ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για τους "άπιστους Θωμάδες" ο παρακάτω πίνακας

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Για τους "άπιστους Θωμάδες" ο παρακάτω πίνακας

 

Φυσικά και δεν θα πείσουμε όσους δεν επιθυμούν να πορεύονται με βάση την ΛΟΓΙΚΗ και κυρίως δεν θα πείσουμε τους χιλιάδες φασίστες που θεωρούν πως μη κάνοντας το εμβόλιο πολεμάνε την Νέα Τάξη Πραγμάτων. 

Άλλωστε η ζημιά έχει ήδη γίνει και οι συνέπειες της πανδημίας θα φανούν όχι μόνο στις δύσκολες μέρες που έρχονται αλλά και στην νεκρανάσταση κάθε λογής φασιστών στις κάλπες του 2023. 

Πάνω από το 15% του ελληνικού λαού θα επιλέξει να ψηφίσει κόμματα που μισούν την Αστική μας Δημοκρατία αφού λάθος κατάλαβαν όσοι θεωρούν πως αυτή είναι δεδομένη και δεν κινδυνεύει όσο εμείς δείχνουμε ΑΝΟΧΗ. 

Η Ελλάδα δεν μπορεί να προσφέρει ένα καλό μέλλον για κανένα νέο άνθρωπο ας το καταλάβουν καλά όσοι εμμένουν να αναζητούν κομμουνιστικούς "παραδείσους" την ίδια ώρα που στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν στις ΗΠΑ και την Μεγάλη Βρετανία. 

Οι νεκροί από κορωνοϊό είναι πλέον βέβαιο πως θα ξεπεράσουν και στην χώρα μας τις 15.000 και φυσικά εάν δεν υπάρξουν περαιτέρω περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους το Εθνικό Σύστημα Υγείας θα καταρρεύσει μη αντέχοντας να νοσηλεύσει όσους θα νοσήσουν. 

Σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα κάποιος να μη θέλει να εμβολιαστεί αλλά μας φαίνεται αδιανόητο να απαιτεί τον συγχρωτισμό με όσους απέδειξαν κοινωνική ευθύνη και εμβολιάστηκαν. 

Εξαιρούνται από την κριτική μας όσοι για λόγους υγείας δεν έπρεπε και δεν έκαναν φυσικά το εμβόλιο προστασίας από την covid-19. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: