ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι "Κασιδιάρηδες" ακολουθούνται από όσους όχι ΜΟΝΟ είναι Φασίστες αλλά δεν ντρέπονται και να το δηλώνουν ΔΗΜΟΣΙΑ

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Οι "Κασιδιάρηδες" ακολουθούνται από όσους όχι ΜΟΝΟ είναι Φασίστες αλλά δεν ντρέπονται και να το δηλώνουν ΔΗΜΟΣΙΑ

 


Εμείς δεν έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως όσοι ΨΗΦΙΣΟΥΝ στις προσεχείς εκλογές το κόμμα "Έλληνες" του Ηλία Κασιδιάρη θα είναι φασίστες. 

Άτομα που δεν πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία με χαμηλή κυρίως νοημοσύνη , "ψεκασμένοι" που θεωρούν λογικό να ρίχνουν τις ατομικές μας ευθύνες για τα χάλια της χώρας σε θεωρίες συνωμοσίας. 

Δεν ξέρουμε εάν τελικά το κόμμα αυτό θα ψηφιστεί από 100.000 ή ακόμα και 500.000 ψηφοφόρους όμως εμείς δεν θα απαλλάξουμε κανέναν από αυτούς που δεν δείχνουν να ιδρώνει το αυτί τους από το γεγονός πως το μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Ηλίας Κασιδιάρης για χρόνια "πιθίκιζε" υψώνοντας σβάστικες και αναπολώντας τον μεγάλο "ηγέτη" Αδόλφο Χίτλερ. 

Έναν παράφρονα που θέλησε να εξοντώσει ολόκληρους λαούς και κατέστρεψε τελικά την Γερμανία υπηρετώντας κάτι πολύ ξεπερασμένο για να είναι ελκυστικό εν έτει 2023. 




Οι κάθε λογής "Κασιδιάρηδες" θεωρούν πως οι εκλογές θα είναι για αυτούς γιορτή αλλά θα αποδειχθούν για ακόμη μια φορά μια μέρα όπου θα καταλάβουν πως η χώρα που γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν μπορεί να δώσει θέσεις ευθύνης σε "Κασιδιάρηδες". 



Δεν τους χωρίζει τίποτα από τα απομεινάρια του κόκκινου φασισμού στη χώρα μας παρά το χρώμα του ΦΑΣΙΣΜΟΥ τους! 

Όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν για τους Χρυσαυγίτες πρόκειται για μπολσεβίκους με μαύρες μπλούζες και σε καμία περίπτωση για Εθνικιστές! 

Αυτοί υπάρχουν και μάχονται αυτή την στιγμή στην Ουκρανία τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ που υπηρετούν τον Πούτιν σε μια χώρα όπου οι πραγματικοί εθνικιστές είναι στη φυλακή ,αφού μετά τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ η Ρωσία πέρασε σε αυτόν του πρώην πράκτορα της KGB Πούτιν! 

Οι "ΑΙΛΗΝΕΣ" του Ηλία Κασιδιάρη με στελέχη και οπαδούς που δεν ξέρουν να γράφουν ελληνικά σίγουρα δεν είναι η λύση στα προβλήματα της χώρας μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: