ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο δήμος αλλάζει και δεν το πήραν χαμπάρι "οι Γκαίμπελς" του διαδικτύου! - Το κατάλαβε μόνο ο Στάλιν και είναι χαρούμενος για τον πρώην συνεργάτη του!

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ο δήμος αλλάζει και δεν το πήραν χαμπάρι "οι Γκαίμπελς" του διαδικτύου! - Το κατάλαβε μόνο ο Στάλιν και είναι χαρούμενος για τον πρώην συνεργάτη του!

 


Η επικράτηση του Γιώργου Χατζηδάκη στην πολιτική σκηνή της πόλης δεν αμφισβητείται από κανέναν ανοιχτά. Αυτοί που την αμφισβητούν είναι μόνο όσοι δεν βλέπουν τα άδεια καθίσματα των πρώην συντρόφων τους που έτρεξαν στην "αγκαλιά" του. 

Βέβαια κάποιοι έχουν αυταπάτες δεν μας άκουσαν ( μαγκιά τους αυτοί θα μας βρουν απέναντί τους το 2023 πρώτα ο Θεός) και φτάσαμε στο σημείο να συνεργούν μετεκλογικά με τον Γιώργο Χατζηδάκη εκτός από την μισή παράταξη του τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου και ήδη ένας δημοτικός σύμβουλος πάνω από κόμματα και χρώματα όπως ο κ. Παναγιώτης  Κόκλας. 

Άλλωστε για να δει κάποιος καρέκλα διοίκησης ή εν πάση περιπτώσει να βοηθήσει την πόλη ( δεν θα τα χαλάσουμε και με αυτούς που έχουν αυτή την λογική) θα έπρεπε να μετακινηθεί στην παράταξη "ΗλιουΌλοι Μαζί - ΕΝΑΚ" 

Έτσι η διοίκηση των 6 μόνο δημοτικών συμβούλων ελέω απλής αναλογικής έφτασε να έχει 13 και να αναμένει τις προσθήκες 1-2 ακόμα δύο δημοτικών συμβούλων. 

Αυτά εμείς εγκαίρως σας τα παρουσιάσαμε όπως και πολύ γρήγορα σας είπαμε πως στα βασικά όλες οι δημοτικές παρατάξεις έχουν την ίδια ακριβώς άποψη. 

Δημόσια Περιουσία, ΚΥΤ στον Υμηττό αλλά και νεκροταφείο γιατί με τις αστειότητες του Χατζηδάκη για όχι αναβάθμιση του ΚΥΤ αλλά βλέπουμε για νεκροταφείο  είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ο ΑΔΜΗΕ στον οποίο ανήκει ο χώρος και δεν υπάρχει πλέον "χούντα δικαστών" να μας δικαιώσει όπως στα ακίνητα Νάστου δεν παραχωρεί τον χώρο χωρίς να δεχθούμε το 400αρι.

Η ξεφτίλα των δημοτικών παρατάξεων της πόλης φάνηκε και στην ΟΜΟΦΩΝΗ καταδίκη μας επειδή σας δείχνουμε πως με αυτούς τους υπαλλήλους αλλά και με οποιαδήποτε διοίκηση η πόλη δεν θα είναι ποτέ ΚΑΘΑΡΗ. 

Σήμερα ο κ. Χατζηδάκης θεωρώντας πως μας φοβίζει ντύθηκε Paul Papathanasiou και μας μίλησε για Γκαίμπελς και πως τάχα έχουμε κανένα όφελος να παρουσιάσουμε εικόνες που δεν υπάρχουν. 

Στο μόνο που συμφωνούμε είναι πως η ΑΛΗΘΕΙΑ βρίσκεται έξω στην πόλη και μόνο ένας κακοπροαίρετος δεν την βλέπει. 

Μόνο που η ΑΛΗΘΕΙΑ λέει πως ένα χρόνο τώρα η διοίκησή του το μόνο που έκανε ήταν να φέρει κοντά της ανθρώπους φιλόδοξους μοιράζοντάς τους καρέκλες ΕΞΟΥΣΙΑΣ. 

Οι δημότες φυσικά και με την ΨΗΦΟ τους δεν τους είχαν για τόσο ΨΗΛΑ αλλά όλες και όλοι θα κριθούν στο τέλος μιας παράστασης όπου κανένας ΚΟΚΚΙΝΟΣ ή ΜΑΥΡΟΣ φασίστας δεν θα μπορέσει να αλλάξει μια εικόνα της πόλης που είναι σαφέστατα τραγική. 

Όσο για τα ψεύτικα προφίλ τα έχουμε ως ΜΜΕ σιγήσει ΟΛΑ κανένα δεν ήταν ΔΕΞΙΟ και όλα πίστευαν όπως και εσείς κ. Χατζηδάκη πως η πόλη αλλάζει προς το καλύτερο. 

Η πόλη για εμάς που δεν είμαστε fake προφίλ αλλάζει προς το χειρότερο και γίνεται ακόμα πιο αριστερή άρα ΨΕΥΤΙΚΗ. 

Τα υποκριτικά "συντροφικά" μαχαιρώματα με τον τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο δεν μας αφορούν εχθροί της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ υπήρξατε και δύο με τις δεξιές πολιτικές πετύχατε όσα πετύχατε και τον Γκαίμπελς τα φιλαράκια σας οι Σταλινοφασίστες τον είχαν αρχικώς ΦΙΛΟ και όχι εμείς οι ΔΕΞΙΟΙ. 

Άλλωστε δείγματα για το ποιον σας δείξατε με τα τραγούδια του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ αλλά οι ψοφοδεξιοί της πόλης που είναι για απόσυρση έσκυψαν για ακόμα μια φορά το κεφάλι. 

Το 2023 με εσάς πάλι δήμαρχο υποσχόμαστε πως θα υπάρχει και ΔΕΞΙΑ φωνή στο δημοτικό συμβούλιο να σας επιπλήττει κάθε φορά που θα δίνετε όνομα δρόμου σε συμμετέχοντα στην "κυβέρνηση του Βουνού" . 

Εσείς βέβαια έχετε δημοκρατική νομιμοποίηση και ετοιμάζεστε μαζί και με άλλους "ψεκασμένους" να κάνετε αντάρτικο για να το ΚΥΤ στον Υμηττό αφού κάποιοι ανακάλυψαν πως όλες οι κυβερνήσεις και αυτές που το έστησαν και αυτές που το συντηρούν παρόλες τις αποφάσεις του ΣτΕ θέλουν να μας γεμίσουν με καρκίνο! 

Η Αλήθεια είναι πως καμία αρνητική επίπτωση για την υγεία των κατοίκων μας δεν έχει το ΚΥΤ Υμηττού και η απόφαση του ΣτΕ ζητάει την απομάκρυνση επειδή είναι στη Β' Ζώνη Υμηττού και όχι γιατί είναι επιβλαβή για την ΥΓΕΙΑ μας. 

Όμως και το ΚΥΤ και οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας δείχνουν τον άκρατο λαϊκισμό σας και κυρίως πως θεωρείται ( όπως και οι άλλοι επικεφαλής παρατάξεων) ιθαγενείς τους δημότες μας. 

Τους λέτε πως ο Θεόδωρος Γεωργάκης , ο Γιάννης Αναγνώστου αλλά και ο Βασίλης Βαλασόπουλος ήταν παντελώς αναίσθητοι και ήθελαν τους δημότες μας να νοσήσουν από μια ασθένεια από την οποία δεν γλιτώνεις. 

Το παραμύθι αυτό όπως και αυτό της Δημόσιας Περιουσίας είναι και κύριος λόγος που η Αριστερά κυριαρχεί δεκαετίες στην πόλη μας. Και τα δύο όμως όπως θα διαπιστώσετε και εσείς αλλά κυρίως η κεντροδεξιά ουρά σας δεν έχουν πλέον απήχηση στους πολλούς. 

Οι δημότες μας έχουν χάσει πολλά εξαιτίας όσων επί ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τους παρουσίαζαν το άσπρο ως μαύρο. Εάν αναζητάτε τέτοιους κοιτάξτε σε όσους επί δεκαετίες μας μιλάνε για περήφανες ΝΙΚΕΣ και τώρα μας καλούν σε νέους αγώνες κατά του Ελληνικού Δημοσίου για να κατοχυρώσουν την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που τάχα κέρδισαν. 

Ο μόνος που θα είχε λύσει το θέμα ήταν ο Θεόδωρος Γεωργάκης αλλά οι λαϊκιστές σαν και εσάς δεν τον άφησαν πάντα για δικό τους όφελος. 

Ελπίζω πως το ξέσπασμά σας να μην έχει την έγκριση του πρώην δημάρχου Θεόδωρου Γεωργάκη γιατί αν μη τι άλλο λαϊκιστή δεν μπορεί να τον πει κανείς και έφτιαξε μια πόλη που παρέλαβε σε άθλια κατάσταση από τον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή που επί 12 χρόνια δεν έκανε ΚΑΝΕΝΑ μεγάλο έργο. 

Στους σκληρά εργαζόμενους για το καλό του δήμου μας και φυσικά των δημοτών μας αφιερώνω και ένα τραγούδι από τον αείμνηστο Τζίμη Πανούση. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: