ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 5/4/2023)

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 5/4/2023)



  • Τα ακροδεξιά κόμματα στην Ελλάδα δεν έχουν ουδεμία σχέση με αντίστοιχα σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη που αλλού συγκυβερνούν και αλλού έχουν τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Επιφανειακά εάν το δει κάποιος μπορεί να έχουν ορισμένα κοινά όπως η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ και ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν ίδιες θέσεις σε μια σειρά υπαρκτά προβλήματα ενώ τα περισσότερα μετά την συμμετοχή τους σε κυβερνητικούς σχηματισμούς έχουν αφήσει στην άκρη τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Όλα επιθυμούν την συμμετοχή της χώρας τους στο ΝΑΤΟ και κανένα δεν εκδηλώνει ανοιχτά ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΕΣ τάσεις όταν έρθει σε θέσεις ευθύνης. Σε κανένα από αυτά ο επικεφαλής ή η επικεφαλής δεν έχει φαντασίες πως μπορεί να συμμαχήσει το κράτος του με κράτη παρίες όπως η Ρωσία ή η Κίνα! 


  • Δεν θεωρούμε πως τελικά στις ΗΠΑ θα κατέλθει ξανά υποψήφιος για πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ , οι Ρεπουμπλικανοί θα επιλέξουν κάποιον πιο κατάλληλο και λιγότερο ρωσόφιλο από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ που πληρώνει κυρίως την κακή σχέση που είχε και έχει με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ και όχι μόνο! 

  • Ζέχνει ο χώρος της Ελληνικής Δικαιοσύνης κάτι που δίνει πόντους στην Ελληνική Αριστερά διαχρονικά και κάτι που θα βρει μπροστά της η ΝΔ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Σε απλά ελληνικά όποιος δίνει την δυνατότητα σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ να κρίνουν άλλους σίγουρα δεν πέφτει από τα σύννεφα με όσα συμβαίνουν με τους πολλούς "Κόλλιες" του δικαστικού σώματος. Με Κανελλόπουλος και Φλώρους η χώρα μας οδεύει σε διεθνή "χαστούκια" και οι νέες και οι νέοι μας θα ζήσουν "Μικρασιατικές Καταστροφές" αφού ως έθνος διακόσια και χρόνια τώρα δεν έχουμε ξεπεράσει τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ μας. "Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους" φώναζαν όσοι έγλυφαν τις πατούσες του Γερμανού Βασιλιά Όθωνα και είχαν ως συνεργάτες αυτούς που μια χαρά έπαιζαν τα γιουσουφάκια του Αλή Πασά για τέσσερις αιώνες! 

  • Καλά πάει το πράγμα με τις δημοτικές εκλογές στην πόλη μας σε όσους ποντάρουν σε δημότες που βάζουν πάνω από όλα την τσέπη τους σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Στα δεξιά ο ένας "ράβει" και ο άλλος "ξηλώνει" και η εικόνα είναι αποκαρδιωτική αφού κάποιοι εκπαίδευσαν το κεντροδεξιό ακροατήριο να ζει με ΜΥΘΟΥΣ και να τρώει κάθε λογής σανό! Το αποτέλεσμα θα είναι πως θα χάσουν και οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις σε ψήφους αφού αναμένεται να μοιραστούν στα τρία ή ακόμα και στα τέσσερα και πέντε οι κεντροδεξιές ψήφοι της πόλης που ξεπερνούν το 42% . Ελπίζουμε να γίνει "στραβή" και να δούμε κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο στον δεύτερο γύρο γιατί όπως στο πάνε από το 30% που θα πάρει η ΝΔ στην πόλη μας δεν θα καταφέρουν και πάλι να πάρουν όλοι μαζί ούτε το 28% ! Και να φανταστείτε πως εμάς κατηγορούν για διασπαστές όσοι εν έτει 2023 αναμασούν αριστερές καραμέλες και βρίσκουν ελκυστικές τις ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ αριστερής παράταξης που ενώ το 2014 βρέθηκε στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών τώρα παλεύει να κρατηθεί στην τέταρτη θέση! Δεν θα τα καταφέρει αφού βλέπουμε την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης να μαζεύει την δυσαρέσκεια πολλών αριστερών και κυρίως των εργαζομένων του δήμου μας. Άλλωστε Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης θα υπάρχει όσο κερδίζει τις εκλογές στο ΣΕΔΗ μετά θα εξαφανιστεί όπως είναι εξαφανισμένη και στους περισσότερους δήμους της Ελλάδος! 

  • Δεν θα περιμένουμε τρεις μήνες πριν τις εκλογές να σας πούμε ποιον θεωρούμε εμείς πιο ικανό για δήμαρχο Ηλιούπολης. Είμαστε από το 2013 ενεργοί στα κοινά της πόλης και δεν σας έχουμε συνηθίσει να καλύπτουμε τους κάθε λογής "Κασιδιάρηδες". Άλλωστε οι περισσότεροι φανατικοί αναγνώστες αυτού του ιστολογίου έχουν ανακοινώσει ήδη τις υποψηφιότητές τους αρνούμενοι να περιμένουν για ακόμα τρεις δεκαετίες έως ότου βρεθεί κάποιος να υιοθετήσει την δική μας ατζέντα που εξασφαλίζει συμμετοχή δεξιού στον δεύτερο γύρο. Με συνταγές Δελλαπόρτα και με υποψηφίους που είναι έτοιμοι να μεταπηδήσουν από την μία δημοτική παράταξη στην άλλη φυσικά και αυτή η πόλη δεν μπορεί να πάει μπροστά και κυρίως ΔΕΞΙΑ. Εδώ κάποιοι ακολουθούν κίναιδους ιερείς θεωρώντας πως θα βγουν δήμαρχοι μη κατανοώντας πως όλοι όσοι τελικά εκλέχθηκαν και έμειναν για πάνω από δύο τετραετίες τα είχαν "σπάσει" μαζί τους! 


  • Δεν είμαστε διατεθειμένοι να κρύψουμε από κανέναν  τα ΜΑΥΡΑ στίγματα αυτής της πόλης ούτε να ωραιοποιήσουμε καταστάσεις. Δεν θα ξαναγυρίσουμε σε προηγούμενες δεκαετίες όπου υπήρχε ΜΟΝΟ μία ΦΩΝΗ σε ένα σωρό βασικά ζητήματα και φυσικά γελάμε με υποψηφίους δημάρχους  που μας  το παίζουν και "επαναστάτες"! Η πόλη δεν θα σωθεί από "Μεσσίες" και όσο οι δημότες μας πιστεύουν σε "θαύματα" και δεν βάζουν τα πράγματα στην θέση τους χρησιμοποιώντας την λογική τόσο θα πηγαίνουμε από τον έναν κακό ή μέτριο δήμαρχο στον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! Μην προκαλούν την τύχη τους όσοι νομίζουν πως με "Κανελλόπουλους" μπορούν εμάς να μας φιμώσουν. Και το λέμε κυρίως σε όσους μας έλεγαν το 2019 πως θα σταματήσουν την δράση του "Ρουβίκωνα" και όταν τους εξηγούσαμε πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί γέλαγαν! Σήμερα γελάμε εμείς με την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ που όσο και εάν αναζητήσουν δεν θα την βρουν και για εμάς αυτό είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αφού δεν μπορείς να βλέπεις την διαφθορά του Ραγκούση αλλά όχι την δική σου!  



  • Και μια και είπαμε για τις βουλευτικές εκλογές δεν ξέρουμε πόσους από τους νέους υποψηφίους στο Νότιο Τομέα που κατεβαίνουν με τη ΝΔ έχετε ήδη γνωρίσει αλλά σίγουρα κάποιοι είναι καλύτεροι από αυτούς που ήδη έχουμε μέσα στη Βουλή και σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να σας βάζουμε και κανένα βιογραφικό προβάλλοντας όσους εμείς θα επιθυμούσαμε να αντικαταστήσουν όσους έτσι και αλλιώς για βουλευτές δεν κάνουν ! Ας αναζητήσουν την τύχη τους στο κόμμα Κανελλόπουλου η ΝΔ δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε καν συγκυβέρνηση έχοντας αυτά τα "βαρίδια" στην κοινοβουλευτική της ομάδα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: