ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι φασίστες του ιστολογίου "Θέση της Ηλιούπολης" θέλουν να έχουν λόγο και στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ!

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Οι φασίστες του ιστολογίου "Θέση της Ηλιούπολης" θέλουν να έχουν λόγο και στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ!

 


Τα φασιστάκια βγήκαν πάλι από τις "τρύπες"  τους,  και αυτή την φορά τα έβαλαν με υποψήφια για μέλος του Δ.Σ  της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης . 

Τίτλος τιμής είναι βέβαια να σε βρίζουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ,  και καλή διαφήμιση για την ΕΝΕΡΓΗ και ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ Νεοδημοκράτισσα κα Άννα - Μαρία Σουνίου. 

Και βέβαια επειδή δεν είχαν κάτι συγκεκριμένο να της καταλογίσουν προσέφυγαν στα "πούστικα" τα δικά τους. 

Τα οποία και απευθύνονται στους ομοίους τους ,  σε μια πόλη που γνωρίζει καλά όλες και όλους μας. 

Αντί να γράφουν για τον "σαλεμένο" δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη καλό θα ήταν να μας επιδείξουν τα ανύπαρκτα πτυχία τους, να μας "αποκαλύψουν" τις ανύπαρκτες επίσης επιχειρήσεις του κ. Δημήτρη Μωραίτη στο εξωτερικό,  και βέβαια να απολογηθούν για όσα ρατσιστικά αναρτούν  κατά καιρούς  σε συγκεκριμένες ομάδες του facebook,  που ανέχονται (και ορθώς πράττουν για να έχουμε και εμείς δουλειά να κάνουμε!)  τον έκδηλο ρατσισμό και φασισμό τους. 

Ο Μωραίτης θεωρεί πως ο τουριστικός προορισμός των ομοίων του είναι υπόδειγμα για ένα δημοκρατικό δυτικό κράτος. 


Μην τα ξαναλέμε πάλι δεκάδες οι καταγγελίες που έχουμε αναδείξει μέσα από εδώ από την δράση τους όπως και κατανοητές οι υποκριτικές δικές τους προτιμήσεις γυναικών όπως η ρατσίστρια Κική Παρασκευά και η επίσης ρατσίστρια μυθομανής υποψήφια της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με τα γνωστά ποσταρίσματα . 




Κούλα ή Κυριακή Παρασκευά ή Δημήτρη Μωραίτη  μίλα καλύτερα με την Γωγώ Τσακογιάννη και άσε τις πραγματικά αξιόλογες γυναίκες της πόλης να ασχοληθούν με το φιλελεύθερο κόμμα της ΝΔ , που έχει αποδείξει περίτρανα πως δεν ανέχεται ΦΑΣΙΣΤΕΣ μαύρου χρώματος να μας ομιλούν τάχα για Δημοκρατία και κυρίως για ΗΘΙΚΗ. Άλλωστε εσείς Ναζί είσαστε και "Κασιδιάρηδες" τι σας έπιασε ο πόνος για τη ΝΔ; 


Ο κ. Δήμου που αναρτεί τις χυδαιότητες του ιστολογίου "Η Θέση της Ηλιούπολης" ανεβάζει και κάναν Κασιδιάρη άλλωστε γιατί να το κρύψει πως είναι φασίστας εκατοντάδες στην πόλη... 


Και Παπαδόπουλο ποστάρει άλλωστε είναι μπατριώτης!@ 

Σε ανήθικους και φασίστες φιλοχουντικούς ή φιλοσταλινικούς  προφανέστατα και δεν μπορείς να απευθύνεσαι με το σι και με το σας,  και βέβαια καμία γυναίκα δεν μπορεί να μένει απαθής στον φασισμό που διαχρονικά πρεσβεύετε. Εκτός και είναι κανένα λαμόγιο που δεν έχει αρχές και αξίες και υποκύπτει σε οιοδήποτε αναρτά φασιστικές ανοησίες σε ομάδες της πόλης. Άλλωστε επί χούντας πολλοί κοιμόντουσαν με τα παράθυρα ανοιχτά και τα βιβλία κλειστά για αυτό δεν έμαθαν και να γράφουν! Και βέβαια τι να την κάνουν την μόρφωση οι κόκκινοι και μαύροι φασίστες για να ξυπνήσουν και να γίνουν δημοκράτες! Δεν το θέλουν φοβούνται μήπως τους "τσιπάρει" η Νέα Τάξη Πραγμάτων που ανακάλυψαν μετά από 70 χρόνια! 

"Καμία μόνη" και "Κανένας μόνος"  απέναντι στις ηλίθιες επιθέσεις σας που για ακόμη μια φορά δεν συνοδεύονται από κανένα στοιχείο. Γιατί για εσάς και το παρεάκι σας ύβρις είναι η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. 

Αφήστε λοιπόν φιλοχουντικοί και "αριστοκράτες με γόβες" ,  ήσυχες  όσες τιμούν με την παρουσία τους και την δράση τους την πόλη , και συνεχίστε τους ύμνους σας  σε όσες την ξεφτιλίζουν,  πουλώντας διαχρονικά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Σε αυτές που ανεβάζουν σφυροδρέπανα , μιλάνε για Κούβες και στέλνουν τα παιδιά τους για σπουδές στον πολιτισμένο δυτικό κόσμο. 

Την "ηθική" σας την έχουμε δει και διαβάσει , όπως έχουμε αναδείξει επιμελώς την απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και την διαχρονική σας ψευτιά. 

Ούτε καλημέρα δεν λέτε εάν δεν έχετε προσωπικό όφελος και βγήκατε να μιλήσετε για τις εσωκομματικές διαδικασίες ενός κόμματος που δεν σας αφορά . Και δεν σας αφορά όταν κατά την δική σας στρεβλή άποψη έγινε  μνημονιακό ενώ εσείς εξακολουθείτε και πουλάτε "αντιμνημονιακό σανό" μαζί με τα φιλαράκια σας από το άλλο άκρο. 

Και επειδή προφανέστατα ο στόχος σας είναι ο "σαλεμένος" που αναδεικνύει τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ σας , σας λέμε και εμείς πως καμία ευγένεια και ανοχή δεν θα επιδείξουμε στον φασισμό σας , που δεν έχει καμία διαφορά με τον κόκκινο από τον οποίο διαφέρει μόνο στο χρώμα. 

ΥΓ: Στις 30 Νοεμβρίου σας έχουμε πολύ και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ,  για αυτό μείνετε συντονισμένοι. Για το τι εστί Κική Παρασκευά , Δημήτρης Μωραίτης, και Κώστας Δήμου οι αναγνώστες μας γνωρίζουν αφού δεν είναι η πρώτη φορά που μας αναγκάζουν να ασχοληθούμε μαζί τους. Εμείς ούτε τρομοκρατούμαστε , ούτε προφανώς φοβόμαστε ένα χθες που δεν έχει καμία θέση ούτε στο σήμερα , ούτε φυσικά στο αύριο που έχει ήδη "ξημερώσει".

Εάν φαντάζονται  οι φασίστες πως η ΝΔ θα είχε υποψήφιες την Κούλα την Σούλα και το κακό συναπάντημα πλανώνται πλάνην οικτρά! Όχι πως δεν θα μπορούσε να τις έχει αλλά όχι εδώ σε μια πόλη όπου υπάρχουμε και αναδεικνύουμε όλα όσα ΟΛΟΙ οι άλλοι δεν θέλουν να γνωρίζουν οι συνδημότες μας. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 


Το πόνημα του συγγραφέα Δημήτρη Μωραίτη και κατά φαντασίαν  νομικού και υποψηφίου δημάρχου! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: