ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την Ηλιούπολη και όχι μόνο ....

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την Ηλιούπολη και όχι μόνο ....



  • Βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας  μια ματιά στα social media δεν τον δικαιώνει για το χθεσινό "κράξιμό" του στον πρώην βουλευτή της ΝΔ κ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο και η ΣΙΩΠΗ του σε όσα εξοργιστικά ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Παφίλης χθες στη Βουλή. Παρόλο που όπως ισχυρίστηκε ο πατέρας του πολέμησε στο Βίτσι ( δεν ξεκαθάρισε σε ποια πλευρά αλλά μάθαμε πως ήταν στον Εθνικό Στρατό) τα έβαλε με τον βουλευτή που τίμησε και όχι με αυτούς που ακόμα και σήμερα θεωρούν τον πατέρα του υποχείριο των Βρετανών και των Αμερικανών και όλους εμάς που πιστεύουμε στην Αστική Δημοκρατία εχθρούς του λαού! Σε κάθε περίπτωση ας αλλάξει εκλογική περιφέρεια στις κάλπες του 2023 και μην αναμένει πρωτιές θα κινδυνεύσει να εκλεγεί αφού προφανέστατα και ΝΔ ψηφίζουν κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία ΔΕΞΙΟΙ που είχαν θύματα στον εμφύλιο και όχι κομμουνιστές. Και βέβαια ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μην θεωρεί πρόβατα τους οπαδούς μας και την εκλογική βάση του κόμματος με την διαγραφή Μπογδάνου απέδειξε πως την ώρα της κρίσης ουδείς μπορεί να του έχει εμπιστοσύνη. Η σιωπή άλλων δεξιών βουλευτών του κόμματος απλώς καταδεικνύει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους και πως μάχονται για καρέκλες και όχι για Ιδέες. 


  • Ο πρώην πρωθυπουργός άραγε Αντώνης Σαμαράς τι άποψη έχει για την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ; 


  • Την κοινωνία προφανέστατα κ. Δένδια δεν την ΔΙΧΑΖΕΙ η αλήθεια αλλά η απόκρυψη αυτής από την κυβέρνηση της ΝΔ . Χθες στη Βουλή όποιος αδαής την παρακολούθησε θα έβγαλε το συμπέρασμα πως οι κομμουνιστές έσωσαν την χώρα στον Γράμμο και το Βίτσι. 

  • Πανηγυρίζουν άδικα κόμματα όπως η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ , κ.ο.κ για την διαγραφή Μπογδάνου. Στις κάλπες του 2023 θα είναι πάλι υποψήφιος της ΝΔ μην κάνουν όνειρα πως θα συγχρωτιστεί μαζί τους. 

  • Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στους δήμους μαθαίνουμε επομένως κάντε υπομονή οι γεμάτοι κάδοι απορριμμάτων θα παραμείνουν ως έχουν. 

  • Θα τελειώσει και ο Οκτώβρης και η διοίκηση του δήμου μας δεν θα έχει προκηρύξει διαγωνισμό για τον οδοφωτισμό της πόλης. Δεν νοιάζεται και κανείς αφού οι δημότες έχουν συνηθίσει τον κακό φωτισμό και αρχίζουν και συνηθίζουν και τις άσχημες εικόνες στον τομέα της καθαριότητας και του πρασίνου. Αναμένουν προφανώς τον διορισμό ακόμα 700 υπαλλήλων από την κυβέρνηση έτσι ώστε όλα να λειτουργούν "τέλεια" και η χώρα να τρέχει να δανειστεί και πάλι! 

  • Τι Μπογδάνος τι ρουφιάνος είπε χθες ο Παφίλης του ΚΚΕ στη Βουλή για να συμπληρώσει πως τι Μπογδάνος τι Χρυσή Αυγή! Αυτά βέβαια τα άκουσε ο πρωθυπουργός που απουσίαζε στη Σλοβενία και είπε να κάνει το χατίρι στον διαστρεβλωτή της αλήθειας κομμουνιστή. Επειδή είναι Σλοβενία ο πρωθυπουργός και παλεύει για την είσοδο στην Ε.Ε της Βόρειας Μακεδονίας να τον ενημερώσουμε πως ο αμερικανικός τύπος δεν επιθυμεί την είσοδό της και άρα δεν θα γίνει. Τζάμπα παλεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και για τον ευρωπαϊκό στρατό αφού δεν πρόκειται να γίνει επειδή η Ευρώπη δεν είναι ικανή να τον δημιουργήσει πηγαίνοντας κόντρα στα θέλω των ΗΠΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: