ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα κομμένα κλαδιά παραμένουν στην οδό Πανταζή ενώ τα άλλα ογκώδη μαζεύτηκαν από τους υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου μας

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Τα κομμένα κλαδιά παραμένουν στην οδό Πανταζή ενώ τα άλλα ογκώδη μαζεύτηκαν από τους υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου μας

 


Πάλι μας κάλεσαν οι κάτοικοι της οδού Πανταζή αφού μπορεί να μαζεύτηκαν κάποια ογκώδη αλλά τα κλαδιά παραμένουν ακόμα και αυτή την ώρα στοιβαγμένα πάνω στο πεζοδρόμιο. 

Δεν ξέρουμε πόσες μέρες θα χρειαστεί ο δήμος μας για να απαλλάξει τους κατοίκους από αυτή την ντάνα με τα κλαδιά.


Φανταζόμαστε πως αύριο θα έχουν μαζευτεί αλλά δεν παίρνουμε και όρκο αφού το μόνο που κάνουν κάποιοι από τους υπαλλήλους καθαριότητας είναι να απειλούν μέσω σχολίων τους με μηνύσεις το ιστολόγιό μας. 

Ισχυρίζονται πως τους συκοφαντούμε και προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες στη δημοτική αρχή για το χάλι.     Εμάς δεν μας αφορά γιατί δεν μαζεύονται στην ώρα τους τα ογκώδη και τα ξερά κλαδιά μας αφορά να μην αποκρύπτουμε την ΕΙΚΟΝΑ και κυρίως να είμαστε στο πλευρό των δημοτών μας που κατηγορούνται πως πετάνε ογκώδη χωρίς να ενημερώσουν. 

Εάν συμβαίνει αυτό υπάρχει η δημοτική αστυνομία για να δώσει κλήσεις αλλά είναι προφανές πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει εκτός και κάποιοι θεωρούν πως είναι υποχρεωμένος ο δημότης να κρατάει για μήνες ογκώδη αντικείμενα έως ότου πάρει την άδεια να τα εναποθέσει κάπου. 

Μπορεί κάποιοι  να θεωρούν πως πρέπει να ενοικιάζει και ειδική σκάφη από ιδιώτη αλλά προφανώς και δεν το λένε για να μην χάσουν το "λαϊκό" τους προφίλ! 

Εμείς γνωρίζουμε πως  η διοίκηση έχει δώσει ΡΗΤΗ εντολή να μαζεύονται τα ογκώδη και τα κλαδιά από τα πεζοδρόμια. Δεν φανταζόμαστε κανέναν δήμαρχο να θέλει να βλέπει αυτές τις εικόνες. 

Αυτό που έχουμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως στον γειτονικό μας δήμο του Αλίμου δεν υπάρχουν κομμένα κλαδιά πάνω από 1-2 μέρες σε πεζοδρόμια. Μπορεί όποιος θέλει να γυρίσει ΟΛΟ τον γειτονικό δήμο για να δει πως εκεί δεν έχουν τέτοια προβλήματα και φυσικά δεν έχουν περισσότερους υπαλλήλους από τον δικό μας δήμο. 

Για τους φίλους από τα Αστυνομικά της Ηλιούπολης ,θα έρθουμε αύριο να βγάλουμε και τις δικές μας φωτογραφίες & βίντεο  ενώ προωθήσαμε το θέμα μας σε συναδέλφους μας τηλεοπτικού σταθμού γιατί είναι όντως απίστευτη η φωτογραφία που μας στείλατε. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: