιστες οι απώλειες των Γερμανών κατακτητών από χτυπήματα του ΕΑΜ του Άρη Βελουχιώτη που έφτιαξε τον στρατό του , για να εξοντώσει κάθε Έλληνα Εθνικιστή. Η δική μας παρουσία δείχνει πως απέτυχε. Η Ιστορία παρά την εν μέρει αποκατάστασή του από το ΚΚΕ τον έχει ήδη καταδικάσει,  αλλά ισχνές μειοψηφίες τον τιμούν , όπως άλλωστε τιμάνε και άλλους κόκκινους και μαύρους φασίστες όπως ο Στάλιν , ο Μάο (κόκκινοι) , όχι πως και από την άλλη πλευρά δεν υπάρχουν υμνητές των Χίτλερ , Παπαδόπουλου, Μεταξά κ.ο.κ. 

Πρόσφατα μια χούφτα ανθρώπων επέδωσε τιμές στο άγαλμα της κομμουνίστριας Ηρώς Κωνσταντοπούλου,  και στην εκδήλωση που δεν παραστήκαμε συνεπείς με τις Ιδέες μας,  μας ενημέρωσαν πως παρέστη και "Αντιστασιακή Οργάνωση " που αγνοεί επιδεικτικά πως ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος τελείωσε το 1945,  ενώ εκπρόσωπός της θεωρεί πως πρέπει να συνεχίσει ο "πόλεμο" για την "απελευθέρωση" της χώρας μας από Αμερικανούς και Βρετανούς! 

Ο λαός με την ΨΗΦΟ του έχει επικροτήσει τις ενέργειες των συμμάχων μας κάτι που δεν αντιλαμβάνονται όσοι συνεχίζουν και ψηφίζουν ( ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΚΙΝΑΛ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΜέΡΑ25, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, κ.ο.κ) και παράλληλα αποδίδουν τιμές σε δήθεν ήρωες που εξοντώθηκαν ακόμα και από τα χέρια των συμμάχων μας. Και το γράφουμε αυτό  για όσους αγνοούν πως στα Δεκεμβριανά συμμετείχαν ΕΝΕΡΓΑ και άνδρες του Βρετανικού Στρατού! 

Άρα το να είσαι ΝΔ,  να μου φοράς το κουστουμάκι σου και να μου πηγαίνεις μαζί με τον κ. Μανιάτη που όντως θεωρεί εχθρούς όσους εμείς έχουμε αποδεχθεί ως ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ σε εκδήλωση για την δολοφονία της Ηρούς ,  είναι μια απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. 

Γιατί προφανέστατα και δεν πολεμάς έναν φασισμό αγωνιζόμενος για την εγκαθίδρυση ενός άλλου. 

Για τις σπατάλες στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας φωνάζει ακόμα και η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ( υποκριτικά για εμάς) γιατί το "πάρτι" δεν στήθηκε μόνο με αφορμή τους "αγώνες" τους αλλά συμμετέχουν σε αυτό και "αντιστασιακές" ομάδες που έχουν μετατρέψει το Μουσείο σε διαστρεβλωτή της Ελληνικής  Ιστορίας μας . 

Άλλωστε στην πόλη υπάρχουν ακόμα και σήμερα δημότες που αγνοούν πως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης υπήρξε και πέθανε ως υπασπιστής του Γερμανού Βασιλιά Όθωνα , μέλος του Ρωσικού Κόμματος αλλά τάχα αγωνιστής για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και απεξάρτηση από τις ξένες δυνάμεις! 

Ακροδεξιές ανοησίες δηλαδή όσων δεν αντιλαμβάνονται πως σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία και σε έναν "πόλεμο" δεν μπορεί να απελευθερωθείς μη έχοντας συμμάχους. Η ίδια η Ιστορία άλλωστε το ομολογεί 400 χρόνια σκλαβιάς δεν έζησαν πολλά έθνη τα οποία οι τάχα πατριώτες θεωρούν υποδεέστερα του δικού μας. 

Στο Μουσείο της πόλης μας έχουν χαριστεί "εκθέματα"  τα οποία παρουσιάζουν τους Βρετανούς ως δήθεν στην ίδια πλευρά με τους Ναζί!,  που  είναι εκτός από γραφικά και αιτία τριβών με κράτη που έχουμε επιλέξει εδώ και χρόνια να πορευθούμε μαζί. 

Τις μέρες αυτές μαθαίνουμε και από άλλα στελέχη που αποχωρούν,  πως οι διαδικασίες στην δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ήταν και παραμένουν "Σοβιετικού τύπου", όπου ο επικεφαλής αναδεικνύεται όποιος έχει την ίδια άποψη με τον ιδρυτή της!

Για όσα συμβαίνουν στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας έχουν γραφτεί κυρίως από εμάς αρκετά, και έχουν ειπωθεί μέσα στα δημοτικά συμβούλια ακόμα περισσότερα. 

Η νυν διοίκηση αποφεύγει να απαντήσει στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης εάν και δεν την αφορούν άμεσα , γιατί το "πάρτι" αυτό δεν το ξεκίνησε αυτή. Το θέμα είναι πως δεν θέλει να το σταματήσει , για να μην στεναχωρήσει όσους ζουν με ΜΥΘΟΥΣ  που αναπαράγει ένα Μουσείο , που ως χώρος δεν άνηκε ποτέ στον δήμο μας και δεν ανήκει φυσικά ούτε και σήμερα. 

Η ΕΤΑΔ οφείλει να αξιοποιήσει τον χώρο όπως εκείνη θεωρεί καλύτερο για το καλό της πατρίδας μας,  που βεβαίως για εμάς υπερτερεί από αυτό της πόλης. Άλλωστε η καταστροφή της χώρας από ανίκανους πολιτικάντηδες που άφησαν τον υπέρμετρο δανεισμό οδήγησε στην χρεοκοπία μιας χώρας που θα έπρεπε σήμερα να είναι τουλάχιστον Φινλανδία αλλά μας έφαγαν οι "επαναστάσεις" . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: