ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν μπορεί να γίνει συνεργασία ή σύνθεση δυνάμεων με ιδεοληπτικούς ή παράνομους !

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Δεν μπορεί να γίνει συνεργασία ή σύνθεση δυνάμεων με ιδεοληπτικούς ή παράνομους !



Και στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και στα τοπικά μας ζητούμενο είναι για όσους προφανώς ξεχνούν το παρελθόν της πόλης η "σύνθεση δυνάμεων".  Για εμάς η σύνθεση δυνάμεων χωρίς ιδεολογικό προσανατολισμό είναι απλώς μαζευτήκαμε δέκα για να αδειάσουμε τα ταμεία του δήμου! 

Να ενώσουν δηλαδή τα "κοινά" τους συμφέροντα ξεχωριστές επαγγελματικές ομάδες για το καλό μιας πόλης που έχει πληγεί βάναυσα και στο παρελθόν από τέτοιες συνενώσεις! Γιατί και παλιότερα είδαμε "αριστερούς" που τιμήθηκαν μάλιστα από τον δήμο μας να συνεργούν σε διοικήσεις με χουντικούς και είδαμε επίσης πως από κοινού ένας μαύρος και ένας κόκκινος φασίστας πέτυχαν να υφαρπάξουν ιδιωτικές περιουσίες για να εξασφαλίσουν πολιτικές καριέρες και να αυξήσουν τα δικά τους εισοδήματα. 

Κοινά συμφέροντα δεν υπάρχουν ό,τι είναι καλό για μια επαγγελματική ομάδα δεν είναι απαραίτητα για κάποια άλλη. Έτσι δεν μπορείς να τα έχεις με όλους καλά εκτός και δεν επιθυμείς να κάνεις ΡΗΞΕΙΣ και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. 

Και σε αυτόν τον δήμο είναι πολλά τα γνωρίζουν οι κάτοικοι και πολλοί από αυτούς αποτελούν μέρος του ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ και όχι της λύσης. Μια "λύση" θα σήμαινε για αυτούς ακόμα και την στέρηση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ τους ας μην έχουν λοιπόν αυταπάτες κάποιοι πως μπορούμε όλοι μαζί να σώσουμε την πόλη. Εδώ δεν μιλάμε για "σώσιμο" αδέσποτων και για μεροκάματα μιλάμε για πράγματα που εάν δεν ειπωθούν με το όνομά τους δεν πρόκειται ουδείς να τα αγγίξει πόσο μάλλον να λυθούν! 

Στην κεντρική πολιτική ζωή το εγχείρημα της συνένωσης Νεοδημοκρατών και Πασόκων ή Συριζαίων και "ψεκασμένων" ΑΝΕΛ δεν είχε καλή έκβαση. 

Η χώρα ταλαιπωρήθηκε και δεν έκανε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις αφού στην κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου το κύριο μέλημά τους είναι πως θα βόλευαν κολλητούς και όχι πως θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να σωθεί η χώρα. 

Και η χώρα δεν σώθηκε τα προφανή ΨΕΜΑΤΑ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά είναι οι σημερινοί πλειστηριασμοί ακόμα και πρώτης κατοικίας επειδή κάποιοι δεν τιμώρησαν όσους επί δεκαετίες εκπαίδευσαν το λαό να ζει με δανεικά και δημιούργησαν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ παντελώς ΑΝΙΚΑΝΟ και ΥΠΕΡΣΠΑΤΑΛΟ! 

Η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήρθαν για να σχίσουν τα μνημόνια και κατέληξαν να κάνουν περισσότερες μεταρρυθμίσεις που δεν θα μπορούσε να κάνει καμία ΔΕΞΙΑ κυβέρνηση αφού οι συνδικαλιστές της ΣΥΜΦΟΡΑΣ κάθε τρεις και λίγο διεκδικούν ανεδαφικά πράγματα αλλά τότε ΣΙΓΗΣΑΝ αφού είχαν κατανοήσει πως η χώρα πήγαινε φουλ για ΑΤΑΚΤΗ χρεοκοπία και αυτοί δεν ήταν εφοπλιστές ή βιομήχανοι για να επιβιώσουν. 

Στο δήμο μας η σύνθεση δυνάμεως από διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις είναι η διοίκηση που έχουμε σήμερα. Με τις προσθήκες που κάνουν στα ψηφοδέλτιά τους έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το "έγκλημα" και φαίνεται πως έχουν εξασφαλίσει ήδη μια πλειοψηφία που θα τους χαρίσει μια δεύτερη πενταετία αφού δείχνουν πιο ικανοί στο να διαχειριστούν τις επαγγελματικές ομάδες της πόλης μας. 

Έξι μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές και το "παιχνίδι" για τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης δείχνει χαμένο αφού καμία δεν έχει προοπτική μιας ΝΙΚΗΣ που θα άλλαζε καταστάσεις που διαχρονικά μας ταλαιπωρούν. 

Ουδείς παρά μόνο οι οπαδοί τους δεν βλέπουν αλλαγή διοίκησης και όση προσπάθεια και εάν καταβάλουμε εμείς μέσα από εδώ ή τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ για να πάμε παρακάτω είναι απλώς μια προσπάθεια του "πάμε και όπου βγει"

Εμείς που δεν πήγαμε ούτε στις δημοτικές εκλογές του 2019 με αυτή την ΛΟΓΙΚΗ δεν θα αφήσουμε προφανώς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ και ΛΑΜΟΓΙΑ να αναδειχτούν σε θέσεις ευθύνης ενώ θα καταγγείλλουμε και ΔΗΜΟΣΙΑ όσους από Δευτέρα έως Παρασκευή λατρεύουν τον φιλελευθερισμό και Σαββατοκύριακο προσπαθούν να μας φιμώσουν επειδή έχουν βολευτεί με τρεις τώρα κεντροαριστερές διοικήσεις και θέλουν να "χορέψουμε" όλες και όλοι πάνω από κόμματα και χρώματα! 

Αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν πως οι 900 πλέον εργαζόμενοι του δήμου μας δεν μπορούν να γίνουν 2000 χιλιάδες ώστε να υπάρχει η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης με διψήφιο ποσοστό και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και όλοι μαζί να υμνούν αυτούς που μας παρέδωσαν προβλήματα που δεν είναι δυνατόν να ξεπεραστούν με την ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗ του παρελθόντος. 

Δεν μπορεί να γίνει σύνθεση δυνάμεων ανάμεσα σε όσους πιστεύουν τελείως διαφορετικά πράγματα και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είμαστε και με τον κακοποιό και με τον αστυφύλακα και ως πόλη έχουμε επιλέξει εδώ και δεκαετίες με ποιον είμαστε! Και μιλάμε για μια πλειοψηφία που ξεπερνάει σε ποσοστό το 60% δεν μιλάμε για καταστάσεις εύκολες 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: