ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα κρούσματα αυξάνονται πέντε νεκροί σε ένα 24ωρο αλλά όταν πρώτοι σας γράφαμε πως είναι πανδημία κάποιοι μας κορόϊδευαν

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Τα κρούσματα αυξάνονται πέντε νεκροί σε ένα 24ωρο αλλά όταν πρώτοι σας γράφαμε πως είναι πανδημία κάποιοι μας κορόϊδευαν

 


20.000.000 πήραν τα ΜΜΕ για να σας μάθουν να φοράτε μάσκες αλλά εσείς εκεί. Ακούτε τους "ψεκασμένους" και θέλετε να δείτε το φέρετρο στην γειτονιά σας για να πειστείτε. 

Κάποιοι λένε πως σας τρομοκρατούμε κιόλας. Μην ανησυχείτε θεωρία συνωμοσίας είναι μέχρι η πανδημία να χτυπήσει κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας φταίνε οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν 12 και 14 ώρες την ημέρα και θα ακούτε αυτούς που πληρώνονται κανονικά τις υπερωρίες τους και έχουν 8ωρο και πενθήμερο. 

Ακούστε αυτούς "ψεκασμένοι" εμείς τα πήραμε από τον Σόρος για να σας βάλουμε τσιπάκια για να παρακολουθούμε το αραλίκι σας ! 

ΥΓ: Για όσους θέλουν ΔΩΡΕΑΝ προβολή των μηνυμάτων από τα ΜΜΕ να πάρουν μια ντουντούκα και να τα παίζουν αυτοί στις πλατείες. Αυτοί που τα λένε πληρώνονται και κάθονται οι δημοσιογράφοι δουλεύουν πάνω από 12 ώρες κάθε μέρα και ενίοτε τρώνε και σφαίρες σαν τον μακαρίτη συνάδελφο και φίλο Σωκράτη Γκιόλια. 

Την ίδια τύχη θα είχαν και άλλοι αλλά φυλάσσονται. Είναι άλλωστε λογικό όταν αποκαλύπτεις την ΔΙΑΦΘΟΡΑ να θέλουν να σε βγάλουν από την μέση. 

Εκτός και νομίζει κανείς πως ό,τι μάθατε τα τελευταία 50 χρόνια δεν οφείλετε σε εμάς αλλά σε άλλες επαγγελματικές κατηγορίες. Εδώ σας δουλεύουν μέχρι και οι ιερείς που ούτε απολύμανση δεν κάνουν σε ιερούς ναούς που έχουν επισκεφτεί επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19. 

Και εκεί ο "κακός" δημοσιογράφος παίρνει την Αρχιεπισκοπή για να πράξουν το αυτονόητο. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: