ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι εμείς δεν μπορούμε να συμπορευτούμε με ένα χθες που πληγώνει την πόλη και δεν βλέπουμε καμία θετική δράση από τις "Οι Ηλιουπολίτισσες" παρά μόνο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ!

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Όχι εμείς δεν μπορούμε να συμπορευτούμε με ένα χθες που πληγώνει την πόλη και δεν βλέπουμε καμία θετική δράση από τις "Οι Ηλιουπολίτισσες" παρά μόνο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ!

 

Όποιος θέλει μπαίνει και  διαβάζει τα όσα δήλωσε ο δημιουργός  του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ κος Αθανάσιος Βαμβίνης στην κα Τσακογιάννη ( Μεγάλη Εβδομάδα γαρ θα αποφύγουμε "ακραίους" χαρακτηρισμούς παρόλο που είναι επιβεβλημένοι όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ακραία υποκρισία) εμείς απλώς θα σας παραθέσουμε πως βλέπει ο κος Βαμβίνης την δράση τους και πως θεωρεί πως δεν περισσεύει κανείς! Σε έναν κοινό "αγώνα" που η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ θα βασιλεύει και που "το προϊόν" θα διαφημίζεται από.......... 

"Για αυτό να ξέρεις θαυμάζω την προσπάθεια που έχεις ξεκινήσει με τις “Οι Ηλιουπολίτισσες” και ήθελα πολύ να μάθω τις δράσεις σας από πρώτο χέρι. Γιατί στο κάτω κάτω της γραφής αυτό που παράγει αποτελέσματα είναι η δράση, οι πράξεις και όχι οι θεωρίες.

Παίζει ρόλο η ενέργεια, η προσφορά, η προώθηση, η εξωστρέφεια. Και πραγματικά σας συγχαίρω όλες με πρώτη εσένα για την πολύ θετική παρουσία που έχετε. Η Ηλιούπολη έχει ανάγκη αυτήν την εξωστρέφεια, γιατί χωρίς εξωστρέφεια δεν υπάρχει προϊόν.

Τα επόμενα χρόνια λοιπόν  δεν περισσεύει κανείς, ούτε σε ατομικό ούτε σε συλλογικό επίπεδο, για να μπορέσουμε να πάμε την Ηλιούπολη ψηλότερα, να ενισχύσουμε την τοπική μας αγορά, τους επιχειρηματίες, τις δομές μας, τα συγκριτικά πλεονέκτημα της πόλης μας." Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε ο κος Βαμβίνης αποδεικνύοντας στην πράξη πως αγνοεί όχι μόνο την Ιστορία της πόλης αλλά δεν κατανοεί ούτε καν  τα αυτονόητα. Γιατί το "νέο" που πρεσβεύει το ζουν ήδη οι δημότες μας σε μια διοίκηση όπου δεξιοί , αριστεροί, κεντρώοι, αναρχικοί και τύποι που δεν έχουν θέμα να φωτογραφίζονται με υποψηφίους του κόμματος Κασιδιάρη και προηγουμένως της Χρυσής Αυγής παλεύουν με την λάθος συνταγή κρατισμού να λύσουν τα προβλήματα της καθημερινότητά σας. 

Οι προθέσεις τους αγαθές και η "διαφθορά" αναρτημένη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την πραγματική την αναμένετε από τα τάχα συστημικά ΜΜΕ που βρίζετε επειδή έτσι και αλλιώς η πόλη απασχολεί αρνητικά τα μεγάλα ΜΜΕ πότε με τους μπράβους της πότε με τους παιδεραστές της και τώρα τελευταία με κάτι "συμμορίες" ανηλίκων που προσπαθούν να συνεχίσουν τρομοκρατώντας μια Ιστορία που την δεκαετία του 1990 με δολοφονίες, εκρήξεις βομβών, πυροβολισμούς και που βρέθηκε ένας τίμιος επιχειρηματίας για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι να να "σπάσει" το απόστημα. 

Από τότε εκατοντάδες άλλοι επιχειρηματίες της πόλης δεν "έμπλεξαν" και κάποιοι αφελείς θέλησαν να απειλήσουν δημόσια εμάς πως θα μας ρίξουν "ψιλές" θεωρώντας πως είμαστε εύκολος στόχος! 

Γιατί εμείς οι "ηλίθιοι" κ. Βαμβίνη δεν κατανοούμε πως μπορούν να συμπορευτούν σε κοινό αγώνα όσοι πιστεύουν στον κατσαπλιά Άρη Βελουχιώτη και όσοι τιμούν όσους αγωνίστηκαν για να μην γίνει η χώρα μας Σοβιετία! 

Η πόλη λατρεύει τους "πατερούληδες" και οι .... τους νταβατζήδες τους,  που ευτυχώς για αυτούς δεν άρχισαν τις μαγκιές όταν οι ..... άρχισαν να τρομοκρατούνται από την ΑΛΗΘΕΙΑ! 

Αυτά βέβαια είναι μάλλον "ψιλά" γράμματα για πολλούς σε αυτή την πόλη,  και σίγουρα  δεν θα του  υποδείξουμε εμείς τι θα πιστεύει  εάν έχει στο μυαλό του μια τέτοια ΟΥΤΟΠΙΑ  και ο κος Βαμβίνης.  Τον αφήνουμε να  δει στην πράξη πως τέτοια "μοντέλα" δεν λειτουργούν! 

Δεν είναι  ο ρόλος μας να υποδεικνύουμε σε κανέναν την συνταγή "επιτυχίας" που θα ακολουθήσει ,  και ούτε "πέσαμε από τα σύννεφα" για την επιλογή του να διαλέξει στρατόπεδο! 

Διάλεξε λοιπόν στρατόπεδο (μην έχουν κάποιοι που τον στηρίζουν αυταπάτες),  και σε αυτό ας παραμείνει,  μην μας θεωρεί αφελείς να τον ακολουθήσουμε σε έναν κατήφορο από τον οποίο όλο και κάποιος κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος θα περισωθεί για να έχουμε και εμείς επιλογή στις κάλπες του Οκτωβρίου. 

Πριν από αυτόν άλλωστε το ίδιο στρατόπεδο είχε ακολουθήσει και ο κος Αραμπατζής μετατρέποντας την δημοτική του παράταξη στο "όλοι οι καλοί χωράνε" . Δυστυχώς μέσα στους όλους βρέθηκαν και κάποιοι κακοί για να έχουμε και εμείς να αναδεικνύουμε γεγονότα πιστεύοντας ακράδαντα πως ο αχταρμάς που ακολουθεί και η νυν διοίκηση στην επιλογή υποψηφίων δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δώσει λύσεις στα υπαρκτά προβλήματά μας. 

Όχι πως είναι σίγουρη η υποψηφιότητά του κ. Βαμβίνη  αφού αρκετοί την συνδυάζουν με ένα χρίσμα που εάν και εφόσον δοθεί δεν θα αξιοποιηθεί και δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα  με τέτοιες κινήσεις που μας δημιουργούν εύλογες απορίες. 

Όσοι ποντάρουν πως δεν θα έχουμε  επιλογή, έχουν αυταπάτες ανάλογες με αυτές της κα Τσακογιάννη για τον ρόλο της σε αυτή την πόλη. 

Δεν ξέρουμε γιατί ευχήθηκε καλή επιτυχία η "αντάρτισσα" και οπαδός  του Άρη Βελουχιώτη και του χαβιαριού  κα Τσακογιάννη στον κ. Βαμβίνη αφού ούτε εξετάσεις θα δώσει ούτε υποψήφιος θα είναι για κάτι. Και το λέμε με σιγουριά πλέον αφού οι "αδέσποτες" γάτες έχουν στειρωθεί οι περισσότερες από την διοίκηση και την κυρία που του πήρε την συνέντευξη και οι "δεσποζόμενες" αναζητούν επιτυχίες που όταν ήρθαν υπήρχε μόνο ένας κεντροδεξιός υποψήφιος για δήμαρχος! 

Δεν ξέρουμε πόσοι τρώνε τα φούμαρα των "επαναστατών" της πόλης αλλά η πραγματικότητα δείχνει πως μας αρέσει να αυτοδουλευόμαστε και να παρουσιάζουμε το παρελθόν αυτής της πόλης ως λαμπρό ενώ υπήρξε καταστροφικό και τις συνέπειές του τις ζούμε. 

Άλλωστε η πραγματική ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν πιστεύει στο αστικό κράτος αφού γνωρίζει πως στις εκλογές οι ξεπερασμένες ιδεοληψίες της δεν έλκουν ικανό αριθμό ψηφοφόρων για να "ανατρέψουν" το καπιταλιστικό σύστημα μέσα στο οποίο όλοι ενεργούμε. 

Αυτά λοιπόν και διαβάστε όλη την συνέντευξη στο site της κα Τσακογιάννη.  Εμείς προφανέστατα και δεν θα ενωθούμε με μια ομάδα που ρέπει προς τον ΚΟΚΚΙΝΟ ή ΜΑΥΡΟ ανάλογα με τα  οικονομικά της συμφέροντα  φασισμό ,και που χρήζει ως "βασίλισσες" , γιατί τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ θεωρούν πως πουλάνε ακόμα, γυναίκες που έχουν εκφράσει ΔΗΜΟΣΙΑ ρατσιστικό λόγο και κατηγορούν μετά εμάς για λεκτική κακοποίηση! Λες και ήρθαν σαν τον κ. Βαμβίνη χθες στην πόλη ,και δεν γνωρίζουν πως εμείς δεν συμμετείχαμε ποτέ σε όσα ΤΡΑΓΙΚΑ συνοδεύουν ακόμα την πόλη μας, αλλά κάποιοι αρνούνται να τα δουν και οι πολλοί φοβούνται αδικαιολόγητα πλέον και να τα γράψουν. 

Εμείς προφανέστατα και δεν "τρομοκρατούμε" κανέναν , πέρα από όσους έχουν ΤΣΑΚΩΘΕΙ με την ΑΛΗΘΕΙΑ εδώ και δεκαετίες , και μας παρουσιάζονται ως "Μεσσίες" μιας πόλης που έχει σιγουρά βαρεθεί τα ψέματα.  Ας αφήσουν λοιπόν τον αγώνα κατά της Πατριαρχίας ή ακόμα και του ίδιου του καπιταλισμού σε όσους κινούνται με βάση τις ιδεοληψίες τους και όχι με ταπεινά κίνητρα. 

Εμείς είμαστε με τα "πιθήκια" λοιπόν και όχι με τις "Οι Ηλιουπολίτισσες" και είμαστε εδώ μόνο για τα πραγματικά θύματα κακοποίησης και όχι για τσατσάδες και πορνοστάρ που το παίζουν θύματα! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: