ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κατάληψη και στο 1ο Γυμνάσιο- Λύκειο Ηλιούπολης - Οι περισσότεροι μαθητές έφευγαν αφού δεν μπορούσαν να μπουν να κάνουν μάθημα

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Κατάληψη και στο 1ο Γυμνάσιο- Λύκειο Ηλιούπολης - Οι περισσότεροι μαθητές έφευγαν αφού δεν μπορούσαν να μπουν να κάνουν μάθημα



Οι υποκινούμενες από το ΚΚΕ μειοψηφίες και άλλες παραφυάδες της Αριστεράς έκαναν κατάληψη και στο Γυμνάσιο - Λύκειο που πήγαινα. 

Η φωτογραφία σημερινή στις 8 και κάτι το πρωί ,και οι περισσότεροι μαθητές φεύγουν αφού βλέπουν πως το κτήριο τελεί υπό κατάληψη όπως και εκατοντάδες άλλα σε όλη την επικράτεια. 

Τα ανεδαφικά αιτήματά τους είναι γνωστά. Προφανώς και από Δευτέρα θα επέμβει Εισαγγελέας αφού οι ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ δημοσίων κτηρίων είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ενέχουν ποινές φυλάκισης έως και 6 μηνών. 

Ας τους αφήσουμε να κάνουν την "επαναστατική" τους γυμναστική άλλωστε ίσως ζήλεψαν την δόξα του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που η δράση του ως Κνίτη καταληψία τον οδήγησε χρόνια μετά στο πρωθυπουργικό αξίωμα!

Στους μαθητές που θέλουν να κάνουν μάθημα συνιστούμε υπομονή μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας όλα τα σχολεία θα είναι και πάλι ελεύθερα αφού η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει τον ΝΟΜΟ. 



Σ.Μ 

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Τι λες ρε σιχαμα. Παραπληροφόρηση. Μονα τετοια ξερεις. Ποιο ΚΚΕ τι ειναι ολα αυτα που γραφεις μπας και παρεις καμια προβολη. Μην ανακατεύεις κουμμουνια και βλακείες . Και ολοι οι μαιητες ηξεραν δυστυχώς για σενα

Unknown είπε...

Κριντζαρεις κοσμο και ολτα παιδια των σχολειων .

Unknown είπε...

Ίσως μετά από χρόνια είναι δικαιολογημένες οι αντιδράσεις και καταλήψεις μαθητών. Δυστυχώς τέτοιες αντιδράσεις θα δούμε όσο υπάρχει αυτή η κυβέρνηση. Τρομοκρατία και αστυνομία παντού για εκφοβισμό μην τολμήσει κάνεις να μιλήσει. Άλλωστε για αυτό ήρθε και ο νόμος για την απαγόρευση των διαδηλώσεων. Μην τολμήσετε να φέρετε όμως την αστυνομία στα σχολεία γιατί οι γονείς θα βρεθούν απέναντι σας!