ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εάν επιβεβαιωθούν οι παρακάτω προβλέψεις για τις δεύτερες εκλογές τότε η χώρα θα μπει σε περιπέτειες!

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Εάν επιβεβαιωθούν οι παρακάτω προβλέψεις για τις δεύτερες εκλογές τότε η χώρα θα μπει σε περιπέτειες!

 


Ο Άρειος Πάγος εμείς δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων! Άλλωστε το δικαστικό σώμα έχει αποδείξει διαχρονικά στη χώρα μας από ποιους αποτελείται. 

Διαδοχικές κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης δεν τόλμησαν να καθαρίσουν από την ΔΙΑΦΘΟΡΑ την Ελληνική Δικαιοσύνη και έτσι ο ένας μετά τον άλλο οι παιδεραστές αποφυλακίζονται αφού είναι εμφανές πως η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή και σε καμία περίπτωση αδέκαστη! 

Κυνηγούν με στημένες κατηγορίες και εξοντωτικές δικαστικές αποφάσεις τους αναρχικούς του "Ρουβίκωνα" ενώ και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής η εισαγγελέας την οποία υπερασπίστηκε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στην πρότασή της ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ οργάνωση όπως και ο Άρειος Πάγος σε δύο εβδομάδες ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ την σβάστικα στο μπράτσο του Ηλία Κασιδιάρη! 

Όταν Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου θεωρεί πως η χώρα αναζητεί έναν "Κόλλια" , και όταν του Ελληνικού Στρατού ηγούνται "Φλώροι" τότε το πολιτικό σύστημα που θα έπρεπε να ανησυχεί ας καταλάβει πως αφήνοντας αυτό το χάος σε λίγο θα τρέχει! 

Δεν βλέπουμε επόμενο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά αυτό είναι μικρό "κακό". Το μεγάλο που έχει ήδη συντελεστεί στη χώρα μας είναι πως νέα παιδιά αναζητούν σε σβάστικες και σφυροδρέπανα έναν πιο "δίκαιο" κόσμο! 

Δεν μπορεί να σωθεί λαός που δεν αντιδρά σε πλειάδα δικαστικών αποφάσεων που προκαλούν το περί δικαίου αίσθημα. Δεν χρειάζεται καν να είσαι Λιγνάδης ή κάποιος επώνυμος για να κυκλοφορείς ελεύθερος εάν και έχεις κακοποιήσει δεκάδες παιδιά. 

Δεν χρειάζεται να είσαι καν εφοπλιστής για να έχεις ασυλία. Στην Ελλάδα που έχει μετατραπεί σε Κολομβία των Βαλκανίων αρκεί να ξέρεις κάνα δύο γερούς δικαστές για να κυκλοφορείς ελεύθερος και ωραίος. 

Το είδαμε άλλωστε και στο δικαστήριο για την Greek Mafia που αθώωσε τους πάντες. Ευτυχώς που οι σύμμαχοί μας τιμώρησαν μερικούς από αυτούς και ελπίζουμε να συνεχίσουν για το καλό αυτής της χώρας το θεάρεστο έργο τους! 

 Η χώρα δεν αναζητεί έναν Κωνσταντίνο Κόλλια αλλά έναν ηγέτη που θα προχωρήσει όλες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την χώρα ώστε να γίνει πραγματικό δυτικό κράτος. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε πως δεν μπορεί και η ΣΟΒΙΕΤΙΑ του στούκαρε το τρένο δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για μια γενική απαξίωση του πολιτικού κόσμου της χώρας αφού με ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ σωτηρία δεν υπάρχει! 

Η συγκυρία ευνοεί τους κάθε λογής "Κασιδιάρηδες" και επειδή στις μέρες μας είναι δύσκολο να μπει μια χώρα σε "γύψο" ίσως χρειαστεί να χρεοκοπήσει εκ νέου για να φύγουν σε κάποιους οι ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως μπορούμε να αλλάξουμε ως χώρα γεωστρατηγικό προσανατολισμό. 

Ετοιμάζουμε βαλίτσες αφού τελικά σε αυτό το κράτος επικράτησαν πολιτικοί όπως τον Ευάγγελο Βενιζέλο όπου ο νόμος του για τα προσωπικά δεδομένα αποτελεί καταφύγιο για κάθε ΑΠΑΤΕΩΝΑ. 

Νόμο που δεν άλλαξαν διαδοχικές κυβερνήσεις για να καλύψουν τους ΔΙΚΟΥΣ τους! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: