ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η δημοτική αρχή είναι σε διακοπές ;

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Η δημοτική αρχή είναι σε διακοπές ;

Μάλλον  η δημοτική αρχή της πόλης μας είναι σε παρατεταμένες διακοπές αφού δεν είδαμε , και είμαστε βέβαιοι πως δεν  θα δούμε καμία ανακοίνωση καταδίκης της  βομβιστικής επίθεσης στα γραφεία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. 

Το ίδιο ισχύει και για τις λοιπές δημοτικές παρατάξεις ( πλην της δημοτικής παράταξης του κ. Αραμπατζή) που δεν βγήκαν να καταδικάσουν ΔΗΜΟΣΙΑ,  ακόμη μια επίθεση στα γραφεία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. 

Είμαστε "τυχεροί" που δεν βγήκαν να επιβραβεύσουν τα φασιστοειδή , που άλλωστε τα "οπλίζουν" όσοι μιλάνε για "χούντες" και άλλα φαιδρά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατηγορώντας μονίμως την κυβέρνηση της ΝΔ. 

Και βέβαια άμοιροι ευθυνών δεν είναι οι οπαδοί της νυν δημοτικής αρχής που βγαίνουν διαδικτυακά και ομιλούν απαξιωτικά για την κυβέρνηση παίζοντας παράλληλα τον καλό "Σαμαρείτη" σε "εθελοντικές" δράσεις. 

Καλή η κριτική αλλά προφανέστατα και στις Αστικές Δημοκρατίες προέχει η ΟΜΟΦΩΝΗ καταδίκη από όλες τις παρατάξεις όσων θέλουν να επιφέρουν με τέτοιες δράσεις ανασφάλεια στους πολίτες μας. 

Η κυβέρνηση της ΝΔ θα πρέπει να μην μείνει απαθής και να αντιδράσει σε όσους επιχειρούν τρομοκρατικές ενέργειες τις οποίες όπως και παλιότερα "ντύνουν" με ιδεολογικό περίβλημα. 

Η χώρα δεν αντέχει να ξαναζήσει εποχές "17 Νοέμβρη" , ούτε μπορεί να επιδοτεί κόμματα που πιστεύουν στην  "λαοκρατία" και  αντιδρούν σε νόμους που θα προστατεύσουν τους δημόσιους χώρους,  σήμερα από τις επιδρομές βανδάλων , και αύριο από επίδοξους μιμητές της "17 Νοέμβρη". 

Η σημερινή ΕΛ.ΑΣ είναι σίγουρο,  πως δεν μπορεί να πετύχει και πολλά πράγματα σε θέματα εγκληματικότητας εάν δεν "θωρακιστούν" οι πόλεις μας,  με κάμερες υψηλής ευκρίνειας που πλέον έχουν ιδιαίτερο χαμηλό κόστος και υπάρχουν στις περισσότερες πόλεις του δυτικού κόσμου. 

Βλέπετε δεν βοηθούν και τα "τσιπάκια" που μέσω του 5G θα ελέγχουν όπως λένε οι "ψεκασμένοι" και την ανάσα μας και έτσι ο καθένας μπορεί να πάει να ρίξει βιτριόλι σε όποιον γουστάρει και να συλληφθεί στην ουσία κατά τύχη για όσους γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα και δεν αναλώνονται σε διθυράμβους υπέρ μιας ΕΛ.ΑΣ που ανέχονταν την κα  Ρούπα και τους συντρόφους της να αλωνίζουν την μισή Ελλάδα παρόλες τις πληροφορίες που είχε και δεν αξιοποίησε. 

Σε δεκάδες περιπτώσεις κάμερες ιδιωτών βοήθησαν τις αρχές στην εξιχνίαση στυγερών εγκλημάτων και εδώ παλεύουμε ακόμα εάν θα πρέπει να έχουμε κάμερες ή όχι σε δημόσια κτίρια  ή σε κεντρικές λεωφόρους. 

Προχθές στην Λεωφόρο Ειρήνης ασυνείδητος οδηγός αυτοκινήτου χτύπησε και εγκατέλειψε οδηγό μηχανής και δεν έχει συλληφθεί ακόμα αφού ουδείς είδε την πινακίδα του αυτοκινήτου του. 

Εάν το ατύχημα γίνονταν στην Αττική Οδό ο οδηγός ήδη θα είχε συλληφθεί. Παρατηρούμε εδώ και καιρό "μουντζουρώματα" σε αυτοκίνητα της καθαριότητας και αναρωτιόμαστε πότε γίνονται αυτά και εάν έχει το γκαράζ του δήμου μας κάμερες ασφαλείας. 

Επίσης το κολυμβητήριο της πόλης υπέστη πρόσφατα ζημιές από αγνώστους. Τα πάρκα είναι στο έλεος οιοδήποτε και φυσικά ο καθένας πετάει οπουδήποτε ό,τι γουστάρει χωρίς ποτέ να συλλαμβάνεται. 

Στο δήμο Αλίμου τα οχήματα της καθαριότητας και οι καθημερινές τους διαδρομές καταγράφονται ηλεκτρονικά , αλλά εδώ ουδείς γνωρίζει ούτε φυσικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος που βρίσκονται. 

Το ίδιο συμβαίνει και με τα άλλα οχήματα του δήμου μας . Παλιότερα είχαμε καταγράψει κάποια από αυτά να κινούνται για "δουλειές" εκτός πόλης και φυσικά ούτε και τότε πήραμε απάντηση. Γιατί προφανέστατα για να πάρουμε απάντηση θα έπρεπε κάποιος να απολογηθεί! 

Αδιάφορη και η αντιπολίτευση του δήμου μας , που δείχνει να αγνοεί πως πολλά οχήματα του δήμου παραμένουν ανενεργά , με την δικαιολογία της βλάβης . 

Το κόστος αυτών των ανταλλακτικών είναι δυσανάλογο με τις υπηρεσίες που προσφέρουν,  και φυσικά ουδείς αναζητά άλλες οικονομικότερες λύσεις , αφού ο δημότης και ο φορολογούμενος ανά την Ελλαδική επικράτεια πληρώνει το κόστος. 

Έλεγχος δεν γίνεται από την αντιπολίτευση στα  δημοτικά συμβούλια,  για όλα αυτά και για πολλά άλλα, ακόμα,  και όταν με ανάρτησή μας αναζητήσαμε συγκεκριμένα οχήματα που είχε αγοράσει η διοίκηση Αναγνώστου , απάντηση δεν πήραμε για την τύχη τους. 

Διαβάστε επίσης: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: