ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 6/4/2023)

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 6/4/2023)



  • Με πολλές επισκέψεις ξεκίνησε ο Απρίλιος για το ιστολόγιο μας χωρίς να έχει υπάρξει κάποια ανάρτηση από αυτές που κάνουν την διαφορά και οδηγούν σε εύκολο "κλικάρισμα" τους. Αφού σας ευχαριστήσουμε που ρίχνετε μια "βόλτα" και προς τα εδώ λέμε να τονώσουμε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον σας με 1-2 αναρτήσεις που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και θα επιλέξουμε να τις αναρτήσουμε μετά το τέλος του σημερινού δημοτικού συμβουλίου που ελάχιστοι έτσι και αλλιώς θα παρακολουθήσουν! 


  • Εάν επιλέγαμε τι θα ψηφίσουμε στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με κριτήριο στο που θα κατέβουν υποψήφιοι οι περισσότεροι φίλοι μας τότε θα στηρίζαμε παράταξη που δεν έχει ουδεμία ιδεολογική συγγένεια με τις δικές μας Αρχές και Αξίες. Και αφού δεν πείσαμε ούτε τους κολλητούς μας να αποφύγουν τον "διασυρμό" η παράταξη αυτή θα εκλέξει μόνο τον επικεφαλής της δεν έχουμε και πολλές ελπίδες να πείσουμε για κοινή κάθοδο τις κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης που έτσι και αλλιώς ελάχιστα το διαφημίζουν αφού αντί να κοιτούν το πάνω από το 40% που είναι η ΔΥΝΑΜΗ των δεξιών της πόλης μας αναζητούν στα "σκουπίδια" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σταυρούς και υποψηφίους! Γιατί αριστερός για εμάς είναι όποιος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ και όχι φυσικά όσοι υπηρετούν και πληρώνονται με τα χρήματα της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας. 



  • Και άλλη δικαίωση του "Ρουβίκωνα" στις δικαστικές αίθουσες και ίσως ήρθε ο καιρός να τιμωρηθούν ΕΠΙΟΡΚΟΙ  αστυνομικοί για τις ψευδείς καταθέσεις τους,  αφού δεν έπεισαν ένα δικαστήριο που τους "ξεσκόνισε" και τους ανάγκασε να πέσουν  σε αντιφάσεις που οδήγησαν σε ΑΘΩΩΣΗ μέλη της αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας". 

  • Δημοσκόπηση υποψηφίου βουλευτή Νοτίου Τομέα δίνει τη ΝΔ στο δήμο μας στο 33% από το 40% που βρίσκονταν πριν ένα περίπου μήνα,. Εξακολουθεί και προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά μόλις μία ποσοστιαία μονάδα και αξιοσημείωτο είναι πως το κόμμα Κασιδιάρη στον δήμο μας βρίσκεται στο 4,2% πάνω από το κόμμα Βελόπουλου που υποχώρησε και πλέον καταγράφει ένα 2,9%! Τζήμεροι , Εμφιετζόγλου και λοιποί "φτωχοί" συγγενείς  είναι κάτω από το 1% ενώ ένα 7% είναι η αδιευκρίνηστη ψήφος! Ο πολιτευτής που η δημοσκόπηση τον δείχνει εκτός της επόμενης Βουλής δεν θέλησε να βοηθήσει ένα δεξιό ιστολόγιο δίνοντάς μας τουλάχιστον την πρόθεση ψήφου για τον δήμο μας αυτής της δημοσκόπησης ολοκληρωμένη! Άμα τον δείτε φωτογραφία ξανά εδώ γράψτε μας! 


  • Κανονικά ΟΛΑ τα στελέχη της ΝΔ θα έπρεπε εδώ και χρόνια να τοποθετούνταν δημόσια για τις δημοτικές εκλογές και το ΠΟΙΟΝ επιθυμούν ως υποψήφιο κεντροδεξιό δήμαρχο  αλλά κάποιοι προτιμούν να μας το παίζουν "τρελίτσα". Αυτούς εμείς φυσικά και δεν θα τους αφήσουμε ασχολίαστους αφού λύσσαξαν να έχουν άποψη για το ποιος θα είναι υποψήφιος κεντροδεξιός δήμαρχος για την πόλη μας και μετά την γνωστή συνάντηση στο αναψυκτήριο της πόλης μας εξαφανίστηκαν αφήνοντας τον κάθε πικραμένο να νομίζει πως θα εκλεγεί δήμαρχος! 


  • "Πάμε και όπου βγει" το σύνθημα της αντιπολίτευσης στην πόλη μας με τον κ. Παπαδάτο να μας παρουσιάζει 15 υποψήφιες γυναίκες για τον συνδυασμό του σε μια εκδήλωση στο αναψυκτήριο της πόλης μας όπου φυσικά και δεν πήγαμε αφού για εμάς όλα έχουν χρώμα και κυρίως ΚΟΜΜΑ! Όποιος δεν θέλει κόμμα και χρώμα έχει διοίκηση από ΠΑΣΟΚΟΥΣ -ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ - ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και πρώην κομμουνιστές την σημερινή διοίκηση του δήμου μας. 

  • Νίκησε χθες η Ηλιούπολη στο ποδόσφαιρο εκτός έδρας και οι οπαδοί της ομάδας του "Ήλιου" βάζουν νέους στόχους για το επόμενο πρωτάθλημα αφού και έχουν σωθεί και ετοιμάζουν ενισχύσεις για την ομάδα αφού το όνειρο ανόδου στην Super League συνοδεύει γενιές και γενιές φιλάθλων αυτής της πόλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: