ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 45αρι περίστροφο βρέθηκε "πεταμένο" στο πάρκο Ναυαρίνου στην πόλη μας

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

45αρι περίστροφο βρέθηκε "πεταμένο" στο πάρκο Ναυαρίνου στην πόλη μας

 

Η παρατηρητικότητα και η συνεχής επαγρύπνηση όσων στέκονται απέναντι σε κάθε μορφής παραβατικότητας οδήγησε στο παραπάνω εύρημα στο Πάρκο Ναυαρίνου. 

Όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε,  μετά από ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ από την δημοτική αστυνομία της πόλης μας και του υπεύθυνου Αντιδημάρχου της κ. Παναγιώτη Κόκλα ,άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ περισυλλέγει για περαιτέρω διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές το "πεταμένο" περίστροφο. 

Ο έλεγχος των εγκληματολογικών εργαστηρίων θα δείξει εάν το συγκεκριμένο όπλο έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια, και τις επόμενες μέρες θα βγουν σχετικές ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ . 



Αφού συγχαρούμε ΔΗΜΟΣΙΑ όσους πράττουν ευσυνείδητα το καθήκον τους ,θα ευχηθούμε ο σχετικός έλεγχος να δώσει στοιχεία της ταυτότητας του κατόχου του "πεταμένου" περίστροφου, αφού ζούμε δυστυχώς σε μια χώρα όπου περίστροφα αλλά ακόμα και πολεμικά όπλα μπορούν να προμηθευτούν σχετικά εύκολα κάθε λογής ποινικοί ,ενώ η οπλοκατοχή για όλους τους υπόλοιπους που θέλουν να προστατέψουν την ζωή τους και τις περιουσίες τους είναι παράνομη. Εάν η παρουσία της αστυνομίας στην πόλη μας ήταν παραπάνω έντονη και οι έλεγχοι περισσότεροι εικόνες σαν την παραπάνω θα επαναλαμβάνονταν ενώ είναι εμφανές πλέον και στους πιο δύσπιστους πως η τοποθέτηση καμερών σε δημόσιους χώρους θα είχε αποδώσει πάρα πολλά στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας κάτι που πρέπει να δει και το δικό μας δημοτικό συμβούλιο. Να θυμίσουμε πως μέσω καμερών η ΕΛ.ΑΣ έχει βρει "άκρη" στην ανεξιχνίαστη έως σήμερα δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη και που οι αστυνομικοί φίλοι του θύματος έχουν υποσχεθεί στην οικογένειά του πως θα την εξιχνιάσουν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: