ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Γαβριήλ Αραμπατζής: Η Ευαγγελία Δημητρίου ήταν ένας μαχητικός πολίτης , ένας δυναμικός άνθρωπος της κοινωνικής αλληλεγγύης , με πλούσια δράση για την προστασία του περιβάλλοντος

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Γαβριήλ Αραμπατζής: Η Ευαγγελία Δημητρίου ήταν ένας μαχητικός πολίτης , ένας δυναμικός άνθρωπος της κοινωνικής αλληλεγγύης , με πλούσια δράση για την προστασία του περιβάλλοντος



Με θλίψη μάθαμε ότι η Ευαγγελία Δημητρίου, προσβεβλημένη από τον κορονοϊό, έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη μάχη.
Η Ευαγγελία Δημήτριου ήταν πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών Ηλιούπολης, ενός εθελοντικού συλλόγου με σκοπό την προστασία και προώθηση των συμφερόντων των πολιτών για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η Ευαγγελία Δημήτριου ήταν ένας μαχητικός πολίτης, ένας δυναμικός άνθρωπος της κοινωνικής αλληλεγγύης, με πλούσια δράση για την προστασία του περιβάλλοντος. Έδωσε πολλούς αγώνες, ειδικά για τον Υμηττό, για το Ρέμα της Πικροδάφνης, για την προστασία του πρασίνου και των δέντρων στην πόλη μας.

Όλοι όσοι τη γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί της, την περιγράφουν ως έναν καλοσυνάτο, ευγενικό και θετικό άνθρωπο, αξιοπρεπή και ακέραιο.
 
Η παράταξη “Η πόλη που θέλω” εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους οικείους της.

Γαβριήλ Αραμπατζής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: