ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παναγιώτης Κόκλας: Προστατέψτε τα παιδιά σας από το επικίνδυνο παιχνίδι Jonathan Galiado

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Παναγιώτης Κόκλας: Προστατέψτε τα παιδιά σας από το επικίνδυνο παιχνίδι Jonathan Galiado



¨Παιχνίδι¨ θανάτου στην Πατριάρχου Γρηγορίου . Που παίζουν και πως τα παιδιά μας ; Την περασμένη εβδομάδα είχαμε ένα τροχαίο ατύχημα στην Πατριάρχου Γρηγορίου και Τσαμαδού. Επιβατικό όχημα χτύπησε και τραυμάτισε έναν μαθητή .
Του εύχομαι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Προσπαθώντας να μάθω τι συνέβη και πως, έμαθα για το ¨παιχνίδι¨ θανάτου στον συγκεκριμένο δρόμο που γίνεται συνήθως τις βραδινές ώρες .
 
Τα παιδιά κρύβονται πίσω από τις πικροδάφνες και προσπαθούν χρονομετρώντας και βιντεοσκοπώντας να περάσουν οριακά μπροστά από τα διερχόμενα οχήματα.
 
Αρκετές φορές επαγγελματίες και περαστικοί τα έχουν αποτρέψει.¨ Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για παρόμοια περιστατικά διάβασα το παρακάτω άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε από τον skai news στις 13/03/2021.

Το επικίνδυνο παιχνίδι του Jonathan Galindo, η νέα «μπλε φάλαινα»; Στο Facebook και στο Twitter υπάρχουν δεκάδες προφίλ με το όνομα Jonathan Galindo, μέσω των οποίων λέγεται πως άγνωστοι επικοινωνούν με παιδιά και τα προσκαλούν να παίξουν. 

Τους δίνουν προκλήσεις που πρέπει να ξεπεράσουν, ξεκινώντας ήπια και φτάνοντας ακόμα και σε ακραίες, όπως αυτοκτονία.

Πρέπει να ¨κάτσουμε¨ και να μιλήσουμε με τα τα παιδιά μας .

Πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό δεν είναι ¨παιχνίδι¨ είναι  ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ
Έχουμε ενημερώσει και την ΕΛ.ΑΣ

Με Εκτίμηση
Κόκλας Παναγιώτης Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας


Δεν υπάρχουν σχόλια: