ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η υποψηφιότητα του Bo έπαιξε ως είδηση σε δεκάδες ΜΜΕ αλλά κάποιοι εμμένουν να λαϊκίζουν!

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Η υποψηφιότητα του Bo έπαιξε ως είδηση σε δεκάδες ΜΜΕ αλλά κάποιοι εμμένουν να λαϊκίζουν!

 



Ενώ ήμασταν το μοναδικό τοπικό ΜΜΕ που είχαμε σχολιάσει αρνητικά την συναυλία του Bo στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων του δήμου μας χωρίς τότε να βγει κανείς να σχολιάσει εκτός από τους 5-6 που κριτικάρουν την νυν διοίκηση από την αρχή της θητείας της επειδή θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι χθες είδαμε τον πανικό κάποιων μονοψήφιων σε ποσοστά δημοτικών παρατάξεων. 

Θεωρούν διαπλοκή το γεγονός πως ο καλλιτέχνης συμμετείχε σε συναυλία στο δήμο μας και μετέπειτα κατέβηκα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και θέλουν να τον "μπλέξουν" με τα 19.000 και κάτι ψιλά που στοίχισαν όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις ζητώντας να μάθουν πόσα από αυτά πήρε ως αμοιβή ο ίδιος ο καλλιτέχνης! 

Είναι οι ίδιοι τύποι που δεν βγάλαν ΚΑΜΙΑ ανακοίνωση για την προκλητική ψησταριά πάνω σε πεζοδρόμιο της κεντρικής πλατείας της πόλης , είναι αυτοί που θεωρούν λογικό να παραχωρούνται ΔΩΡΕΑΝ ή έναντι ευτελούς τιμήματος αθλητικοί χώροι στους κολλητούς τους , είναι αυτοί που κατεβαίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ενώ συγγενικά τους πρόσωπα απαρτίζουν το ΜΟΝΙΜΟ ή με σύμβαση ορισμένου χρόνου προσωπικό της Σοβιετίας μας! 

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που επί 8 χρόνια δεν είχαν "ανακαλύψει" την ποιότητα και το ήθος του νυν δημάρχου ενώ συμμετείχαν μαζί στη διοίκηση Βασίλη Βαλασόπουλου που δεν έκανε τέτοιες εκδηλώσεις προτιμούσε να χρήματα αυτά να τα δίνει στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης για να "τραγουδάνε" εκεί οι τότε ευνοημένοι που τώρα τους λείπουν προϋπολογισμοί ενός ΝΠΔΔ που έπρεπε ήδη να είχαν πάει στον εισαγγελέα. 

Επειδή μάλλον οι ίδιοι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ούτε τους δικούς τους υποψηφίους και επειδή εντάξει εμείς δεν είμαστε και τίποτα "Άγιοι" για να σεβαστούμε ποινικούς θα τους μάθουν προεκλογικά από εμάς αφού εξακολουθούν να παίζουν το ίδιο βαρετό "παιχνίδι" που στην ουσία οδηγεί την πόλη από το κακό στο χειρότερο. 

Ένα παιχνίδι που στο τέλος θα χάσουν αφού οι πολλοί δεν θα ακολουθήσουν το αγαπημένο τους σλόγκαν "πάμε και όπου βγει". 

Ας μαζέψουν λοιπόν τους δικούς τους υποψηφίους που συνεχίζουν μια ανέξοδη πολιτική που δεν θα τους οδηγήσει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και ας σταματήσουν να τα βάζουν με τα τάχα συστημικά ΜΜΕ που είναι και τα μοναδικά που καταδεικνύουν την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων μας. 

Η διοίκηση του δήμου έκανε μια επιλογή από αυτές που διαχρονικά έχουν δικαιώσει με την ψήφο τους οι συνδημότες μας για αυτό δημιουργήθηκε αυτός ο πανικός από όσους έτσι και αλλιώς θέλουν να ασκήσουν εκ νέου διοίκηση με όσους η πλειοψηφία των συνδημοτών μας έστειλε στα σπίτια τους στις εκλογές του 2019. 

Τότε που οι τωρινοί πολέμιοι της νυν διοίκησης ήταν στο πλευρό του νυν δημάρχου προσδοκώντας προσωπικά οφέλη που δεν είχαν και για αυτό οι παραπονούμενοι θα τους δείτε υποψηφίους με άλλες δημοτικές παρατάξεις. 

Όσοι δεν έχουν παράπονα και έχουν δύο και τρεις μισθούς από τη Σοβιετία θα εξακολουθήσουν να στηρίζουν μια διοίκηση που δεν θα πέσει όσο μας ενοχλούν τα 2000 ευρώ που πήρε ο Bo για να τραγουδήσει και όχι τα χιλιάδες που χαρίζονται δεξιά και κυρίως αριστερά σε μια πόλη όπου έχει επαγγελματίες "αλληλέγγυους"¨, "ζωόφιλους" και επιχειρηματίες που θεωρούν λογικό να αλλάξει ο  καπιταλισμός για να τους συμπεριλάβει μέσα! 

Επιχειρούν με βάση νοοτροπίες άλλων δεκαετιών θεωρούν υποχρέωση του κράτους να τους "προστατεύει" από τον ανταγωνισμό των μεγάλων επιχειρήσεων και εν τέλει οδηγούνται σε λουκέτα αφού κανείς δεν τους εξηγεί πως ο "προστατευτισμός" δεν μπορεί παρά να τους δώσει παράταση ζωής το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι προδιαγεγραμμένο. 

Δεν θα άντεχαν μια μικρότερη φορολογία από το πρώτο ευρώ και εξακολουθούν και υπάρχουν κυρίως εξαιτίας της φοροδιαφυγής τους και των κακών συνθηκών εργασίας που προσφέρουν στους εργαζομένους τους. 

Ανάμεσα στις ανακοινώσεις των δημοτικών παρατάξεων δεν είδαμε κάποια αυτής που εμείς θα στηρίξουμε στις προσεχείς δημοτικές εκλογές κάνοντας ξεκάθαρο πως εμείς δεν πάμε για να βγάλουμε ακόμα έναν κεντροαριστερό δήμαρχο αλλά έναν ΔΕΞΙΟ.

Και έτσι θα στηρίξουμε με τις μικρές μας δυνάμεις όποιον έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στον δεύτερο γύρο για να μην μπούμε και πάλι στη διαδικασία στον δεύτερο να επιλέξουμε τον λιγότερο κακό από δύο κεντροαριστερούς. 

Σας βάζουμε και έναν Άδωνι Γεωργιάδη για να γελάσετε και όπως μαθαίνουμε ο επόμενος υπουργός Ανάπτυξης θα είναι από το άλλο "άκρο" , σοβαρός και μετρημένος και κυρίως χωρίς "αδιευκρίνιστα". 


Ο Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με καμία 30αρια βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος είναι βουλευτές χάρη στον λεκτικό αγώνα που έδιναν για δεκαετίες κατά της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ όταν ανέλαβαν βέβαια ευθύνης βγαίνουν και δικαιολογούν όσους "πλήγωσαν" το κόμμα της ΝΔ και θα της στερήσουν την αυτοδυναμία. Γιατί ανάπτυξη με "καλάθια της νοικοκυράς" δεν μπορεί να γίνει. Κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν και στην πόλη μας "τα καλάθια του νονού" και το έχουν πετύχει εν μέρει αφού δεν υπάρχει διοίκηση του δήμου μας που να μην υποκύπτει σε "εκβιασμούς". 

Αυτά και καλή εβδομάδα στους επίδοξους "Μεσσίες" ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: