ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι fake news είναι μια πραγματικότητα που βιώνουν οι δημότες μας- Οι υπάλληλοι καθαριότητας αντί να μας βρίζουν ας τα μαζέψουν επιτέλους

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Όχι αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι fake news είναι μια πραγματικότητα που βιώνουν οι δημότες μας- Οι υπάλληλοι καθαριότητας αντί να μας βρίζουν ας τα μαζέψουν επιτέλους


 Αφιερωμένο το σημερινό φωτορεπορτάζ του Άγγελου Κάνδηλα από την λεωφόρο Ηρώς Κωνσταντοπούλου σε όσους καταδίκασαν τα ιστολόγια που "ενοχλούν" προβάλλοντας την ΑΛΗΘΕΙA.

Μια κυρία παραπονέθηκε για την οικτρή εικόνα της περιοχής της και ο Άγγελος ως ενεργός πολίτης πήγε για να δει από κοντά την εικόνα. Εμείς δεν πήγαμε άλλωστε εσείς φταίτε που δεν μας ακούσατε στις εκλογές του 2019 και γυρίσατε τον δήμο πίσω. 

Όχι πως ο Βαλασόπουλος είχε πετύχει να βάλει τάξη στους εργαζομένους του δήμου (άλλωστε όπως έλεγε και ο μακαρίτης και συναγωνιστής Παρράς κομμουνιστοθρεμμένος ήταν σπούδασε στη Ρωσία και δεν έβλεπε την ΦΡΙΚΗ του κομμουνισμού ) ενώ ως δήμαρχος δεν κατάφερε να βάλει το σωματείο εργαζομένων στη θέση του και να τους κάνει να καταλάβουν πως έχουν και υποχρεώσεις. 

Γι΄αυτό και πήγε σπίτι του και μας άφησε τους δικούς του να μας παιδεύουν. Η διαφορά τους θα φανεί στο τέλος της θητείας τους όταν και δεν θα παραδώσουν πλεόνασμα στα ταμεία του δήμου και ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα οι ΘΕΣΜΟΙ ή η Τρόϊκα γιατί θα παρέδιδαν και ελλείμματα. 

Δείτε και άλλες φωτογραφίες εδώ ενώ στην σελίδα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στο facebook μπορείτε να δείτε όλο το φωτορεπορτάζ από την περιοχή πέριξ της Λεωφόρου Ηρώς Κωνσταντοπούλου ενώ παράλληλα διαβάστε πως η κυρία που έκανε την καταγγελία και μένει στην  περιοχή τον ευχαριστεί για αυτό.

Ζητάει μάλιστα να σταματήσει αυτό το ΑΙΣΧΟΣ που όμως δεν βλέπουμε να σταματάει όσο οι δημοτικοί σύμβουλοι αντί να βάλουν στην θέση της την Πρόεδρο των Εργαζομένων του δήμου μας κ. Καραγιαννίδου κατηγορούν εμάς ως "λαγούς της ιδιωτικοποίησης" . Και καλά εμένα που ΞΕΚΑΘΑΡΑ γράφω πως με αυτούς η ΠΟΛΗ θα είναι πάντα ΒΡΩΜΙΚΗ, αλλά και τον Κάνδηλα που έχει τοποθετηθεί υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της δομής καθαριότητας γιατί τον ΑΔΙΚΟΥΝ; 

Αιδώς Αργείοι ,πολεμάτε έναν δημότη μας που χωρίς κανένα όφελος γυρίζει όλη την πόλη για να καταδεικνύει όσα εσείς δεν θέλετε να προβάλλονται. Βάζετε μάλιστα τους οπαδούς σας να γράφουν ασυναρτησίες για ασυμβίβαστα. 

Το μόνο ασυμβίβαστο είναι πως δεν βλέπετε ό,τι όλες και όλοι παρόλο που έχετε καλή όραση. 

Σταματήστε τον επαγγελματία συκοφάντη σας και λύστε επιτέλους το πρόβλημα της καθαριότητας όπως το έχουν λύσει ( για μένα όχι απόλυτα) οι όμοροι δήμοι μας. 

Τα "τρωκτικά" σας δεν μπορούν να φάνε εμάς σας το έχουμε ξεκαθαρίσει πριν ακόμα πιάσετε τις καρέκλες , δεν μας αφορά εάν η αντιπολίτευση στηρίζει τους εργαζομένους που είναι υπερβολικά ΠΟΛΛΟΙ για να διατηρούν καθαρή μια πόλη και φυσικά και εμείς που δεν το κάναμε θα αναρτούμε καθημερινά τις "βρωμιές" σας . 

Και βέβαια αυτές στους δρόμους είναι οι εμφανείς αλλά εμείς εδώ δεν είμαστε για αυτές και το έχουν καταλάβει εχθροί και φίλοι. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: