ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Το αυτονόητο του όποιος καταστρέφει δημόσια ή ιδιωτική περιουσία πρέπει να πληρώνει για αυτό "πλασάρεται" από όσους δεν είναι σε θέση να το εφαρμόσουν ως καινοτόμος ιδέα. Γιατί βέβαια για να πληρώσει κάποιος για φθορές σε κατάληψη πρέπει να ταυτοποιηθεί ως δράστης και χωρίς την χρήση καμερών αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Το δύο μαρτυρούν και ένας κρεμιέται είναι μια κομμουνιστική αντίληψη και δυστυχώς δεν θα πάρουμε. Και βέβαια για τις πρόσφατες φθορές σε σχολεία υπό κατάληψη φταίνε πρωτίστως όσοι ωθούν τους μαθητές να διεκδικούν ανεδαφικά αιτήματα. 

  • Σήριαλ έχει γίνει ο οδοφωτισμός της πόλης μας με led και χωρίς να έχει προκηρυχθεί καν διαγωνισμός για να δούμε και τους υποψήφιους κάποιοι ονειρεύονται μίζες! Το αποτέλεσμα είναι πως μένουμε με τα "κομμουνιστικά" φώτα παλιάς κοπής και αναμένουμε τα κινέζικα led γιατί για δυτικού τύπου όπως αντιλαμβανόμαστε δεν "παίζει"! Άλλωστε ό,τι πληρώσεις παίρνεις στον καπιταλισμό ιδίως εάν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την φωτεινότητα από το "σκοτάδι" όσων εξακολουθούν και μάχονται μια διοίκηση πριν ακόμα προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό ως οφείλει.

  • Άμα σε χειροκροτεί ο κομμουνιστής και το παίζεις κεντροδεξιός κάπου είσαι λάθος. 

  • Στην άσκηση πάμε με φόρμες και αθλητικά παπούτσια όπως και στις βόλτες στο βουνό. Κυρίως για δική μας ασφάλεια από ατυχήματα . Έτσι το βλέπουμε εμείς και οι αναγνώστες μας . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: