ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τους "πνίγουν" μέσα στα σκουπίδια! Είναι το "ευχαριστώ" των εργαζομένων σε μια διοίκηση που έκανε τα πάντα για αυτούς!

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Τους "πνίγουν" μέσα στα σκουπίδια! Είναι το "ευχαριστώ" των εργαζομένων σε μια διοίκηση που έκανε τα πάντα για αυτούς!

 


Σκουπίδια , ογκώδη, κλαδέματα και η εικόνα παραμένει ίδια στον τομέα καθαριότητας και πρασίνου αφού το προσωπικό είναι "λίγο". 

Σε αυτό το "λίγο" συμφωνούν ατυχώς όλες οι δημοτικές παρατάξεις που φαντάζονται πως ο δήμος μας πρέπει να έχει περισσότερους από 900 υπαλλήλους που απασχολεί σήμερα. 

Η μεγαλύτερη επιχείρηση δηλαδή της πόλης που δεν παράγει ΚΕΡΔΗ και που δεν θα αργήσει η στιγμή που θα συσσωρεύει χρέη αφού δεν θα φτάνει η ετήσια κρατική επιχορήγηση για να καλύψει τις ανάγκες της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ, 

Οι επιχειρήσεις της πόλης μας που διαμαρτύρονται μονίμως για μείωση τζίρων συμβάλλουν και αυτές σε μια εικόνα στον τομέα της καθαριότητας που εκθέτει την διοίκηση που επέλεξε να συγκρουστεί με τα τοπικά ΜΜΕ τα οποία χαρακτήριζε Γκαίμπελς! επειδή έδειχναν αυτές τις εικόνες που ενοχλούν. 

Παρόλο που οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι για Καθαριότητα και Πράσινο κάνουν ότι μπορούν για να αλλάξει η εικόνα αυτή δεν θα αλλάξει με το υπάρχον προσωπικό και ουδείς δημότης έχει την αυταπάτη πως οιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει θα διορίσει άλλους τόσους μόνιμους υπαλλήλους για να δούμε μια πόλη λιγότερο βρώμικη. 

Γιατί καθαρή δεν θα δούμε ΠΟΤΕ έως ότου ιδιωτικοποιηθούν πλήρως οι δομές καθαριότητας και πρασίνου του δήμου μας. 

Θα κινδυνέψει να εκλεγεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κος Στασινόπουλος επειδή κάποιοι δεν κατανοούν πως οι δημότες έχουν αγανακτήσει με τις εικόνες που βλέπουν και την ΗΛΙΘΙΑ κατηγορία πως αυτοί φταίνε επειδή είναι βρωμιάρηδες! 

Δεν ισχύει αυτό σε καμία των περιπτώσεων σε πολλές γειτονιές της πόλης το απορριμματοφόρο δεν περνάει σε καθημερινή βάση για λόγους μη κατανοητούς σε εμάς. 

Δώστε επιτέλους την ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ της ιδιώτης δεν μπορούμε να πληρώνουμε πάνω από 10.000.000 ΕΥΡΩ ετησίως για να βλέπουμε αυτές τις εικόνες και να μας βρίζουν και από πάνω επειδή έχουμε το "θράσος" να αναπαράγουμε αυτές τις εικόνες! 

Δεν φτάνουν οι 900 εργαζόμενοι στο δήμο και οι συγγενείς τους για να εκλεγεί και πάλι αυτή η διοίκηση ας το κατανοήσουν και ας βάλουν τις φωνές σε εργαζόμενους που προκαλούν την "τύχη" τους και οδηγούν την δομή σε ΑΠΑΞΙΩΣΗ και τους ίδιους στην ΑΝΕΡΓΙΑ! 

ΥΓ: Είναι κάποιες γειτονιές της πόλης που δεν θα δείτε ποτέ αυτές τις εικόνες ανάμεσα σε αυτές και ένα στενάκι στην Αγία Μαρίνα όπου επί 12 χρόνια δεν έχει γεμίσει ποτέ κανένας κάδος επειδή η υπηρεσία καθαριότητας αδειάζει τα σκουπίδια 6 μέρες την εβδομάδα. Για την Κυριακή έχουν αργία σε αντίθεση με δήμους όπως ο Άλιμος που βγαίνουν τα απορριμματοφόρα ΚΑΝΟΝΙΚΑ και δουλεύουν και με λιγότερους εργαζομένους στον τομέα καθαριότητας. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

1 σχόλιο:

Michail είπε...

Ήθελα να ήξερα.Αυτος που γράφει το άρθρο αυτό,θα δούλευε τέσσερα Σαββατοκύριακα για να πληρωθεί μόνο 120 με 130€ σε υπερωριες το μηνα;;;;Δηλαδή να δουλέψει 8 αργίες για να πάρει ούτε 20€ την ημερα.Φυσικά δεν φταίνε οι πολίτες της Ηλιούπολης.Ρωτηστε όμως και τις διοικήσεις του δήμου που πέρασαν τα τελευταία 10-12 χρόνια αν με μια χούφτα ανθρώπους μπορεί να μείνει καθαρός ο δήμος.Γιατι οι μόνιμοι υπάλληλοι στον τομέα της καθαριότητας δεν είναι παραπάνω από 50 άτομα.Μαλλον ξεχνάτε την έκταση που καταλαμβάνει ο δήμος.Πρωτα απ'ολα φταίνε οι διοικήσεις και μετά οι υπάλληλοι.