Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Προφανώς και το Διεθνές Ιατρικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 19& 20 Σεπτεμβρίου απέδειξε πως "ψεκασμένος" μπορείς να γίνεις και με πτυχίο



Σιγά μην κρύψουμε την "αλήθεια" όσων αμφισβητούν την πανδημία. Σιγά που δεν θα βρίσκονταν και 100 βλαμμένοι ανά τον κόσμο που θα υποστήριζαν την "αντίθετη" άποψη και σιγά μην φοβηθεί ο Δυτικός κόσμος από τους "Ταλιμπάν" της ιατρικής που ήρθαν στην Αθήνα να "πουλήσουν" σανό.
Δείτε όλο το συνέδριο τους που προφανώς ουδείς εμπόδισε να γίνει και κυρίως απολαύστε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που προσφέρει το Αμερικανικό YouTube σε ανθρώπους που βγήκαν να κατηγορήσουν τον Δυτικό κόσμο! 

Εσείς που ψάχνετε επιχειρήματα κατά της μάσκας ή αμφισβητείτε την πανδημία βρήκατε και τους επιστήμονες με πτυχία! που σας ταιριάζουν. Είναι σαν τους κομμουνιστές που αμφισβητούν τον καπιταλισμό , θέλουν να τον ανατρέψουν για να φέρουν τον Φασισμό τους. Με εκλογές βέβαια μόνο ο ΜΑΥΡΟΣ φασισμός επικράτησε οι κόκκινοι αρέσκονται σε επαναστάσεις και σφαγές για να επικρατήσουν.

Η κατάληξη βέβαια ΚΟΚΚΙΝΟΥ και ΜΑΥΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ είναι η ίδια. ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ -ΠΕΙΝΑ - ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ για τους πολλούς και πλούτη για τους εκλεκτούς του καθεστώτος! 

Και το συνέδριο βέβαια έγινε στην Ελλάδα στο κράτος με τους περισσότερους αμόρφωτους με πτυχία. Φυσικά και οι Ελληνικές παρουσίες εμάς δεν μας ξάφνιασαν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι σε πολλούς τομείς στη χώρα μας και όχι μόνο σε αυτόν της ΥΓΕΙΑΣ. 

Απολαύστε και αναζητείστε πληροφορίες για τους φωστήρες που συμμετείχαν. Είναι όλοι για την Κούβα ή την Βόρεια Κορέα. Να επαναλάβουν πάλι το συνέδριό τους ήταν διασκεδαστικό και κακώς δεν καλύφτηκε από τα μεγάλα ΜΜΕ. Μια αντιπαράθεση με συναδέλφους τους θα ήταν απολαυστική αφού παρακολουθώντας τους νομίζεις πως ζεις σε άλλον κόσμο. 

Γραφικός ο νομικός που καταγγέλλει καθεστώς ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και άμα ψάξετε θα δείτε σε ποια "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" πιστεύει. 

Είμαι περήφανος που οι περισσότεροι συνάδελφοί μου απαξίωσαν ένα συνέδριο προπαγάνδας από ανθρώπους με ιδεοληψίες που εάν εφαρμοστούν θα μας οδηγήσουν στην απόλυτη καταστροφή. 

ΥΓ: Για άλλοι μια  φορά βγήκαν να κατηγορήσουν οι "ψεκασμένοι" τα ΜΜΕ που δεν αφιέρωσαν χρόνο σε ηλίθιους που ήρθαν να μας πουν ασυναρτησίες και να πουλήσουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους ως τάχα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Ο Ιταλός το "τερμάτισε" αφού δεν σεβάστηκε ούτε τους νεκρούς της χώρας του που ισχυρίστηκε πως πέθαναν από λοιμώξεις που κόλλησαν μέσα στα νοσοκομεία! Για όσους πέθαναν βέβαια σπίτια τους κουβέντα και καμία λογική εξήγηση ούτε ΚΑΤΑΔΙΚΗ της Κίνας που δημιούργησε τον θανατηφόρο ιό σε εργαστήριό της. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...