Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Ειδήσεις για την Ηλιούπολη και όχι μόνο σε ένα λεπτό...



  • Ο "αριστερός και ακροδεξιός σανός" συνεχίζει να μοιράζεται αφειδώς στην πόλη μας αφού η ΑΝΟΧΗ της Πολιτείας ακόμα και σε παραβατικές συμπεριφορές είναι δεδομένη. Οι λόγοι που οδηγούν την Πολιτεία σε αυτό τον λήθαργο είναι μην στεναχωρήσουμε τα ορφανά του Στάλιν και του Χίτλερ και τους αποκαλύψουμε πως οι ΜΟΝΟΙ κερδισμένοι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ήταν και παραμένουν όσοι ανήκουν στον δυτικό κόσμο και όχι όσοι αναζητούν επί ματαίω και υποκριτικά σοσιαλιστικούς "παραδείσους". Οι "Χρυσαυγίτες" εξακολουθούν και μοιράζουν τρόφιμα μόνο για Έλληνες και οι "αλληλέγγυοι" εξακολουθούν και υπόσχονται "προστασία" σε όσους δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να προστατέψουν! 

  • Οι μειώσεις στο ρεύμα δεν είναι της τάξεως που καλύπτουν τις ανάγκες των μικρομεσαίων ας το δουν και πάλι στην κυβέρνηση και ας πράξουν ανάλογα. 

  • Η ΝΔ διέγραψε τον βουλευτή της Κωνσταντίνο Μπογδάνο επειδή έκρινε πως λειτουργεί διχαστικά. Τα υπόλοιπα κόμματα της Αριστεράς προφανώς και διατηρούν στις κοινοβουλευτικές τους ομάδες όσους παραποιώντας την Ιστορία μας εξακολουθούν και εμμένουν πως το ΕΑΜ μας έσωσε από την πείνα! 

  • Έξαλλοι είναι οι σύμμαχοί μας Αμερικανοί με τις αιτιάσεις του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια σχετικά με τις παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου από τους Τούρκους στο Αιγαίο και για τον λόγο αυτό κρατούν ουδέτερη προς το παρόν στάση στις αιτιάσεις της ελληνικής πλευράς. Αλλά εκείνο που θα πρέπει να απασχολήσει ιδιαίτερα την Αθήνα είναι η άποψη της Ουάσιγκτον ότι η Συνθήκη της Λωζάννης δεν καλύπτει πλήρως το νομικό καθεστώς του Αιγαίου. Κατά την αμερικανική άποψη, το πρόβλημα εντοπίζεται στα θαλάσσια σύνορα μεταξύ της Δωδεκανήσου και των τουρκικών ακτών, όπου δεν έχει υπάρξει οριοθέτηση. Σύμφωνα με αυτή την αμερικανική θέση, η Συνθήκη των Παρισίων του 1947, με την οποία τα Δωδεκάνησα παραχωρήθηκαν από την (ηττημένη στον πόλεμο) Ιταλία στη (νικήτρια) Ελλάδα, είναι ασαφής ως προς τη θαλάσσια συνοριακή γραμμή.

  • Κόμματα στα δεξιά της ΝΔ υπάρχουν πάρα πολλά μην αναμένει ουδείς την δημιουργία και νέων. Ακόμα και στην σημερινή Βουλή υπάρχει η Ελληνική Λύση ένα ρωσόφιλο κόμμα στα δεξιά της ΝΔ εάν και στον πρόεδρο του τον Κυριάκο Βελόπουλο δεν αρέσουν οι προσδιορισμοί ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ και απευθύνεται σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες! Λες και τα υπόλοιπα κόμματα απευθύνονται στους αλλοδαπούς που δεν έχουν καν δικαίωμα ψήφου! 

  • Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα όσοι αμφισβητούν τις φωτογραφίες των συνδημοτών μας που ανεβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επειδή οι περισσότερες είναι τραβηγμένες με κινητά τηλέφωνα υπάρχει η δυνατότητα να δει ο οιοσδήποτε αμφισβητίας ποια μέρα και τι ώρα τραβήχτηκαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες. Άλλωστε καθημερινά ενεργούν στην πόλη εκατοντάδες υπάλληλοι του δήμου που βλέπουν τις ίδιες εικόνες , δεν έχει νόημα η αμφισβήτηση της αλήθειας επειδή προσπαθούν να καλύψουν όσους είναι ανεπαρκείς. 
  • Επειδή μας ρώτησαν προφανέστατα και για εμάς η ύπαρξη ενός και μόνο υποψηφίου προέδρου στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στη ΔΗΜ ΤΟ της πόλης μας δεν μας ενθουσίασε , αλλά προφανέστατα και δεν εμποδίστηκε ο οιοσδήποτε από το να κατέβει. Φαίνεται πως για κάποιους που το παίζουν δεξιοί είναι πιο προσοδοφόρα η κριτική σε όσους έχουν θέσεις ευθύνης και δειλιάζουν να αναλάβουν ευθύνες πετροβολώντας εκ του ασφαλούς και μακριά! Γιατί τι δεξιός είσαι όταν προβάλεις και συμμετέχεις σε δράσεις ενός κόμματος ( ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ) που ως κυβέρνηση δεν έκανε απολύτως τίποτα από τα μεγάλα που διαφήμιζε προεκλογικά. Και τα μνημόνια δεν έσχισε και νέα με χειρότερους όρους υπέγραψε και παρέμεινε σε οργανισμούς που τα μέλη του αποκαλούν δολοφονικούς! 

  • Στις 24 Οκτωβρίου συμμετέχουμε ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ αφήνοντας στην άκρη τις πολλές πικρίες που έχουμε (γιατί αφελείς δεν είμαστε) και από την παρούσα κυβέρνηση. Ψηφίζεις πάντα με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αφού κοινωνίες "αγγέλων" δεν υπάρχουν σε αυτή την ζωή και ούτε όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Ίσοι απέναντι στους νόμους ναι αλλά ίδιοι είναι μια φασιστική ισοπέδωση που δεν έχει άλλωστε και κανένα ίχνος αλήθειας. Και βέβαια εμείς εδώ όπως και όλοι μας δεν το παίζουμε αλάνθαστοι και παραδεχόμαστε δημόσια τα λάθη μας εάν και εφόσον πέσουμε θύματα "απάτης". 

  • Φωτογραφιζόμαστε σε κάθε ευκαιρία  με στελέχη της κυβέρνησης και παράλληλα συνομιλούμε και συνεργαζόμαστε στην Ηλιούπολη  με όσους τους υβρίζουν! Εάν αυτό δεν είναι ο απόλυτος λαϊκισμός είναι η απέλπιδα προσπάθεια να κρύψεις τις Ιδέες σου , επειδή λανθασμένα θεωρείς πως στην δική σου πόλη δεν πουλάνε! Υπάρχει βέβαια και η άλλη εκδοχή να μην έχεις καθόλου Ιδέες και να αναζητείς μόνο καρέκλες αλλά εντάξει δεν θέλουμε να γίνουμε και τελείως κακοί με τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους ! 

  • Ας μην ανησυχούν οι Αριστεροί για την τύχη του κ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου έως τις κάλπες του 2023 θα έχουν αλλάξει πολλά. Ας αρχίσουν να ανησυχούν για την δική τους τύχη στις κάλπες,  όσο συνεχίζουν και δεν αρθρώνουν αντιπολιτευτικό λόγο που να δίνει εφαρμόσιμες λύσεις στα προβλήματά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...